Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Magam részérõl középtávon, a szintidõn belüli beérés volt a cél. Ez sikerült is. Sajnos a 15 km.-nél estem egyet és a jobb lábam a behajló kormány és a váz közé szorult, így odavertem rendesen.
Volt sár a pályán, ami nem lett volna vészes, csak a durvább lejtõknél csúszott is rendesen, plusz még dobálták a kerót a gyökerek és a kövek is. Ahogy hallottam, elég sok baleset volt és nagyon sokan törték össze magukat.

Grat mindenkinek! Szerintem ez a pálya, így a mostani formájában elég rockos volt!

Entét nem látom az eredménylistán. Mi lett vele?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Ügyesek vagytok. Entével mi van?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Eredmények: http://www.topmarato...tmtm_1_2008.pdf 8-óra után is van egy-két adat...
Soma 18:40-re ért be.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Jó volt nagyon, csak ez az egybe rajtoltatás ér egy kalap kakit... Ami Bükkön megy, kicsit északabbra miért nem mûködik?????
Az új váz piszok jól muzsikált, lheet vele haladni nagyon, bár lefelé még szokatlan volt, és még féltettem is.
Soma fél 7 körül még a bélapátfalvai tónál járt.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Sziasztok. A csapatomban jól szerepeltem, amit majd az eredménylista is tükrözni fog, ha közzéteszik. Tény, hogy Puszi nagy erõbedobással haladt el mellettem az aszfaltos felfelén, de az is hozzá tartozik az igazsághoz hogy a sípálya tetejére minimális külömbséggel értünk fel... Puzsit a cél órája szerint a szintidõ végéig vártuk a rajtkapunál, utánna mentünk el a szállásra intézni a dolgokat. (Mivel Soma is pályán volt még)
Minden elismerésem azoknak, akik végignyomták a hosszú távot (Puzsinak is). Ha bár szintidõn túl is, nem kis teljesítmény volt. Köszönöm Puzsi nevében is a pénzt amit felajánlottatok, hogy bizonyíthasson.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Ja, és még vmi hogy idegeljem a többieket... :D
Ahoz képest, hogy 3-4 éve nem voltam hegyekben tekerni meg vagyok elégedve a teljesítményemmel, sokkal rosszabbra számítottam.
Most lehet fújolni + röhögni, de nem is fáradtam el igazán ha hiszitek ha nem.

Gratulám! Szurkoltam neked, már csak azért is. Kíváncsi leszek Röfire, remélem elismerõleg fog hozzászólni :-)

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Ja, és még vmi hogy idegeljem a többieket... :D
Ahoz képest, hogy 3-4 éve nem voltam hegyekben tekerni meg vagyok elégedve a teljesítményemmel, sokkal rosszabbra számítottam.
Most lehet fújolni + röhögni, de nem is fáradtam el igazán ha hiszitek ha nem.

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Sziasztok!

Na megvolt a Marcsi hosszú, szép volt jó volt tetszett! :) Az én km órám szerint stopperrel mérve 8:08-at mentem.

Röfi nem kifogás lesz :)
Minden ok volt csak az ucsó 7 km-en volt egy kis technikai problémám, kistányéron 3-4 tfordulat után beragadt a váltóm. Rendersen felszedtem vmi vackot + a sár megtette a hatását és már nem tudtam volna rövid idõn belül megtisztítani ezért a kistányéros részeken kénytelen voltam tolni a bringát :( Röfi-t az elsõ 5 km-en lenyomtam, Nagybub az elsõ 10km-en megelõzött, Bánkútnál visszaelõztem aztán nem tudom hogy alakult. Enté-re nem emléxem a verseny alatt.
Majd õk mesélnek...

Na ennyi hirtelen. Várjuk a hivatalos idõket... :)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Mesélj Puzsi mi volt Szilváson?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Szerintem várjuk a beszámolókat, kinek hogy feküdt a Szilvás marika!?

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mackófelsõ: Újléta elõtt szétágazik az út és elvileg a kék jelzés teljesen Létavértesig visz ki. Akkor arrafelé még lehet te sem jártál. Ha összejön egy banda akkor mehetünk, hogy milyen lesz a kutyahelyzet az majd kiderül...

Privi ment!
Twelve times ironman

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Kellene a maratonra egy 70-80 mm stucni kölcsönbe!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

kiralyfatyol
tegnap dél körül esett 3 órát, aztán kisütött a nap, kimentem 6kor megnézni mi van, 3/4héttõl megint szakadt, úgyhogy "patakokban" jöttem haza
szóval nedves minden, de a sok köves rész miatt a sár kevésbé okozott gondot, mint a nedves Vfékeim...

Szilvásvárad maraton topicból szedtem, a srác kb 1 órája irta ugyhogy csak óvatosan majd.

Röfi
Dani! Ha még nem passzoltad volna el.

ha a nevezésre gondoltál akkor késõ,már eladtam, bocsi
Dani

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Nekem pedig szép kék küllõanyák villognak a kerekeimben:)

Ma 2-ig nézz be a Chilibe és összemérjük õket! ;)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Kész... :)

Nekem pedig szép kék küllõanyák villognak a kerekeimben:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Sorry...

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Kész van már?

Kész... :)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Biciklisek, ez itt nem egy Ülõgarnitúra Felhasználói Fórum, viselkedjünk már sportemberhez méltóan! Lassan kezdek ide szokni és feszt csak ez a cívódás van Puzsi és az ellentábor között :-(

....................................

Ingyenes szívkalibrálás nálam!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Majdnem beirtam valami csúnyát!

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Epyc: Tudod mi lesz? Ha 10 órán belül megcsinálom leszállnak rólam, mert ha nem és megint elkezdik csak felemlegetem az anyagi részleteit a versenynek meg az elvi okaimat és abba marad a hepaj. Ha ezt most nem csinálom végig akkor képesek minden maraton elõtt ezt eljátszani. Legalább így le lesz tudva 1 darabig... Ha nem lesz meg 10 órán belül akkor pénz vissza és jön az írásos keménykedés a részükrõl. Addig meg nem tudok mit tenni válaszolgatok nekik ha kínjukban megint kekeckedve megtalálnak és a szájukra vesznek vmi légbõlkapott beszólogatásokkal. Hidd el baromira unom én is és bízom benne hogy jövõhétre végetér a móka. Addig is bírjuk ki vhogy... Ha nem köszönd azoknak akik felemlegetnek... ;)