Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Én 15 re tippelnék. Be is adnám.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Kassa maraton mikor lesz,mert találtam több idõpontot is...
Ráérõsök,hozzáértõk....
Sportsoft - 1. Ko¹ický bikemaratón - online výsledky závodu | rok2013
1. Ko¹ický bikemaratón 28.06.2013 | Kalendár akcií | MTBiker.sk - Slovenský bike web
Honlap meg nem megy :(
https://www.facebook...ickyBikeMaraton itt is 15-ét ír,meg legalább az szombat,és nem péntek...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
OLDTIMER EVENTS 2013
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Zemplén 85
Fony-Hercegkút-Fony - Fony, Alföld és Észak

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Kérdéskérés.. Valakinek szép-olcsó-jó 27.2-es nyeregcsõ elfekvõben? Esetleg rendel-e valaki wigglecyclesrõl mostanában?

Választ köszönök. : \

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Sport Géza - Sport - Kamerák elõtt ütötték el a bicikliseket

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Szombat este sörügy a fürediben Nyóctól.
Aki tuggya aggya át.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Balmaz GP eredmények itt!
Twelve times ironman

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Köszönöm szépen,természetesen nyugodtan töltsétek fel! :)

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás

Balmazújváros 2013. - 595.darts.fotoalbum.hu

Köszönjük nagyon szépen! Szeretnék néhány képet felhasználni csapatunk honlapján, ill. facebook-profilján, a jóváhagyásoddal.
3K

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Balmazújváros 2013. - 595.darts.fotoalbum.hu

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Én skippelem a dolgot, közbejött a család... most éppen nem a munka.

Köszönjük a moderációt.:D

A zemplén50 útvonala kissé elhanyagolt, de tekerhetõ. (eltekintve attól, hogy itt-ott rondán elcseszték a fránya "downhillesek"..) Növényügyileg eléggé be van nõve néhol, lett benne egy két mély avaros toligálás pihentetõnek.
Jövõ héten mennék valamelyik kocsival ha akad még hely, ezúttal egyedül, asszony most szerintem elõbb kiheveri a kis buktáját amit tegnap hozott össze.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Tényleg vicc az egész.
Két nap alatt a Zemplénben (Regécrõl kiindulva) olyan szétvágott utakat láttam, hogy nem hittem el. Pedig nem egy hete kezdtem az erdõ járást. A járhatatlan út enyhe kifejezés. A sok paraszt DH-s tönkre ba...ta. Felfelé tolva, mert ilyen állatok vagyunk mink montisok.

Csütörtökön mentünk egyet a Bükkben.
Hárman gurultunk Faktor-rét, Hármas kút felõl amikor egyszer csak egy terepjáró hangját hallottuk meg mögöttünk. Megálltunk, hogy elengedjük, ekkor láttam meg szembõl érkezni bringán Tarnai Csabit (Szilvási bicajkölcsönzõ).
A terepjáró megállt elõttünk és egy pisztollyal felszerelt parkõr ugrott ki belõle. Nem kis meglepetésünkre. Elmondta, hogy most törvénysértést követtünk el, mivel nem kijelölt kerékpárúton közlekedtünk, annak ellenére, hogy ezt az utat autóval bárki! használhatja. No mindegy, szankció nem volt, mi nem firtattuk, de Csabi is meglepõdött ezen a fellépésen, holott õ látásból ismerte a parkõrt (A parkõr is tudta, hogy Csabi maraton szervezõ).
Nem értem továbbra sem, miért ekkora probléma három bringás, hogy autóval utánuk kell eredni, mert ugye mekkora kárt tesznek (egy száguldó terepjáró persze semmit).
No mindegy, csak gondoltam leírom.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Köszönjük a moderációt.:D

A zemplén50 útvonala kissé elhanyagolt, de tekerhetõ. (eltekintve attól, hogy itt-ott rondán elcseszték a fránya "downhillesek"..) Növényügyileg eléggé be van nõve néhol, lett benne egy két mély avaros toligálás pihentetõnek.
Jövõ héten mennék valamelyik kocsival ha akad még hely, ezúttal egyedül, asszony most szerintem elõbb kiheveri a kis buktáját amit tegnap hozott össze.

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Csütörtökön mentünk egyet a Bükkben.
Hárman gurultunk Faktor-rét, Hármas kút felõl amikor egyszer csak egy terepjáró hangját hallottuk meg mögöttünk. Megálltunk, hogy elengedjük, ekkor láttam meg szembõl érkezni bringán Tarnai Csabit (Szilvási bicajkölcsönzõ).
A terepjáró megállt elõttünk és egy pisztollyal felszerelt parkõr ugrott ki belõle. Nem kis meglepetésünkre. Elmondta, hogy most törvénysértést követtünk el, mivel nem kijelölt kerékpárúton közlekedtünk, annak ellenére, hogy ezt az utat autóval bárki! használhatja. No mindegy, szankció nem volt, mi nem firtattuk, de Csabi is meglepõdött ezen a fellépésen, holott õ látásból ismerte a parkõrt (A parkõr is tudta, hogy Csabi maraton szervezõ).
Nem értem továbbra sem, miért ekkora probléma három bringás, hogy autóval utánuk kell eredni, mert ugye mekkora kárt tesznek (egy száguldó terepjáró persze semmit).
No mindegy, csak gondoltam leírom.

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Halihó

Pü. ment Szabolcs.
Alex

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Max 70. (ha nincs csereérett alkatrész)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Szerintetek mennyit ér most egy ilyen kerékpár?
Cube Attention 2010 *** ELFOGYOTT - MÁR NEM RENDELHETÕ *** l kerékpárbolt bicikli szervíz és webshop

szauszabolcs

szauszabolcs

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Más: netes vásárlást tervez vki mostanában? (crc)

Jovoheten rendelek a Chain Reactions-rol. Ha meg erdekel akkor kuldj egy privat uzenetet valamilyen elerhetoseggel es megbeszeljuk.

Csipisz, Luna: Koszi a fuvart! ; )

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Éljem túl az e hetit.:D