Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Nekem is több rossz emlékem van mint jó, de voltak emlékezetes napok. (pl tavaly november dobogókõn egész jókat bohóckodtunk, 2006 márc 7 1méter hó a kékesen hárman 3deszkával egy régi minivel...) A magyar pályák nem a nagyok helyett kellenek hanem csak kiegészítõnek. Pl. elindítani egy szezont. Nekem direkt van egy olyan plusz lestrapált deszkám ami pont ezekre jó és szarok rá hogy köves vagy sem.
Már ha köveknél tartunk Szlovákia sem semmi pályagondozási hiányosságokban,ráadásul utálnak minket. Tavaly szilveszterkor ott voltunk 5 napot, elmentünk a városba kajálni kiszolgálni is basztak minket.
Ha az ember igazán jót akar menni olcsón akkor szervezett út busszal jó terepre és csak pozitív emlékkel jön haza.

Kékes messze, Bánkút siralmas, nincs nagyon drága deszkám, de én nem akarom a latyakban csúszva kerülgetni a köveket és halgatni a sercegést... Arról nem is beszélve, hogy inkább sáros leszek mint havas.
Nincs rendes hó évek óta.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Részben értek veled egyet Röfi. Debrecenbõl valóban nincs mindig értelme pl Bánkútra Kékesre menni Szlovákia közelsége miatt. Ha viszont kezdõ vagy a Kékesi pálya tökéletes+deszkásoknak fõnyeremény a kezdeti idõszakban az ikarusos felszállítás, ha pedig közel laksz a pályához akkor azért van egy feelingje amikor munka után felugrasz a hegyre csúszni párat, bohóckodni egy kis ugratón stb. Én alig várom hogy itthon is legyen egy kis hó mivel innen Dobogókõ fél óra, Nagy villám 45 perc, Kékes 1 óra

Kékes messze, Bánkút siralmas, nincs nagyon drága deszkám, de én nem akarom a latyakban csúszva kerülgetni a köveket és halgatni a sercegést... Arról nem is beszélve, hogy inkább sáros leszek mint havas.
Nincs rendes hó évek óta.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Bííízony! Amikor a gitáromat újítottam fel, akkor is ez a szín ugrott be elõször, és azóta se bántam meg, mert mindenkinek fáj, amikor ránéz :D!

Hát na... döbbentem... bringában csak-csak, meg hát ugye most divat a sorkiemlõszínskálás vázat nyomatni.... na de kedvenc színnek... a márványfarmer jut róla eszembe...

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Részben értek veled egyet Röfi. Debrecenbõl valóban nincs mindig értelme pl Bánkútra Kékesre menni Szlovákia közelsége miatt. Ha viszont kezdõ vagy a Kékesi pálya tökéletes+deszkásoknak fõnyeremény a kezdeti idõszakban az ikarusos felszállítás, ha pedig közel laksz a pályához akkor azért van egy feelingje amikor munka után felugrasz a hegyre csúszni párat, bohóckodni egy kis ugratón stb. Én alig várom hogy itthon is legyen egy kis hó mivel innen Dobogókõ fél óra, Nagy villám 45 perc, Kékes 1 óra

Izom: Itthon nem éri meg csúszkálni (nincs hó, annyiba kerül mint ahol rendes pálya van). Szlovákia vagy tavaly volt Románia is (pozitív csalódás). Egynaposokra is szoktunk menni.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Izom: Itthon nem éri meg csúszkálni (nincs hó, annyiba kerül mint ahol rendes pálya van). Szlovákia vagy tavaly volt Románia is (pozitív csalódás). Egynaposokra is szoktunk menni.

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
[quote name='korcs']A sorkiemelõzöld?

Bííízony! Amikor a gitáromat újítottam fel, akkor is ez a szín ugrott be elõször, és azóta se bántam meg, mert mindenkinek fáj, amikor ránéz :D!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Tudom! És ráadásul tééényleg a kedvenc színem! Na ez az igazi IJ póló!

A sorkiemelõzöld?

Izom: Toki Hotelbõl nem ismered meg Tom Kaulitz-t?! Hát még a google képkeresõje is az õ arcát vágja ki elsõnek a Tom kulcsszóra!:D :D :D :D

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

De lehet, hogy egy évig sem látsz ennyiért ilyen gépet.

Tudom! És ráadásul tééényleg a kedvenc színem! Na ez az igazi IJ póló!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Oké [IMG]http://tbn3.google.com/images?q=tbn:pjJjVFFbPoSruM:http://myszunia2589.blox.pl/resource/Tom_Kaulitz.jpg[/IMG][IMG]http://tbn3.google.com/images?q=tbn:jKLzdSp2DX5Z3M:http://www.topnews.in/light/files/Tom-Cruise13.jpg[/IMG][IMG]http://tbn1.google.com/images?q=tbn:jlg1F-WFxDWb_M:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c4/MouseTroublebook.jpg[/IMG], hogy egy szovicc.blog.hu-s fordulattal éljek.

ki az a gyerek baloldalon?

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Nincs valakinek ócsóé egy négyszöges outi hajtókarja?

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,606 posts
De lehet, hogy egy évig sem látsz ennyiért ilyen gépet.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
December 6.-án nyílik Miskolcon a Decathlon. Már ne menjetek el Pestig ezért.
A cuccaik tényleg jók és korrekt árúak.

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

Most éppen nem olyan drága!

Azért a 265 még nem az igazi! Na mindegy!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,606 posts

Na! HA most ócsó lenne az euró!!!! Nekem kell ez a gép! Menne a gitáromhoz! :D

Most éppen nem olyan drága!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
nemtom milyen fruzsi, kicsi, süli csaja.

prividet lessed, mer' oda írok

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Titty, kivételesen ember alakban megyek.:) A szárnyak csak akadályoznának, így lesz mit bénáznom. A méret tényleg kérdéses lehet, de már megszoktam, meg aztán gyerekek is csak mennek sielni, van rájuk is ruha.

Geri, köszi, megnézem a boltot! Meg megkérdezem Fruzsit is, amint megtudom ki az.:) Kiss?
Ride 'n' roll

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
http://cgi.ebay.de/S...bayphotohosting

Na! HA most ócsó lenne az euró!!!! Nekem kell ez a gép! Menne a gitáromhoz! :D

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Ha valaki jár Bp. felé érdemes benézni a Decathlonba mert nagyon olcsón vannak tök jó síruháik! 3 éve használok ilyen cuccot teljes megelégedettséggel!

:)))

kezdõknek érdemes olyat venni, ami frankón ízálló, mert sokat fogsz esni. de azok meg nem olcsók, és ki tudja lesz-e kedved jovore is sielni. kérj köcsöln inkabb, fruzsinak nincsen? szerintem õ szokott sielni. mintha

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Voltunk tegnap este havas séta-fikán (Normafa-János hegy-Erzsébet kilátó) szakadt a hó, kb 15 cm esett.
Holnap megyünk bringázni a Börzsönybe. Irány hóban a Nagy hideg hegy.
Már csak azt remélem hogy esik még egy kis hó a héten és valahol tudok egy kicsit deszkázni.
Na ha ez mind összejönne akkor úgy telne a szabim mint nagyon ritkán...:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Nemtudom melyik cég gyárt xxxs-es síoverált a tündérszárnyaknak elõre kivágva! :D

:)))

kezdõknek érdemes olyat venni, ami frankón ízálló, mert sokat fogsz esni. de azok meg nem olcsók, és ki tudja lesz-e kedved jovore is sielni. kérj köcsöln inkabb, fruzsinak nincsen? szerintem õ szokott sielni. mintha