Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts

Lehet megyek egy kört a városban,olyan szépen süt a nap:):)valaki nem tart velem?vagy mindenki dolgozik még?

De jó annak, akinek nem kell 17ig dolgoznia...
:)
Pedig ki kéne vinnem a bringát kipróbálni, hogy van-e nekem
is XT-betegségem.

Titty:
Csinájjá' már egy képet róla! Ha tudsz, persze. :)

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
rendben ott leszek,de várjatok meg,mert a reptértõl indulok....:)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Rendben. Akkor sima utcai cuccban, városival megyek szerintem.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Izom: az öcsém nem kerózik. Pedig volt velem még nyolcadikos, elsõs korában egy zempléni és egy börzsönyi 3 naposon. Hátizsákos, minden este máshol alvásos, túrázós bulin. Szerette, jól is ment neki a kerózás, de valahogy nem lett folytatása. Azóta meg csak a pocakját növeszti, meg boxolni lejár néha.
Megi, Nitro: Ha együtt megyünk akkor maradok én is a nagyerdõnél, mert a tanki messzebb van és becsapós. Abból nem lesz fél 5-ös visszaérés. A vasárnapi hirtelen felindulásos tekeréseünknek is rossz vége lett. Jól elkéstem.
Találkozzunk a háromnegyed 3-kor az egyetem elõtt.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

AHA:scared:

miért hittem én azt, hogy a bátyád?:) pedig látszik, hogy ki a rangidõs:)
és õ is kerózik, vagy ilyesmi?

megi: én most lábalok ki valami kórból, még nem akarok kimenni, de amúgy jó lenne.. küldtem neked provát üzenetet, sikerült megnézni?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Megi ha benne vagy, szerintem tartsunk Zsoltival és jóóól sarazzuk össze magunkat.

/Fabian Cancellara/

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
Nitro-izomhod: akkor menjünk ki a nagyerdõre együtt és ott tekerünk egyet...na?
háromnegyed 3nekem is jó...csak hol?

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
AHA:scared:

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
a te öcséd szabi?

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Na a legendás Aphex.:) Megjelent? Pont tegnap kérdezte az öcsém, hogy van egy ilyen eladó, mit lehetne vele kezdeni. Korábban meg Petié (Nemes) volt ez a szép szerep. Még 1-2 év és elavul a technika.Akkor már biztos adnak érte 500-at.:)
Megi: azért óvatosan a városban. Lehúzódáshoz és a szélen közlekedéshez sok részen nincs elégé elkotorva a hó, illetve pont oda van tolva a kása. Inkább guruljatok ki a nagyerdõig és bent az erdõben tekerjetek. Tökéletesek a viszonyok.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
izom: természetesen variálva vannak a fogások, amikor már megunják a fennlévõ formációkat. A fogásokat ismerjük, csak a helyük változik. Én 8 évig építettem és segédkeztem a fal karbantartásában. Most vigye aki ott mászik. Éppen az unalmassága miatt veszett el a motivációnk. Ha komolyabban mászol, akkor a TK-n lévõ falfelületbõl kb. 30% jöhet számításba. Ezen edzeni évekig, uyganazokon a fogásokon lohasztó. Nálam eddig tartott. Én már elég keveset járok le. És 2007 óta a sziklán való mászás is háttérbe szorult a montizással szemben. Fõleg télen járunk Miskolcra egy nagyobb mûfalra mászni. Amióta mediterrán ország lettünk teljesen felborult a mászó szezon. Májustól olyan meleg van, hogy lefolyik az ember a falról. Kerózás rugalmasabb és idõjárás függetlenebb.
Minsenki: Én kora dután (mondjuk fél 3-tól) tervezek egy Tankúsztatós szenvedést. Akinek van kedve jöhet.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Van bent egy KTM Apex DH...
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Ok, benne vagyok.

/Fabian Cancellara/

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
És lenne is kedved menni egy kört valamerre?:)

Én egyébként olyan fél5-5ig érek rá...mert utána futok meg torna van.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Délután szabad vagyok. Kb 2-tõl.

/Fabian Cancellara/

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts

A Hervisben volt 1 db xxxl-es mez, amit megvettem és pont jó rám!!:)
Egyébként tényleg nem éri meg kimenni.

Dina, fincsi volt az isler.:)

Egyébként az intersportban én is találtam 2 trikót nagyon jó árban:)
Lehet megyek egy kört a városban,olyan szépen süt a nap:):)valaki nem tart velem?vagy mindenki dolgozik még?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
zsolti, ti azon a falon már úgy másztok, hogy mindent ismertek rajta. vagy átpakolgatják a kapaszkodókat idõnként? vagy más technikával másztok, hogy ne legyen uncsi? hogy van ez?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
A Hervisben volt 1 db xxxl-es mez, amit megvettem és pont jó rám!!:)
Egyébként tényleg nem éri meg kimenni.

Dina, fincsi volt az isler.:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Utólag ahogy nézem:Zsoci magyaráz nekem a falon,hogy hova kellene éppen átlépnem/nyúlnom,én görcsösen ragaszkodom a helyemhez :D ,õ meg be sincs biztosítva.
Bezzeg õt nem zavarta az a kötél ott elõtte ;)

Dina olyan volt, mint egy Tankcsapda szám idézet: "bánattal, vagy örömmel, de én harcolok foggal-körömmel!" :D Csak erõvel lehetett volna letépni a falról:D

Asszonynak mondtam, hogy gyûjjék mászni, aszonta nincs az az isten hogy õ úgy másszon, hogy ÉN biztosítom õt lent :) Valamiért nem bízik bennem, de nem értem az okát :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
Halihó mindenkinek!

Említetted Dina a Hervist,hogy van féláron biciklis mez...háát...voltam bennt,de elég siralmas volt a helyzet.Nem tudtam semmit venni:(
Remélem ti sikerrel jártok!