Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Gratula mindenkinek, részemrõl ez a verseny egy nagyon kellemes megmozdulás volt, és nem bántam meg a rövid távot.Igazából még az idõmmel is elégedett vok, habár mehettem volna jobbat is, Sanyinak is grat a szép idõért. Egy baj volt az egész alatt, hogy amikor Zozó közelébe értem a keró valamiért megmakacsolta magát, de csak akkor:D(láncleesés, faág a kerékbe):D Ami viszont kellemesen meglepett és kicsit frusztrál is hogy öcsém 2 maratonján 16évesen alig 9percel ért be utánam,ami szerintem nagyon szép eredmény.Hamarosan én fogok utána kullogni:P. Összeségébe szerintem egy nagyon jó verseny volt. Várom a következõket is!!:)

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Zárszó részemrõl!

Látom Itózs elég jól érzi a témát.
Annyi a lényeg, hogy olyan dologban kötöttetek belém amit nem érzek jogosnak. Mivel nem vagyok az a fajta aki hagyja magát ha alaptalanul belékötnek és idegenek elõtt égetni próbálnak ezért úgy gondoltam ha már szándékosan szívatnak akkor én is szívatok, így kiprovokáltam Röfitõl a nevezést (amit Röfinek egybõl megköszöntem a többieknek szándékosan nem de ezt remélem tudjátok miért). Ha Röfi tényleg ismerne nem kezdte volna el ezt az egészet, mert ezt már 1x lejátszottam tavaly a bukó üggyel. Nem hiányzott nekem sem ez a kínlódás mert kisebb dolgom is nagyobb ennél, úgy érzem kinõttem már az ,,amelyik kutya ugat az nem harap'' típusú hirigelésbõl. Talán ezért sem várom már Röfitõl a bocsánatkérést errõl már rég lemondtam ,,megfizetett'' õ már ezért szó szerint is, ennyire már ismerem. Talán ezért nem is haragszom rá, mi nagyon ritkán találkoztunk még ritkábban tekertünk 1ütt, hegyekben nem is emlékszem hogy tekertünk volna együtt, vagy hogy valaha lenyomott volna de biztos én vagyok a szenilis. Amikor meg együtt tekertünk akkor is csak a másik keróját szídtuk poénból. Ezt a viselkedést részérõl én egyértelmûen Nagybub (rá)hatásnak tulajdonítom...
Amit ígértem azt betartottam, a számból segget nem csináltam. Igyekeztem nem bunkózni és nem személyeskedni senkivel mert kinõttem már belõle. Az tény hogy ,,kedves jóakaróim'' bebukták a dolgot ha tetszik ha nem, az már csak hab a tortán hogy a fórumos ,,nagymenõket'' is lenyomtam. Szomorú, hogy ezzel kellet teleszemetelni a fórumot heteken át és szomorú, hogy ennyi tisztelet nincs bennünk a másik iránt. Mert lehet gyerekeskedni meg minden de telik az idõ és 30 felett ez már nem áll anyira jól az embernek...
Mindenesetre ha 1-2 emberke az eset kapcsán elgondolkodik ezekrõl a dolgokról és levonja a megfelelõ következtetést, esetleg tanul belõle, akkor már megérte...

Továbbiakban szeretnék read-only státuszban maradni a fórumon mint régen ha hagytok, majd írok úgyis ha vmit meg akarok tudni vagy ha vmi érdekel...

Részemrõl harag nincs, nem is volt! :)

Hátszelet nektek!

Ennyi.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Hello Minden Derbeceni Kerékpáros!
Nah most én mesélek egyet' mert nyomja lelkemet' : ) :
Az egész úgy kezdõdött, hogy még valamikor "télen", Mackófelsö mondta itt a forumon, hogy irány Románia! El is mentem, találkoztunk Egyetem elött, vártunk epycre -nem jött. -Nah nyomás, hátha nem ázunk el annyira. Nagyerdön tekerünk keresztül mikor mellém gurul egy bringás (Trek8000, Puzsi) és kérdi, hogy "Ugye mi indulunk Romániába?" Bemutatkozott, majd mondta nekünk út közben hogy szokta olvasgatni a fórumot, viszont írni azt nem (mint én pl). Aztán lenyomtuk, én bénáztam kicsit sajnos, mindegy, a lényeg hazaértünk és Mackófelsõ már rakta is fel a képeket, milyen jo idönk volt, (csak félig fagyott le a lábam ujja stb : ) ) és bizony Puzsi is ott volt! Nah ezután megkezdõdött a "szájkarate" és én most igy visszagondolva már csak mosolygok magamban, hiszen ha nem indulunk el aznap' akkor most NINCS SEMMI vita, szilvásozás, nevetés/sírás stb. Nah miattam történt az egész BOCSI érte, ezért ajánlanám, hogy egy KIENGESZTELÕ KÖZÖS FÓRUMOS TEKER(G)ÉS valahol a környéken szervezõdjön már'! ADDIG is Üdvözlet, Jó gurulást kíványok; Zoli

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Epyc:Ja,fontos a hangulata a bulinak.Bár biztos a teljesítményem harmat jellegébõl adódik,de engem meg a külföldi maratonok frusztrálnak egy kicsit.Volt egy katasztrófálisan végzõdött Transalp próbálkozásunk 98-ban.Na attól a hangulattól borsózott a hátunk.Mindenki egymást méregette,mivel megy,mit eszik stb.Én olyan kicsinek ritkán éreztem magam.És persze , meg is feleltem az elvárásaimnak-tök utolsó lettem aznap és persze feladtuk a versenyt.Mit tudtuk mi még akkor,mi az,hogy Transalp.:scared:
Én is jobban szeretem a kisebb,családiasabb dolgokat.A Zemplén tt igazán ilyen volt.A nagy rendezvényekkel jár egy csomó bosszúság.Nem szeretek keményen nyomatni(ez eufémizmus-inkább nem bírok:(),de kihajtani viszont csak az ilyen maratonokon tudom magam.
Úgyhogy mennem kell ide is meg oda is.Micsoda problémák ,mi?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Tegnap is pont ilyen volt, csak több víz volt benne. :)
Majd a héten lemosom.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Enté: Fasza lett a cangád! Grat! http://forum.bikemag...&postcount=8220

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Merkaptosok és ZED: http://img0.tar.hu/t.../34832439.jpg#3
Zotya (egy egészen merész perspektívában): http://img0.tar.hu/t.../34832500.jpg#3

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Zsolti vigyázz, mert a végén téged fognak célba venni...

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Hát ez a lényeg,Röfi.Nem ismerem és nem is óhajtom megismerni.De az a vegzálás amit csináltatok vele nekem nem volt szimpi.Ha megnézed,hogy mikor kapcsolódtam be a fórumba akkor feltûnhet,hogy pont egy kekeckedésetek alkalmával történt. Persze Puzsinek semmi szüksége olyan fogatlan prókátorra mint én.De gondoltam leírom a véleményem.
Tudom milyen az amikor kóstolgatsz valakit,megtetted már velem is(mással is) jópárszor,de azt lefociztuk,röhögtünk rajta-vagy felhúztuk az orrunkat.Aztán a következõ tekerésnél megint jókat röhögtünk és keróztunk.Lehet,hogy Puzsival kapcsolatban sem annak szántad,de hidd el egy kivülállónak tényleg vegzálásnak tünt és nem jópofa viccelõdésnek.
Persze Puzsi is megköszönhette volna a "szponzorainak",hogy jól megmutathatta nektek,hogy milyen jól tud tekerni.Ez meg legyen az õ sara-az én ízlésem szerint.
Epyc írta le amit már sokan gondoltak(5303-as hozzászólás-befejeznétek végre!).Igen frappánsan fogalmazta megsokak véleményét(ellenörzõ,faszom:))
De most,hogy vége lett-és valljuk be õszintén,vesztettetek/tél ebben a kis kísérletben-még most is csak kármenteni próbáltál.Egy olyan igazi Röfis elismerést vártam volna,mint-Vazze Puzsi,jó keményen lenyomtad és beintettél nekünk.Nem baj jövõre együtt indulunk és jól letekerlek.
Csak az lett a baj ,hogy már egy ilyen végkifejlettel,nem tudtál röhögni az egészen,mert nagyon belehúztad magad a szituba.Ajánlom ,hogy most a végeredmény tükrében olvasd vissza az irásaidat.Érdekes olvasmány.És pont tök lényegtelen,hogy ismerem e Puzsit vagy sem,szeretni való ember vagy sem.Az antipátiátokkal untattatok bennünket,gyûjtés indult,hogy cikizhessetek vkit,mert esetleg nem tud letekerni adott idõ alatt adott távolságot.Nem jött be.Ilyenkor vigyorogva(nem baj ha kényszeredett) gratulál az ember és legközelebb csak biztosra fogad.(bár mint tudjuk úriember ilyet nem tesz:D
Mindegy.Bocs,hogy ennyit moralizálok,de az ilyen szituk bizgerélik a lelkem.
Ilyenkor egy kicsit "Én is berlini vagyok".

Norbee

Norbee

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Gratula minden kemény jánynak és srácnak aki végignyomta a 3 táv bármelyikét.Lovely jobly!
Remélem hamarosan én is csatlakozhatom ehhez az õrülethez, mert jó az, ha az ember nem csak az utcán találkozik gyökerekkel, hanem az erdõben is.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

nem tudom mit szedett, de úgy néz ki az új bicó nagyon meghozta a kedvét a tekeréshez, nagyon ügyesen ment! :)

Ezek a Trek vázak csak úgy suhannak! ;)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Röfi: Most látom a másik fórumon, hogy jövõre te is hozzám hasonlóan ,,elvi alapokra'' helyezed a TOP maratonos nemindulásodat. Látom már tudod mirõl beszéltem... ;)

De én nem anyagi okok miatt. Inkább külföldi (jobban megszervezett) versenyekre próbálok koncentrálok majd.
Itózs: Majd ha jobban megismersz egy embert, kérlek akkor alkoss véleményt róla találkoztatok már Puzsival?
Téma részemrõl lezárva, tény hogy Puzsi nagyon jót ment, graula neki mit kéne még hozzá tûznöm?

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Zip elég jól nyomta.
34. (R292) Csire Sándor - 01:55:03
43. (R557) Papp Zoltán - 01:59:25

Nem megyek középen, az nem maraton. Edzeni csak bringa híján nem tudtam.

nem tudom mit szedett, de úgy néz ki az új bicó nagyon meghozta a kedvét a tekeréshez, nagyon ügyesen ment! :)

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Ilyen pólója, bringája nem sokaknaknak van, üdvözletem a hölgynek ;)

Szia burce! Köszi.:) Korcs (mellettem) Szezám utcás meze se sámli.:)
Ride 'n' roll

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Itten ketten még: http://picasaweb.goo...675906404473810

:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
http://picasaweb.goo...686132721607042

Ilyen pólója, bringája nem sokaknaknak van, üdvözletem a hölgynek ;)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Zip elég jól nyomta.
34. (R292) Csire Sándor - 01:55:03
43. (R557) Papp Zoltán - 01:59:25

Tamás: nem lenne jobb idén középtávokon indulni, ha már nem tudsz annyit edzeni, mint régen?

Nem megyek középen, az nem maraton. Edzeni csak bringa híján nem tudtam.

Enté, milyen gumikkal mentél?

Kipróbáltam a Jimmy-t, finom kavicson és keményebb talajon jó, de kavicson és nedves idõben nem az igazi.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Gréta: nem mondom én se, hogy nincs igaza és nyílván azért megyünk, hogy megmérettessük magunkat, csak azok a pluszok hiányoztak most, amitõl tavaly színvonalas volt a topmaraton széria.

Mindegy, lehetne rosszabb is:)

Crosskovácsira megy valaki?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Itózs: azért ennyire ne sarkíts. Nem azt mondtam, hogy nyalják ki a seggem, csak azért az, hogy valakinek jut-e kaja, vagy sem, az alap kellene hogy legyen, ha már meghirdetik. Nem? Oké, nem egyes a szervezés, mert voltak jó dolgok, de a tavalyiakhoz képest ezekben az apróságokban esett a színvonal a célterületen. De persze kinek mi az igénye. Nekem speciel jól esett tavaly, hogy amikor beértem, akkor a kezembe nyomtak egy törölközõt, egy pohár innivalót és mondtak egy "Gratulálok"-at. Ezek az apróságok azok szerintem, amik hiányoztak most. No de, nem flancolok itt, örüljünk, hogy ennyi is van és hogy ennyiért is fizethetünk, nem is keveset. Ugye?

Nem kell kiforgatni a szavaimat, nem azt mondtam hogy nem élveztem a versenyt. Szeretek kerózni, még ha nem is tudok jól és nem is vagyok erõs. Tetszett a hely, jó volt a pálya, az esés meg belefér és benne van a pakliban. Elfogok menni a többire is, de nekem a zempléni ttt hangulata jobban tetszett, mint ezé a versenyé most (talán mert nem voltak elvárásaim a zemplénivel kapcsolatban).

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
Sok mindenben egyetértek Zsoltival, a maratonokra azért megyünk, hogy megmérettessük magunkat, ki így, ki úgy. Valaki saját magának akar bizonyítani, más az ellenfeleknek vagy ismerõsöknek. Elmenni egy ilyen eseményre - a szponzorált versenyzõket kivéve - senkinek sem szabad, hogy kényszer legyen. Lehet fikázni a rendezést, az idõjárást, a terepet, a mittudomén mit, ha csak ezek a dolgok maradnak meg bennünk, akkor pénzkidobás, és idõpocsékolás volt az egész. Tény, hogy aki volt már nívós külföldi maratonon, annak gagyi a rendezés, a frissítés stb. Én a magam részérõl nem számítottam jobbra, ergó erre készültem, és nem ért csalódás. Az tény, hogy a minõség csökkenõ tendenciát mutat a korábbi évekhez képest, és kezd 'lehúzás szaga' lenni, de talán én nem látom át a dolgokat kellõen.