Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás

Valakik:Bükkön kellene indulnom nekem is?

Titty:
Tényleg, te szoktál ilyesmiken indulni?
Mert mi hasonló testalkattal bírunk. :D
Eddig nem mertem komolyabban ilyesmibe belegondolni, de
ha aszondod, hogy vállalható a dolog, akkor lehet, hogy
még engem is érdekelne. Egy kis rákészüléssel. :)
Meg a család õrültebbik bringásait is biztos rá lehetne venni.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Izom: Ez a szilvásvárad maraton útvonala. A rajt-cél terület nem volt gyanús? A Bükkrõl beszélgettünk.:clap:

az 55 km lett gyanús, az olyan bükkös :)

ott röviden mentem, passzolom a választ, de szerintem sincs benne, mert a bükk a 'legkönnyebb'

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Izom: Ez a szilvásvárad maraton útvonala. A rajt-cél terület nem volt gyanús? A Bükkrõl beszélgettünk.:clap:
:muah1:

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás

Zsoci ír: Megi: Így van, szervezõdnek autók. Majd meglátod, hogy megy ez.:)
Epyc, Izom: Nézzétek meg hol van az ördögoldal. Bánkút másik oldalán. H3 itatópont elõtt. Nincs az az 55 amibe belefér odáig elmenni és vissza. Felsõtárkány után van egy nagyon meredek rész, felfelé tolós. Lehet arra emlékeztek.

Tök jó...tisztul a kép:)remélem mihamarabb talizok mindannyiótokkal...
Na megyek alukálni...jó éjt minden fórumozónak!!!:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ezt találtam:

A 70 Km-es hosszúságú pálya útvonala:

Szilvásvárad-stadion Szalajka-völgy Tótfalu-völgy Kalapat Gerenna-vár Huta-rét - Faktor-rét Csalánosi parkoló(F,13km) Tölgyes-orom Macska-part Méhecsõ Bán-völgy Pados Ördögoldal Bálvány Fehér sas Sípályák-teteje(F,32km) Száraz-völgy Ómassa Vadász-völgy Jávorhegy Jávor-kút Csipkés-kút Nagy-mezõ(F,49km) Kiskõhát nyerge Keskeny-rét Olasz-kapu(F,57km) Káposztás-kert Kálmán-hegyi út Kerek-rét Katonasírok Szilvásvárad-stadion

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Zsoci ír: Megi: Így van, szervezõdnek autók. Majd meglátod, hogy megy ez.:)
Epyc, Izom: Nézzétek meg hol van az ördögoldal. Bánkút másik oldalán. H3 itatópont elõtt. Nincs az az 55 amibe belefér odáig elmenni és vissza. Felsõtárkány után van egy nagyon meredek rész, felfelé tolós. Lehet arra emlékeztek.

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás
epyc: igaz kicsit még messze van,de legalább képben vagyok a dolgokkal:)majd addigra már remélem nem leszek egyedül....sajna nincsenek ilyen beállítottságú ismerõseim...legalábbis itt a környéken senki:(

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
megi: csapatok szervezõdnek:) hozzám is csatlakoznak páran és akkor elõtte való napra foglalunk szállást. így nem kell annyira rohanni.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás
Labidani-izomhod,és Zsoci: nagyon szépen köszi az infókat...látszik,hogy nem vagyok benne annyira mint ti:)...de annyira rákattantam a témára,hogy totál be vagyok zsongva:)
viszont ezekre a túrákra/versenyekre ti közösen szoktatok menni?mert én olyan egyedül vagyok mint a kisujjam:(

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Zs...(Itózs): most nézem, hogy nincs ördög oldal. Pedig tavaly mintha tuti benne lett volna...

epyc, tavaly ott értél utol az ördögoldal után, ott szakadt szét a láncom, próbáltam összehegeszteni

az ott volt, nem? nem vagyok biztos benne, de mintha

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
annyit hallom ezt a zemplén 50et, hogyha nem esik egybe a szakvizsgámmal, akkor benevezek montival, vagy ha olyan szép, akkor lehet gyalog is egy 20asra

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Zs...(Itózs): most nézem, hogy nincs ördög oldal. Pedig tavaly mintha tuti benne lett volna...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Zsoci ír: A szilvás rövid táv a legjobb a rövidek között. Kellemes a táv, jó a terep és a végén igen fájn a hosszú lefelé.
A Zemplén 50 is gyönyörû helyeken megy. A többin középen megyek. Ja, bocs, a Bükkön hosszún.:peace:

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Május 11-én lesz a Zemplén 50
Május 31-én a Szilvásvárad Maraton
Július 5-én a Duna Maraton
Augusztus 2-án a Bükk Maraton
Augusztus 30-án a Mátra Maraton.
http://www.mtbsport....article&sid=586

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
megi: szilvás, duna, bükk, mátra, így sorba'

titty: faterom végignyomta a bükköt, te monociklivel is megcsinálod. ezzel nem apámat akartam gyengíteni, hanem téged erõsíteni! :D

zsuzsi: ha maratonról van szó, én tavaly toltam középtávon az ördögoldalon. szó szerint:)

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás
Mi csajok tartsunk össze:)és melyik is lesz a leghamarabb?

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Megi: Jucival mi biztos kicsin megyünk. Az a menõ :victory:

Zsoci kérdezi Soma, Epyc: a térképen nézzétek má meg, hogy a középtávon az Ördögoldal ott van e!

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás
labidani-epyc: nagyon jóó...én is a rövid vagy középtávon gondolkozok,de most néztem a Top-maratonokat is szerintem a Szilvásváradira mennék még el,valamint a Zemplén 50re...ha az van egyáltalán...
Szintén várom a túrázók jelentkezését:):bananadan

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Én is a rövid távok embere vagyok :) rövid tapasztalat - rövid táv...de a Bükk nagyon kellemes volt, még az én erõnlétemben is.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
ÁÁÁÁÁÁÁÁ! EZ SKANDALLUM!!!
NEGATÍV DISZKRIMISZI VAGYMI!!!
Én írnék azért egy levelet válaszba hogyaszongya "Esztet mostan azir csinyájjátok mer' cigán vagyok?
Egybõl lesz hoszzú nõi :D

Valakik:Bükkön kellene indulnom nekem is?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers: