Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Mindig csak az odanemfigyelés, elengedett kormánnyal nyomni a tülköt, közben meg úgy jársz mint a Szergely a 205 tájékán :-)
Multifunkcionális vagyok a nektek balra, nekünk jobbra esõ szétberhelt szemetes kukához képest. Anyag, bér, autó és még sokmás amit cipelek magamon, felelõsségem teljes tudatában.

Halihó

Te sem vagy egy egyszerû eset :D
Elovastam vagy 2-szer,de ez talányos...
Rövidebben is jellemezhetnéd,mondjuk egyszóban.
Még a végén egész Nyíradonyt telekürtölöm. ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Halihó

Mint?Hol mi?Legközelebb nyomnék egy kürtöt... :D

Mindig csak az odanemfigyelés, elengedett kormánnyal nyomni a tülköt, közben meg úgy jársz mint a Szergely a 205 tájékán :-)
Multifunkcionális vagyok a nektek balra, nekünk jobbra esõ szétberhelt szemetes kukához képest. Anyag, bér, autó és még sokmás amit cipelek magamon, felelõsségem teljes tudatában.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

de sarat fogni meg a vályogvetõk szoktak:)

szerintem ez egy még ki nem talált szó, nevezzük el! :D

Javaslom, hogy közelítsük meg a kitalálandó kifejezést a funkciója alapján! Szerintem semmi másra nem jó (ha bicajról van szó) csak arra, hogy esõben vagy felhordásos szilárd útburkolaton megvédje a frissen vasalt báli ruházatot a szennyezõdéstõl. De, mivel ez az egyelõre még meg nem nevezhetõ tárgy a sárhányó kerék és a védendõ báli ruházat között helyezkedik el, én ezt a csodálatos találmányt a Tisztasági Betét szóval illetném. :-)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Na, valahol kimaradtam?
Közöm a vasúthoz a Kollektív Szerzõdés alapján létezik 21. éve.

Halihó

Mint?Hol mi?Legközelebb nyomnék egy kürtöt... :D

H 29( :D) jelenti képek fenn,hát úgy mozogtunk,hogy az optika az bizti nem bítr követni :) .
Utólag ahogy nézem:Zsoci magyaráz nekem a falon,hogy hova kellene éppen átlépnem/nyúlnom,én görcsösen ragaszkodom a helyemhez :D ,õ meg be sincs biztosítva.
Bezzeg õt nem zavarta az a kötél ott elõtte ;)

Pókmalac
Fixi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Halihó

Coldi ismét kérdezem: mi közöd a vasúthoz(29-es meg ilyesmi)Talán van vasutas a családban?

Na, valahol kimaradtam?
Közöm a vasúthoz a Kollektív Szerzõdés alapján létezik 21. éve.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Falmászós képek fenn!

Egész jók lennének a képek, csak Miss Cliffhanger úgy hatolt a falon, hogy még a fény se tudta befogni. :-)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Coldi ismét kérdezem: mi közöd a vasúthoz(29-es meg ilyesmi)Talán van vasutas a családban?

Képeket lassan tõtöm,de tegnap hazamentem,leápoltam magam,rövid alvás,0.05-re meló,ma délben haza,alvás(olyan vagyok mint egy mormota :) ) gyerekkel mazsorett délután,most meg 4 oldalt kellet olvanom a hülyeségeiteket ;) :D .

Dina ne hagyd már magad,gyere és hosszúzunk! Vagy te olyan jóóóóó.
Láttam már más csajt is a hosszún,a kiszedésrõl meg csak annyit,hogy aki rajtszám nélkül megy végig ezek a bambák azt sem szokták kiszedni.Sajnos..

Jajj és a tegnapi kérdésre:a falmászásra tökéletes erõsítés a Powerball.
Vittem magammal az éjjel,pörgettem,no most tényleg van izomláz az alkarban,az ujjaim meg kissé merevek.

Pumpi:az a vas max egy tizes!Nem több.Az enyém is anno annyiból kijött,úgyhogy szinterezve lett a váz.Ha keresel egy amolyan turkálós ötezres bicót simán meglesz neked is annyiból, sõt még lehet hogy jobb is...

Tõtöm akkor...

Pókmalac
Fixi

Cickond

Cickond

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Elméletileg a 150-es is jó lenne, csak nem tudom mennyire engednék, hogy bringával teljesítsük a távot.

Azt hiszem, a 150 csak egy egyszeri, jubileumi táv volt tavaly. Gyalog 110 km-es, mtb 120 km-es (Nagy-Miliccel bõvített gyalog 110) táv van.
A Rákóczi a kedvenc túrám, bár nem az ideális mtb-s terep. Tavaly a 120-on majdnem éjfélre értem be :( A táv harmadánál sem jártunk (én pedig egy holtpontnál), amikor a Sólyom-kõrõl megláttam házacskánk tetejét: ha tudtam volna, hogy még milyen esõ vár rám (és hogy a nyergem is el fog törni), inkább a hazáig tartó 15 perces lejtõzést választom. Jó néhány fórumtárs ismeri ezt a lejtõt :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Falmászós képek fenn!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

A sárvédõ pedig a sárvédelmi ombudsmant jelenti. Maradjunk inkább a sárfogónál :-)

de sarat fogni meg a vályogvetõk szoktak:)

szerintem ez egy még ki nem talált szó, nevezzük el! :D

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Hoppá, megszületett a tökéletes megoldás. Gratula, Coldi!

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

figyeltem, hogy sok ember a sárvédõ helyett sárhányót mond. a sárhányó a kereket jelenti.

A sárvédõ pedig a sárvédelmi ombudsmant jelenti. Maradjunk inkább a sárfogónál :-)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
köszi nitro!

lecsa, melyik zoli, zozobá? há' de nem úgy van ahogy mondjuk?

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

figyeltem, hogy sok ember a sárvédõ helyett sárhányót mond. a sárhányó a kereket jelenti.

Zolival egymásra találtatok! :D Kedvenc terméke neki is!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
A szingós guminál a külsõ és a belsõ egy darabból van, esetleg a külsõbe van belevarrva a belsõ így ha defekted van, nem mûködik a külsõ le, új belsõ be, külsõ fel móka. Ráadásul a szingós gumit fel szokták ragasztani a felnire, így a leszedése is macerás.

Kiakasztós fék pedig szerintem azt jelenti, hogy nincs gyorskioldó kar, vagy pöcök, mint az új modelleken, hanem a bovdent kell kiakasztani a féknél.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
H29: falas képeket ide majd: http://falmaszas.deb...k.fotoalbum.hu/

Még most töltöm fel a sajátokat :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Zsolt: még nem volt idõm bemenni a boltba a markolattal.Remélem nem haragszol.
szerintetek mennyit ér meg ez a csotrogány: http://piacter.bikem...t=197905&cat=56

mi az, hogy gyorskioldós fék?
a szingós kerék miert nem jo?

én nem értek hozzá, de 20nál többet nem adnék érte. ááá

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Ej, pumpikám, csak most láttam a profilképed....jellemzõ! :D

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Pumpi: Semmi gond. Nem használnám a markolatot. Eszembe sem jutott mostanáig, hogy hol van. Csak, hogy így rákérdeztél mondtam, hogy vidd be. Nem sürgõs.
Mászós képeket kérünk!
A Rákóczi tényleg elég szép falat a feszegetõsöknek.
Jól kérdeztél, Kkrisz. Ezt, hogy oldod meg enté?:)
Egy kis eufémizmust elõ tudsz csalogatni a tarsolyodból. Szerintem.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Pumpi: ennyit tuti nem. A szingós kerék alapból felejtõs szerintem, ha csak nem vagy mazochista.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/