Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Zs...: Somával beszéltük, hogy rajzolunk valami bajuszféleséget Dinának :D

megi: én közepezek és jelenlegi erõnlétemet tekintve szerintem erõsen túrázós lesz a tempó. Ha addig fel nem szíííívom magam, de ilyen csodás, tavaszi idõjárásban nehézkes a dolog :)

Dani: láttalak a Sólymon ma :) "Egy, csak egy legény van talpon e vidéken..." :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Üdv Juci!
Megi: Lecsa, és én is röviden megyünk majd, többieket sajnos nem tudom. Azt mondják, a Bükk a legkönnyebb maraton a 4 top közül. Sztem nem kell félni tõle ;)

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás
Itózs: megnyugodtam:)kicsit szégyenlõs vagyok....

Valaki esetleg megy rövid vagy középtávot a Bükk maratonon?én azt tervezem....de nem vagyok benne biztos,hogy ki is bírom...

Izomhod: okszi,benne vagyok...majd egyeztetünk...de addigis gyógyulj meg:)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
http://www.nse.hu/ns...terkep_2009.jpg
E szerint a 24. km-nél válnak el a távok. Azt tudom, hogy egy fölfele elsõ km-e körül ágazik 2 irányba az út. Itt balra mennek a hosszúsok, a maradék pedig jobbra.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
nemtom, engem még nem fordítottak vissza, mert legális rendszámokkal mentem mindig. törvénytisztelõ ember vagyok, tudod te is :) de nagyon szívesen elkísérlek dina. amíg ott nem hagysz:D

na kitaláljuk még

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Na Epyc, azért Dinán láccik, hogy lány... De a bókokat a fiúknak hagyom.
Szia Juci! Én is üdvözöllek, mintha...

Örömmel jelentem, hogy tartós munkanélküliségemnek ma vége szakadt (ha minden igaz). Bár sokan jelentkeztetek angol órára, de sajnos vissza kell utasítanom a felkéréseket.
:muah1:

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
A csomópont a táv hanyadik km-nél van kb? Tudod esetleg?

Vagy hagyjam az egészet és menjek az arany gt.ért :D :D Kb az is olyan "reális"

Epic vagy Itózs: köszi, privátban egyeztetünk!

Dina

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
De amúgy ki veszi észre, hogy lány megy ott? Sisak, szemüveg van rajta, meg a pálya biztosítók sem szakadnak szét (zöme könyvet olvas, mikor elhaladok mellette), hogy ellenõrizzenek.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Üdv drJucinak!

Megkaptam a top maraton visszaigazolást és levelet csatoltak mellé: sajnálattal közöljük,hogy a hosszútávos bükk nevezésed érvénytelen,mivel nõk ( igazodva a nemzetközi szabványokhoz) nem vehetnek rajta részt.... Jó felkészülést!

Szóval valaki hosszútávúját majd cserélem,akinek nem számít,ha az én középszámommal megy és középen akar menni,ja és még most fog regisztrálni és az enyém lesz az õ rajtszáma? Vagy mindegy közép számmal is beengednek majd? Vagy mi is a megoldás? hm??????????

Falmászás szuper volt,kösz a lehetõséget,már izomláz van az ujjamban,nehéz gépelni is ide :D

dina: ha látják, hogy hosszú rajtszámmal mész, úgyis tudják, hogy nem a tied, mert azt csak a fiúk kaphatnak, te pedig leány vagy..
ezt említettem is pár hete, amikor mondtad, hogy jó lenne egy hosszú. nemtom mi a megoldás, max jössz közepes számmal, és azt mondjuk, hogy eltévedtél:)

megi: na örömmel hallom, mert én is a tóci környékén futok, igaz én 3-5 km-eket. jó lenne összefutni, bár most dögrováson vagyok, és jövõ hét hétfõtõl 3 hétig nem is leszek itt. ha hazajöttem, viszont mehetnénk ekkor-akkor együtt, mit szólsz?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Dina: tudod, én még nem neveztem... :) Szóval ha kell egy hosszútávos, akkor benevezek és cserélünk középre. Így legalább motiválva leszek, hogy induljak, ugye?:D

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Közepes rajtszámmal nem fognak kiengedni hosszúra, de ha rajtszámot cseréltek, és elég gyors vagy a csomópontnál, akkor nem fognak visszafordítani.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Megi: vannak többen is, de senki nem fog rád figyelni. Ha esetleg a szégyenlõsség elbizonytalanítana.:)
Dina: ez micsoda köcsögség. Pedig én ismertem ezt a szabályt,(mint rutinos hosszú távos:-) de teljesen kiment a fejembõl. Én még nem neveztem, valszínû középre megyek. De benevezhetek hosszúra és megyek a te rajtszámoddal. És direkt lassan megyek, nehogy dobogóra kerüljek. Ugye Pumpi?:-)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Üdv drJucinak!

Megkaptam a top maraton visszaigazolást és levelet csatoltak mellé: sajnálattal közöljük,hogy a hosszútávos bükk nevezésed érvénytelen,mivel nõk ( igazodva a nemzetközi szabványokhoz) nem vehetnek rajta részt.... Jó felkészülést!

Szóval valaki hosszútávúját majd cserélem,akinek nem számít,ha az én középszámommal megy és középen akar menni,ja és még most fog regisztrálni és az enyém lesz az õ rajtszáma? Vagy mindegy közép számmal is beengednek majd? Vagy mi is a megoldás? hm??????????

Falmászás szuper volt,kösz a lehetõséget,már izomláz van az ujjamban,nehéz gépelni is ide :D

Dina

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Szép Jó estét mindenkinek!

Kösz az üdvözléseket!És Tittyman-nek üzenem, hogy én vagyok a piros spec büszke tulaja.
Epyc-nek: Amúgy még csak majdnem dr.juci vagyok, mert épp fokozatszerzés alatt állok és a neveléstudományok doktora megtisztelõ címet fogom viselni.

A TK-s fal belépõ 450 Huf és tényleg jót tesz minden létezõ és még felfedezetlen izomnak :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
megi: nem annyira sokan. Elférünk:) Eddig 2x voltam, de nem volt helyhiány.

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás
Köszi Itózs!!Akkor a következõ alkalommal lehet kipróbálom magam...:)

Áááááá akkora hó van Szepesen,hogy 5X !!! akadtunk el!!!:)

Epyc: és ilyenkor csak ti vagytok ott?vagy sokan vannak?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Itózs: én (mi) köszönöm a lehetõséget ismét és hogy ismét használhattam a cuccaitokat! Izomláz eléggé furcsa helyeken szokott lenni:) Jó pár éve gyúrok már, de legutóbb is olyan helyeken fájt, amirõl el sem hittem, hogy ott fájhat :)

Dina, Soma: asszem veletek bármikor bárhol a falra mászok :D Jóóó volt :)

megi: nem tudom még mikor lesz a legközelebbi, de elõtte feltétlenül szólunk:)

dr. juci: üdv itt nálunk! Milyen doktor vagy?:)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Megi: azt hiszem 400 vagy 450 HUF. Majd úgyis itt szervezõdik a következõ alkalom is. Úgy láttam tetszett a brigádnak. (Dina, Epyc, Soma). Kíváncsian várom az izomláz beszámolókat.:)
Jó kis idõ van. Kíváncsi leszek a jövõ hétre a Bükkben.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Szia JuciDr !!
Tied a piros Spec?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás

Kezd egyre koedukáltabbá válni ez a fórum.....helyes!
Üdvözlégy minálunk, Juci!:)

Én holnap délután nagyon szívesen megtanítok mindenkit szánkázni! ;) Találka a Jerikó Utcai dombnál! Új kunsztokra is nyitott vagyok!
Örülök, hogy így rákaptatok a mászásra, jó kis sport! Ha minden igaz és tesóm nem kamuzott, akkor most õ is ott van veletek!

Mindig csodálattal néztem a falmászó embereket. Tök jó lehet.
Csak nem az én habtestemnek találták ezt ki. Nameg nem az én
kondíciómnak. Mert az nincs. :D

Fúbakker, aki tud nézzen bele most az m2-be.
"A spiritualitás elemei"
Anyu komolyba nyomja. :)
Aszongya: "Az élet csonkapici töredéke..."
Mit akar ez Csonka Picivel??????
:D

Mod: A csudába, vége is lett!
A lényeg az volt, hogy ne hagyjuk, hogy ez az ártalmas világ
rátelepedjen boldogság-lehetõségeinkre.
Na.
:)