Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Írta 2013. április 17. - 15:52
Írta 2013. április 16. - 15:56
Írta 2013. április 15. - 21:49
Írta 2013. április 13. - 22:07
Majd dél körül megyek akkor egyet.
Írta 2013. április 13. - 21:25
Írta 2013. április 13. - 21:10
Írta 2013. április 13. - 21:01
"Kedves Versenyzõink, futó Barátaink!
A III. nem Oda Boda terepfutó félmaraton és 10,5 km az eredeti idõpontban a rendkívüli idõjárási körülmények miatt elmaradt.
A Verseny új idõpontban kerül megrendezésre, ami a következõ: 2013 április 28.
A rajt idõpontja is megváltozott, az eredeti 10 óra helyett 11 órára módosítottuk.
Kérünk mindenkit, hogy érkezzen idõben, elkerülve ezzel a rajt elõtti kellemetlenségeket. Ezért a rajtszámokat csak 10:30- ig áll módunkban kiadni.
A helyszín és minden egyéb változatlan, a versenyt az idõjárási körülményektõl függetlenül megtartjuk!
Az elõnevezések az új idõpontban is érvényesek!
Eredményes felkészülést kívánunk!
Körútfutók SE"
Na, tisztelettel! Bodán természetesen ott leszünk.
Én ott voltam a verseny napja elõtti pályabejáráson. Nem értettem egyet a halasztással.:mad: Nagyon nem.
Mivel ez a Böszörményi erdõ nem arról híres, hogy ideális talajviszonyok mellett lehessen futni, én bizony nem halasztottam volna.
Kívánom, hogy a verseny napján legyen vagy bokáig érõ sár vagy még mélyebb homok, keresztbe kidõlt fák, erdészek traktorjaitól szétvágott utak, vonulós malacos kocák. Esetleg ha egy kis esõt is kérhetnék még, akkor elégedett lennék. Mert ez ez terepfutás lenne, nem pedig "sétányfutó" verseny.
A t*köm tele van az elhalasztott versenyekkel! És még nem is említettem a saját sportágamat, az idén március-áprilisban egy nyomorult duatlon versenyt sem rendeztek meg a versenynaptár szerint az idõjárás miatt, minden szervezõ csak hisztizni tudott.
Na jól kidühöngtem magam, már jobban vagyok.
Holnap Kockával megyünk egy román kört. Az legalább biztos!
Írta 2013. április 13. - 18:26
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2013. április 13. - 16:09
Itt még suliban sem volt divat a futball, a fiúk floorballoztak vagy röplabdáztak, bár utóbbi erõsen nõi sport a szememben : ).
Írta 2013. április 13. - 14:22
A III. nem Oda Boda terepfutó félmaraton és 10,5 km az eredeti idõpontban a rendkívüli idõjárási körülmények miatt elmaradt.
A Verseny új idõpontban kerül megrendezésre, ami a következõ: 2013 április 28.
A rajt idõpontja is megváltozott, az eredeti 10 óra helyett 11 órára módosítottuk.
Kérünk mindenkit, hogy érkezzen idõben, elkerülve ezzel a rajt elõtti kellemetlenségeket. Ezért a rajtszámokat csak 10:30- ig áll módunkban kiadni.
A helyszín és minden egyéb változatlan, a versenyt az idõjárási körülményektõl függetlenül megtartjuk!
Az elõnevezések az új idõpontban is érvényesek!
Eredményes felkészülést kívánunk!
Körútfutók SE"
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2013. április 13. - 10:32
Írta 2013. április 12. - 09:47
Írta 2013. április 12. - 08:38
Velodrome? Ez nem az az ország. Minden értelemben. Nem is fognak építeni, és nem is indokolt szerintem, körülnézve, hogy kb hányan használnák rendeszeresen. Aztán ennek okán odaszokna minden idióta, ami miatt meg pont a célfelhasználók csekély hányada nem menne.
Egy vacak polo/görhoki pálya is csillagászati távolságra van a megvalósítástól, bár tudom a polo nem százak sportja, viszont van jópár korongos, aki kimenne gurulva is korongozni. Magam is kipróbálnám, mert nem kell 200 ezret költenem csak arra, hogy ne nyomorítson meg egy repülõ sportszer.. (Nyáron ki is járnak. Jobb híján õk is a deacról lövöldözik ki a labdát, amikor nem fogja meg a nem létezõ palánk.)
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2013. április 11. - 22:54
Írta 2013. április 11. - 22:37
Írta 2013. április 11. - 22:11
Idézet: Kósa Lajos hozzátette, a stadion nettó 12,5 milliárd forintból épülhet meg, erre megvan a költségvetési fedezet.A stadion uniós pénzbõl épül. Arra kaptuk.
(Én is kidobott pénznek tartom, de abból a pénzbõl egy likat sem fognak betömni, mert nem mi (õk) gyüjtögették)
Magyarul, nincs ebben egy árva cent úniós pénz sem. A teljes költség az államot terheli. Mindezt egy magán klubnak, amely gazdáját egy tollvonással hozták olyan helyzetbe, hogy már ne legyen kedve egy feneketlen zsákba önteni a gépekbõl befolyó pénzét. Nem sajnálom Szimát, tönkre menni nem fog de, hogy a Loki sem fog már semmilyen nemzetközi kupában szerepelni (amire ez a nagyszerû stadion épül, ugye) a közeli jövõben annak elég nagy a valószínûsége. Ha belegondolok ez az egyik (bár igen drága) módja annak, hogy a drukkerek ne verekedjenek össze a stadionban. 500 az egyik végében, 1000 a másikban, mire átfutnak egymáshoz elfáradnak ezek a nagy sportemberek, lihegve meg minek búnyózni, az ízzadt kézbõl kicsúszik a sörösüveg. Azé meg kár. Nem? De.
A biztonság mindenek elõtt!
http://focinews.com/...m-vagy-valosag/
Írta 2013. április 11. - 20:52
Ami módosul:
-Zömmel balos kanyarok lesznek, hogy a szembõl jövõ sávot ne blokkolja komoly mértékben a menet. Igyekszünk kerülni a nagy szûkületeket és a szõnyegbombázott utcákat.
Gondolom, jobbos kanyarokat akartál írni. Még nem a brit szabályok szerint közlekedünk (balra kis ívben).
Amúgy jó!
Írta 2013. április 11. - 19:53
(Én is kidobott pénznek tartom, de abból a pénzbõl egy likat sem fognak betömni, mert nem mi (õk) gyüjtögették)
Írta 2013. április 11. - 17:21
De abból a stadionnyi pénzbõl nem lenne jobb út? vag Vélodrome? Pólóhoz szerencsétlenül ügyetlen vagyok, meg én még a lovaspólónál vagyok lemaradva agyilag = )
Írta 2013. április 11. - 15:12
gyulavonulásról nem is hallottam eddig..
Akinek kellene házgyári erkélyre,ablakra redõny ingyen elviheti tõlem,ha leszedi