Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Röfi: Szerintem meg egyáltalán nem ismersz (ez egy kicsit bátor kijelentés volt tõled), nem emlékszem rá hogy valaha élõ szóban is erõs vitapartnerek lettetek volna (pont ezt hiányolom bennetek), persze írásban minden könnyebb...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
És mi lenne, ha egyszerûen befejeznétek ezt az "én seggem úgy is vörösebb!" majomparádét és inkább tekernétek ahogy jól esik és ahogy bírjátok?
Mi lesz akkor, ha Puzsi szintidõn belül ér be? SEMMI!
Mi lesz akkor, ha Puzsi szintidõn kívül ér be? SEMMI!
Én a magam részérõl leszarom, hogy ki mennyi idõ alatt teljesít, megvannak a saját démonaim, akikkel meg kell bírkóznom és azt hiszem ugyanúgy nektek is megvan. Inkább ezzel kellene foglalkozni. Olyanok vagytok, mint a civakodó gyerekek bázze. Ahelyett, hogy örülnétek hogy van lábatok és van kerótok és ebben a tetves országban van annyi anyagitok, hogy megengedhetitek magatoknak ezt a sportot, tépitek a szátokat. Egy ideig vicces volt ez az egész, de amikor már a kákán is csomót kerestek srácok, az a legalja. Ez az "én ekkor ezt mondtam, te meg akkor mást mondtál, itt az idézet" ez kb. ilyen óvoda szint.

Hozzátok ki az ellenörzõtöket, kaptok egy beírást, faszom :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás

Puszi: A 8 óra az neked is nyolc óra,mint Entének vagy Somának akik saját pénzen neveztek, miért te lennél kivétel itt nincs protekció!? A pénzünkért izgalmat, mûsort szeretnénk! :clap: Újraolvasnád 2008-04-10-én írtakat?
Szintidõ az szintidõ... Azért mert bejáráson tíz óra alatt megcsináltad az csak egy dolog... Megint egyezkedni próbálsz! (2008-04-10) Csak hogy én is idézzek valamit.
Azért vagyunk Somával ilyenek, mert már ismerünk és mi meg is merjük mondani a véleményünket neked.

Röfi: Na ne csináld, újraolvastam, tedd azt te is...
Idézek: (#4570) 2008-04-10, 15:23:
,,Na zárszó!

Röfi: Tudod mit? Nem kell, hogy bocsánatot kérj, azért mert alaptalanul azt állítottad, hogy kifogásokat (#4494) keresek és nem merek elindulni a maratonon(#4503) stb...
Maradjunk annyiban, hogy ott leszek, és a pénz visszajár abban az esetben, ha mûszaki hiba vagy sérülés miatt nem érek célba vagy 10 órán belül nem nyomom végig a távot. Ez új engedmény részemrõl tehát a kedvedért idõhöz kötöm a beérkezésem. Remélem ez már így megfelel neked...
Nem kérem továbbá, hogy álld az útiköltséget sem, remélem Nitro-val vagy Epyc-el meg tudunk egyezni addigra, hogy (természetesen benzinpénzben arányosan befizetek) felmenjünk. Lemondok a bambiról is, barátnõm meg van, szóval a csajokról is le kell mondjak...''

Erre a válaszod: 2008-04-10, 17:11 (#4573)
,,Megfelel, de ha szintidõn belül beérsz kapod a bocsit autómatikusan, de a a szintidõ az szintidõ, a szervezõk sem véletlen találták ki....''

Elfogadtad, azt írtad megfelel, ez van... Ettõl függetlenül megpróbálok szintidõ körül menni... ;)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Puszi: A 8 óra az neked is nyolc óra,mint Entének vagy Somának akik saját pénzen neveztek, miért te lennél kivétel itt nincs protekció!? A pénzünkért izgalmat, mûsort szeretnénk! :clap: Újraolvasnád 2008-04-10-én írtakat?
Szintidõ az szintidõ... Azért mert bejáráson tíz óra alatt megcsináltad az csak egy dolog... Megint egyezkedni próbálsz! (2008-04-10) Csak hogy én is idézzek valamit.
Azért vagyunk Somával ilyenek, mert már ismerünk és mi meg is merjük mondani a véleményünket neked.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Nna, izomhod már szilvásról jelenti, hogy masszívan esik. Úgyhogy jóó kis dagonyás rakenroll lesz;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Kész van már?

Megjöttek a kék bigyók!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás

Költõi kérdés akart lenni (tudom, hogy Zoli volt a videón)...

Röfi írt, és ztánna leesett, nekem is :)

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás

http://www.merkaptse...dex.php?m=10114 Nesze neked kihívás! Szintidõt ilyen idõben is tartanod kell...

Röfi: Ezt már láttam, benne van a pakliban... Jó buli lesz. :) Ne feledd, nekem max. 10 órán belül kell beérni ahogy megegyeztünk, a szintidõ 8 óra. Remélem megvársz a célban...

Nagybub: Ha egy kicsit is észrevennétek magatokat talán nem gerjedne a környezet, gyakoroljatok egy kis önkritikát nagyon rátok férne... ;) :D
Én nyugodt vagyok és voltam tudhatnád hogy te és Röfi nem tartoztok azok közé akik fel tudnának bosszantani. Elárulok egy titkot ha rosszindulatúan nem írogattok rólam akkor nem kapjátok ti sem az ívet. Én nem vagyok egy fórumozós fajta de ti nagyon rá(m) értek... :)

Mackófelsõ: Újléta elõtt szétágazik az út és elvileg a kék jelzés teljesen Létavértesig visz ki. Akkor arrafelé még lehet te sem jártál. Ha összejön egy banda akkor mehetünk, hogy milyen lesz a kutyahelyzet az majd kiderül...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Megérkezett...

Kész van már?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Puzsi nélkül? Ezen még nem gondolkoztam, de szerintem Soma sem. Elõtte olyan csend volt itt...

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Röfi:Köszi de már tavaly megvolt:rocketmanJúnius elsõ hétvégéjén is megyünk Mikivel és Kikivel kondizni a Megavalanche-ra.Komoly jól megépített pálya,isten ugratókkal,remek ösvényekkel.
Természetesen Zolika húz el a tologatók és a Titus-os lány mellett.Elõtte 15 másodperccel jómagam is szégyenteljesen tolom felfelé a Gladiátor szívszaggató gyászos zenéjére.És valóban Szeiler Balu csapattársunk mellett mennek el a Meridások.
Puzsi nélkül kit kóstolgathatnátok?(Röfi,Nagybub):argue:Mert persze megint nem õ kezdte.De gondolom ez már csak így van itten.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Szerintem Molnár Zoli, Barnának ( Chili ) a segédje.
Rendes, jófej srác!

Költõi kérdés akart lenni (tudom, hogy Zoli volt a videón)...

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Megérkezett...

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Mackófelsõ: Mentél már ki Létavértesre végig terepen? Vezet ki egy út a fancsikai tavak mellett azt kéne kipróbálni. Van vmi tapasztalatod arrafelé?

Igen, de az az út nem Létavértesre, hanem Újlétára megy (a Létai út folytatása a Fancsika mellett). Újléta elõtt a Kék-Kálló völgyén át el lehet menni még Bagamérig. Õsgyepes keréknyom, homokot is "szórtak" az útra eleget, de sztem tekerhetõ. Vagy ha nem, hát akkor tévedtem. :D Inkább télen bringázható.
Sok arrafelé a tanya, de ha egy kutyakergetõs edzést akarsz, a jövõ héten benne vagyok!:)
Twelve times ironman

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Röfi: Csak azt tudom ,,magamra venni'' ....

Halihó

Puzsi,Puzsi....
Már mindenki azt hitte végre lenyugodtál,de látom még mindig szereted gerjeszteni a környezeted.. :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
http://www.merkaptse...dex.php?m=10114 Nesze neked kihívás! Szintidõt ilyen idõben is tartanod kell...

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás

Puzsi: Én is járok tekerni a hegyekbe, csak nem veled. Az elsõ idézet Cickondnak szól, nem kell mindent magadra venni!Ügyes vagy, hogy bejártad a pályát, legalább voltál hegyen is az idén.
Big Yellow: No Comment...

Röfi: Csak azt tudom ,,magamra venni'' amiben a nevem is benne van és rám hivatkozol... Már várom a hétvégét, remélem tengelyközépig fog érni a sár... :) :) Az lesz az igazi kihívás... :bananadan :) Aztán legközelebb 1ütt tekerünk ha te is akarod.

Mackófelsõ: Mentél már ki Létavértesre végig terepen? Vezet ki egy út a fancsikai tavak mellett azt kéne kipróbálni. Van vmi tapasztalatod arrafelé?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Tondach
Hali!
Kellene egy rövidtávú nevezés havernak!
Akinek van hivja a 70/94136nulla-ötön!(Sanyi)
S.O.S!!!
Köszi

Dani! Ha még nem passzoltad volna el.

Karcsi: Dani napi szinten találkozik Zotyával, mivel õ a "segéd" "segédje"!

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás

http://velo.hu/index...l=videok&kezd=0

2:26-nál a sárga specist ismeri e valaki?:D

(enté biztosan rosszul lesz, ha meglátja a sárga bringát:D)

Szerintem Molnár Zoli, Barnának ( Chili ) a segédje.
Rendes, jófej srác!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

És 9:25-nél (a videón) ki feszit Merkaptos mezben? Nem nagyon sikerült felismerni...

Balu én megismerem. Ha jól látom Zergével?:clap:
13:00-nál háttérben két debreceni emberke is van!