Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2008. május 26. - 14:54

Írta 2008. május 26. - 14:36

EPYC:nem említed így valaki azt hiszi(hyperr például)nem kaptál se pólót,se kis törölközõt.Pedig kaptunk.Akkor én nagyon rossz helyen jártam tavaly,mert sehol sem találkoztam az említett nedves törlõkendõkkel.
Én még hiányoltam a defekt mentes terepet(az a sok szar tüske,meg kiálló kõ),a beérkezéskori hozsannákat és a mindenki mellé kirendelt szakácsot is.Szarul volt megszervezve az egész.Kicsit odafigyelhetnének ránk is.Ez a sok sár,emelkedõ,leejtõ,csak a macera van velük,nem?Megy a franc megint egy ilyen hülyeségre.Hegyikerékpározás-izzadság,elesés,kell a fenének.
Azért a szervezés 1-es kicsit kemény.Az objektivitás zászlaja alatt az eddigi hozzászólások alapján(szilv.maraton topic alapján,szerintem)Rövid táv 5-Közép táv:3
Hosszú táv 1fölé-2.
Olvastam egyszer egy riportot egy amerikai montis fickóval.Csak bal lábbal tekert,mert a jobbost elvesztette.Végignyomta már az összes ultramaratont a Földön(Cape epic,Transalps,Rockies,Routa de Conqistador).Õ mesélte,hogy tekerés közben csak hallgatja az embereket.Így nehéz,úgy csúszik,sosem lesz vége.Mire õ-Hát nem ezért vagyunk itt?
Hm,tanulságos.
Kíváncsi voltam ennek az egész Röfi-Nagybub Vs. Puzsi dolognak mi lesz a vége.Ez is elég tanulságosra sikeredett.Le a kalappal Puzsi elõtt(nem ismerem) ,hogy így lenyomta,még ha kicsivel szintidõn túl is.Szerintem nem rossz,fõleg egy olyan embertõl akit,ha jól emlékszem pont azért pécéztek ki,mert nem teker egy ideje versenyen,vagy szervezett keretek között.(meghintve persze vmi régi sérelemmel)
A másik elismerés az én szememben Nagybubé aki ennyi piszkálódás és cikizés után le tudta írni,hogy "Lenyomott".Ez szerintem a kerós világunkban mindenki tudja mit jelent.Szóval gratula mindkettõtöknek.
Röfi meg Röfi.Õ elismerni is csak így tud:p
Azt persze senki nem várta,hogy tömjénezni fogod.De a relativizálásod mosolyt keltõ.Ezért írtam Soma példáját.
"de az is hozzá tartozik az igazsághoz hogy a sípálya tetejére minimális különbséggel értünk fel.."-csakhogy volt 47km a teljesítendõ távotok között.Szóval ezért nem kellett volna hasonlítgatni,viszonyítani.Szerintem fontos az elegancia.
Ahogy Te írtad:Ennyi
Én még hiányoltam a defekt mentes terepet(az a sok szar tüske,meg kiálló kõ),a beérkezéskori hozsannákat és a mindenki mellé kirendelt szakácsot is.Szarul volt megszervezve az egész.Kicsit odafigyelhetnének ránk is.Ez a sok sár,emelkedõ,leejtõ,csak a macera van velük,nem?Megy a franc megint egy ilyen hülyeségre.Hegyikerékpározás-izzadság,elesés,kell a fenének.

Azért a szervezés 1-es kicsit kemény.Az objektivitás zászlaja alatt az eddigi hozzászólások alapján(szilv.maraton topic alapján,szerintem)Rövid táv 5-Közép táv:3
Hosszú táv 1fölé-2.
Olvastam egyszer egy riportot egy amerikai montis fickóval.Csak bal lábbal tekert,mert a jobbost elvesztette.Végignyomta már az összes ultramaratont a Földön(Cape epic,Transalps,Rockies,Routa de Conqistador).Õ mesélte,hogy tekerés közben csak hallgatja az embereket.Így nehéz,úgy csúszik,sosem lesz vége.Mire õ-Hát nem ezért vagyunk itt?
Hm,tanulságos.
Kíváncsi voltam ennek az egész Röfi-Nagybub Vs. Puzsi dolognak mi lesz a vége.Ez is elég tanulságosra sikeredett.Le a kalappal Puzsi elõtt(nem ismerem) ,hogy így lenyomta,még ha kicsivel szintidõn túl is.Szerintem nem rossz,fõleg egy olyan embertõl akit,ha jól emlékszem pont azért pécéztek ki,mert nem teker egy ideje versenyen,vagy szervezett keretek között.(meghintve persze vmi régi sérelemmel)
A másik elismerés az én szememben Nagybubé aki ennyi piszkálódás és cikizés után le tudta írni,hogy "Lenyomott".Ez szerintem a kerós világunkban mindenki tudja mit jelent.Szóval gratula mindkettõtöknek.
Röfi meg Röfi.Õ elismerni is csak így tud:p
Azt persze senki nem várta,hogy tömjénezni fogod.De a relativizálásod mosolyt keltõ.Ezért írtam Soma példáját.
"de az is hozzá tartozik az igazsághoz hogy a sípálya tetejére minimális különbséggel értünk fel.."-csakhogy volt 47km a teljesítendõ távotok között.Szóval ezért nem kellett volna hasonlítgatni,viszonyítani.Szerintem fontos az elegancia.
Ahogy Te írtad:Ennyi
Írta 2008. május 26. - 13:46

Gratulálok minden teljesítõnek, különösen Röfinek, aki idén már nem elsõ ízben lenyomott
. Csak így tovább, addig élvezd, amíg vissza nem nyerem a régi formám

Írta 2008. május 26. - 11:23

Írta 2008. május 26. - 11:23

Ez így gáz volt, na.
Ez plusz az 5K nevezesi dij miatt maradtam en itthon.

Már idén...
Most ahogy olvasom az 5K ból még a szokásos póló/zokni/törölközõ akármi promóciós semmiségre sem tellett... Tényleg gáz..
Gratula mindenkinek aki végigment!
Írta 2008. május 26. - 10:59

Halihó
Elõször is grat mindenkinek aki teljesítette a maratont.
Részemrõl:a 70.km környékén jött egy jó kis holtpont,de Röfi mondása:"neked ezt becsületbõl is le kell nyomnod" tarotta bennem a lelket
.Itatóknál én inkább szeretek megállni nem csak úgy haladni tovább mint Puzsi egy gyors tankolással,inkább piknikelek egy kicsit.Ez a kis pihenõ általában jól szokott jönni.Energiacsoki:az elsõ 20 km körül benyomtam egy csokit amit gombócként még vagy 40km-ig éreztem a gyomromban... soha többet!
Csináltam kiflibõl kis 5 cm-es kis szenyókat,azok sokkal jobbak voltak,csak kb a 80.km-ig tartottak ki.Keveset gyártottam
.
Ellátmány: amikor csak egy zoknit adtak mindenki fikázta,amikor egy kis törölközõt adtak mindenki fikázta,most hogy semmi sincs:mindenki visszasírja
.Azok a virslis kis falatkák nagyon jók voltak.
Puzsiról:Lenyomott, hát ennyi....
Örülök hogy legalább nem csak 5 km-t ment egy nap,és hogy ezt hegyekben tette.Remélem máskor is láthatjuk hegyi megmozdulásokon is.... Önerõbõl persze.
Elõször is grat mindenkinek aki teljesítette a maratont.
Részemrõl:a 70.km környékén jött egy jó kis holtpont,de Röfi mondása:"neked ezt becsületbõl is le kell nyomnod" tarotta bennem a lelket

Csináltam kiflibõl kis 5 cm-es kis szenyókat,azok sokkal jobbak voltak,csak kb a 80.km-ig tartottak ki.Keveset gyártottam

Ellátmány: amikor csak egy zoknit adtak mindenki fikázta,amikor egy kis törölközõt adtak mindenki fikázta,most hogy semmi sincs:mindenki visszasírja

Puzsiról:Lenyomott, hát ennyi....

Örülök hogy legalább nem csak 5 km-t ment egy nap,és hogy ezt hegyekben tette.Remélem máskor is láthatjuk hegyi megmozdulásokon is.... Önerõbõl persze.
Írta 2008. május 26. - 10:38

Grat mindenkinek!
De Gyalogkakukknak mindenképp!
Zip ment a nevezésemmel, úgy néz ki jól muzsikál a Trek...

Tamás: nem lenne jobb idén középtávokon indulni, ha már nem tudsz annyit edzeni, mint régen?
Írta 2008. május 26. - 09:26

A matekom sikerült, a töri is megvan kettes vagy jobb, a szóbelikre kellene
készülnöm...
készülnöm...

Írta 2008. május 26. - 09:17

Szervezésbõl 1-es volt. Rendben voltak az itatópontok középtávon (bár a legutolsót totál felesleges volt berakni), de hogy én 6 órás idõvel beérve már nem kaptam gulyást... Oké, nem voltam eléhezve, mert ettem közben folyamatosan a nálam lévõ csokikból, szeletekbõl, de a hosszúsok még utánam értek be ugye...
A kezdõ csomag pocsék volt. Beletettek 3 szórólapot, a számodat, egy lazító zselét (minek?) és 4 db. gyorskötözõt. Ezigen... Úgy látszik a több, mint 1500 nevezõvel nem tudtak megfizettetni egy normálisabb csomagot...
Sár volt a pályán és ha valamikor, hát most jól jött volna, ha adnak beérkezéskor egy nedves törölközõt, mint a tavalyi maratonokon, de neeeem. Ez már csak álom... Oké, tekertem egy jót, jó volt a pályakijelölés, tényleg jók voltak az itatópontok, de nem vagyok biztos abban, hogy ez megéri a nevezési díjat. Ha így halad, akkor én is inkább elmegyek a közeli országokban lévõ, színvonalasabb versenyekre.
Ez így gáz volt, na.
A kezdõ csomag pocsék volt. Beletettek 3 szórólapot, a számodat, egy lazító zselét (minek?) és 4 db. gyorskötözõt. Ezigen... Úgy látszik a több, mint 1500 nevezõvel nem tudtak megfizettetni egy normálisabb csomagot...
Sár volt a pályán és ha valamikor, hát most jól jött volna, ha adnak beérkezéskor egy nedves törölközõt, mint a tavalyi maratonokon, de neeeem. Ez már csak álom... Oké, tekertem egy jót, jó volt a pályakijelölés, tényleg jók voltak az itatópontok, de nem vagyok biztos abban, hogy ez megéri a nevezési díjat. Ha így halad, akkor én is inkább elmegyek a közeli országokban lévõ, színvonalasabb versenyekre.
Ez így gáz volt, na.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. május 26. - 09:07

Röfi: Most látom a másik fórumon, hogy jövõre te is hozzám hasonlóan ,,elvi alapokra'' helyezed a TOP maratonos nemindulásodat. Látom már tudod mirõl beszéltem...

Írta 2008. május 25. - 23:39

Nekem nagyon tetszett ez a maraton! Idõ is, pálya is ideális volt.
Mindenki szép eredménnyel és teljesítménnyel versenyzett! Nem sérült meg senki (ha jól tudom), és mindannyian célba értünk! Soha rosszabat!
Következõ (top)állomás: Duna Maraton
Titty:Érettségikrõl tudsz már valamit?
Mindenki szép eredménnyel és teljesítménnyel versenyzett! Nem sérült meg senki (ha jól tudom), és mindannyian célba értünk! Soha rosszabat!
Következõ (top)állomás: Duna Maraton
Titty:Érettségikrõl tudsz már valamit?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Írta 2008. május 25. - 23:38

Grat mindenkinek!

Írta 2008. május 25. - 23:32

Valamikor nyolc, körül vagy elõtt értem be, minden bajom volt, ilyen rosszul még sosem mentem, talán csak a zempléni tt-n. Ma többet tekertem montival mint, idén összesen. Kálmán úgy 1.5-2 órával korábban ért be nálam, a Kingek jól muzsikáltak. Gratulálálok Puzsinak, remélem rendszert csinálsz a hegyvidéki tekerésekbõl, anyagi támogatás hiányában is.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. május 25. - 22:54

Írta 2008. május 25. - 22:37

Írta 2008. május 25. - 22:34

Írta 2008. május 25. - 22:33

Tomi 1/2 8-ra ért be. Ahoz képest, hogy tegnap is esett 3 órát nem is volt nagy sár szerintem.
Kercseli Kálmánt látta valaki? vagy a Chris King átka mindkettejükre balszerencsét hozott?
Írta 2008. május 25. - 22:32

Puzsi, nem foglak tömjénezni, ezt ne is várd. Nem mentél rosszul, de a szintidõ nem jött össze. Ennyi.
Írta 2008. május 25. - 22:29

Bizonyítani nem hiszem hogy kellett volna nekem, aki ismert annak idején amikor még tekertem azt tudta hogy tekerek. Az hogy mostanában ellustultam és nem tekerek annyit meg nem járok a hegyekbe az 1 dolog... Igaz Röfi?

Írta 2008. május 25. - 22:29

Tomi 1/2 8-ra ért be. Ahoz képest, hogy tegnap is esett 3 órát nem is volt nagy sár szerintem.