Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2013. június 04. - 10:41
Csak nem lett jó az a fránya karbon mintás szürke bandázs! Igy szebb!
A tornyosban 6-8 hely, a toronyban, a baglyok között?
A hétvégén ha nem esik egy országutis csúcstámadás?! Valaki vevõ rá????? Martonyi TV torony?
A tornyosban 6-8 hely, a toronyban, a baglyok között?
A hétvégén ha nem esik egy országutis csúcstámadás?! Valaki vevõ rá????? Martonyi TV torony?
Írta 2013. június 04. - 08:56
Halihó
Tornyosban még van vagy 6-8 hely....
Tornyosban még van vagy 6-8 hely....
Írta 2013. június 04. - 08:08
Írta 2013. június 03. - 22:38
Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:
Írta 2013. június 03. - 14:38
Sziasztok!
Akkor jelen pillanatban a szállás helyzet a Kassa Marcira: Soma brigádja a Tornyosban, Csipóék velem a mentõsökkel összerázva(zárva) az Emese szálláson. Ha valaki nem tud szerezni, vagy nem tud még semmit, visitson , elvileg lehet még kombinálni, van még szálláshely!
Akkor jelen pillanatban a szállás helyzet a Kassa Marcira: Soma brigádja a Tornyosban, Csipóék velem a mentõsökkel összerázva(zárva) az Emese szálláson. Ha valaki nem tud szerezni, vagy nem tud még semmit, visitson , elvileg lehet még kombinálni, van még szálláshely!
Írta 2013. június 03. - 14:38
Írta 2013. június 02. - 12:49
[URL="<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/6bX2AgAIzGk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>"]Miskolczon mulattunk...[/URL]
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2013. május 31. - 00:19
Szavaztam, sok sikert Hapek!
Köszönöm szépen, de úgy érzem ezt a hatalmas lemaradást nem fogom tudni behozni.
Már a dobogóról is leszorultam
Írta 2013. május 29. - 11:09
Hétvégén foglalok már szállást Hejcén, ha kell valakinek szóljon! Jelen pillanatban: Csippóék, Te Dina, Jómagam, elvileg Dani, a mentõs brigád, és akikrõl még nem tudok.
Írta 2013. május 28. - 15:53
Írta 2013. május 27. - 08:41
Röfi, a Csepelé még meg van, ha kell.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2013. május 27. - 08:39
Szavaztam, sok sikert Hapek!
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2013. május 27. - 00:33
Keresek valami használható komplett 26"-os MTB hátsó kereket. Racsni/sor nem feltétlenül szükséges rá, mert az menthetõ a régirõl. Sima menetes agy, (nem kazettás).
Írta 2013. május 26. - 19:47
Halihó
Sima orosz van otthon,mindkettö "pozicionálatlan".
Sima orosz van otthon,mindkettö "pozicionálatlan".
Írta 2013. május 25. - 21:07
Írta 2013. május 25. - 20:05
Írta 2013. május 25. - 16:19
Írta 2013. május 24. - 13:19
Sziasztok!
Egy kérésem volna felétek.
Egy like-ot szeretnék kapni a Mozgásvilág Pimp My Mountainbike akcióján nevezett 43-as számon szereplõ kerékpáromra.
https://www.facebook...163160070515406
Tehát a 43-as kerékpárra kérek egy szavazatot!
Ha akarod ismerõseid szavazatával is segítesz!
Most leírom, hogy miért is kérem, s mirõl is szól ez az egész
A nevezés már lezárult, s csak az ott nevezett 53 ember közül kerül ki a gyõztes, akinek a kerékpárját felújítják egy kicsit.
Tudni kell rólam, hogy nekem is, mint rajtam kívül sok más embernek ez a fõ közlekedési eszközöm, s nélküle jóval körülményesebb az eljutás A-ból B-be.
Idézem egy ismerõsömet:
A világ talán egyik legélvezetesebb sportja a kerékpár, ha az embernek lehetõsége van ténylegesen kipróbálni a természetben ezt a sportot, akkor az esetek többségében boldogan szállnak le a kerékpárról. Lehet vele nagyon keményen edzeni és lehet belõle igazán szórakoztató családi vagy épp baráti élmény túrát is csinálni. Szerencsére Magyarországon is egyre több ember pedálozik és az autósok körében is egyre jobban javul a bringásokkal szembeni tolerancia. A bringázás egészséges és élmény dús. Nem lehet megunni! Az ember szórakozik, az erõfeszítés közepette ezért észre sem veszi, hogy mi mindent tesz a haladás érdekében. Futás közben például a kerékpározáshoz képest, jóval kevesebb inger éri az agyat ezért hajlamosak vagyunk az erõleadáshoz képest sokkal jobban szenvedni, hiszen van idõnk és lehetõségünk erre koncentrálni, míg tekerés közben egészen más dolgokra kell figyelni, mint például a táj és a sebesség. Arról nem is beszélve, hogy túlsúlyos emberek is nyugodt szívvel bringázhatnak, hiszen egyáltalán nem terheli túl az ízületeket!
Jelenleg a kerékpárom kissé le van amortizálódva, ami a teljes fékrendszer szervizt/cserét igényel. Ugyanígy az elsõ teleszkóp is, s a hajtással is vannak már problémát.
Sajnos a költséges tárcsafék van rajta, ami az évek során 4 évszakos használat alatt jutott idáig,
Miért is vannak ilyen költséges megoldások rajta? Mert megbízható, és jó hatásfokú.
Aki nem hobbi célra használja, hanem mindennapos közlekedési eszköznek, az az évek alatt meghálálja a stabil, jól mûködõ "extrákat"!
A napokban egy másik öreg járgánnyal járva a városban, egy úthibában sikerült egy nagyobb esést is összehoznom. Épp ezért is szorgalmaznám, ha már nyereményjáték van a felújításra kiírva, hogy a jelen útviszonyom közepette, egy az úthibákat jobban elviselõ, már meglévõ közlekedési eszközömet felújíttassam!
Remélem segítségeddel ez is valóra válik.
Tudom önzõség ez is, de ez tényleg valós, s nagy segítség volna számomra!
Köszönöm, hogy végigolvastad!
hapek
Egy kérésem volna felétek.
Egy like-ot szeretnék kapni a Mozgásvilág Pimp My Mountainbike akcióján nevezett 43-as számon szereplõ kerékpáromra.
https://www.facebook...163160070515406
Tehát a 43-as kerékpárra kérek egy szavazatot!
Ha akarod ismerõseid szavazatával is segítesz!
Most leírom, hogy miért is kérem, s mirõl is szól ez az egész
A nevezés már lezárult, s csak az ott nevezett 53 ember közül kerül ki a gyõztes, akinek a kerékpárját felújítják egy kicsit.
Tudni kell rólam, hogy nekem is, mint rajtam kívül sok más embernek ez a fõ közlekedési eszközöm, s nélküle jóval körülményesebb az eljutás A-ból B-be.
Idézem egy ismerõsömet:
A világ talán egyik legélvezetesebb sportja a kerékpár, ha az embernek lehetõsége van ténylegesen kipróbálni a természetben ezt a sportot, akkor az esetek többségében boldogan szállnak le a kerékpárról. Lehet vele nagyon keményen edzeni és lehet belõle igazán szórakoztató családi vagy épp baráti élmény túrát is csinálni. Szerencsére Magyarországon is egyre több ember pedálozik és az autósok körében is egyre jobban javul a bringásokkal szembeni tolerancia. A bringázás egészséges és élmény dús. Nem lehet megunni! Az ember szórakozik, az erõfeszítés közepette ezért észre sem veszi, hogy mi mindent tesz a haladás érdekében. Futás közben például a kerékpározáshoz képest, jóval kevesebb inger éri az agyat ezért hajlamosak vagyunk az erõleadáshoz képest sokkal jobban szenvedni, hiszen van idõnk és lehetõségünk erre koncentrálni, míg tekerés közben egészen más dolgokra kell figyelni, mint például a táj és a sebesség. Arról nem is beszélve, hogy túlsúlyos emberek is nyugodt szívvel bringázhatnak, hiszen egyáltalán nem terheli túl az ízületeket!
Jelenleg a kerékpárom kissé le van amortizálódva, ami a teljes fékrendszer szervizt/cserét igényel. Ugyanígy az elsõ teleszkóp is, s a hajtással is vannak már problémát.
Sajnos a költséges tárcsafék van rajta, ami az évek során 4 évszakos használat alatt jutott idáig,
Miért is vannak ilyen költséges megoldások rajta? Mert megbízható, és jó hatásfokú.
Aki nem hobbi célra használja, hanem mindennapos közlekedési eszköznek, az az évek alatt meghálálja a stabil, jól mûködõ "extrákat"!
A napokban egy másik öreg járgánnyal járva a városban, egy úthibában sikerült egy nagyobb esést is összehoznom. Épp ezért is szorgalmaznám, ha már nyereményjáték van a felújításra kiírva, hogy a jelen útviszonyom közepette, egy az úthibákat jobban elviselõ, már meglévõ közlekedési eszközömet felújíttassam!
Remélem segítségeddel ez is valóra válik.
Tudom önzõség ez is, de ez tényleg valós, s nagy segítség volna számomra!
Köszönöm, hogy végigolvastad!
hapek
Írta 2013. május 24. - 08:25
Kassa versenykiírás. És online nevezés (lap legaljára kattintva)
Valaki?
Természetesen. Nevezési díjat nem láttad véletlenül?
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2013. május 23. - 15:50
Köszi Edi!
Zotya: Ugranék én Fecóhoz és eprezni, de most végig dolgozom a hétvégét.
Kassa: Mûszakot kell cserélnem, de nem lehetetlen.
Zotya: Ugranék én Fecóhoz és eprezni, de most végig dolgozom a hétvégét.
Kassa: Mûszakot kell cserélnem, de nem lehetetlen.