megi: én közepezek és jelenlegi erõnlétemet tekintve szerintem erõsen túrázós lesz a tempó. Ha addig fel nem szíííívom magam, de ilyen csodás, tavaszi idõjárásban nehézkes a dolog

Dani: láttalak a Sólymon ma

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Dina
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Üdv drJucinak!
Megkaptam a top maraton visszaigazolást és levelet csatoltak mellé: sajnálattal közöljük,hogy a hosszútávos bükk nevezésed érvénytelen,mivel nõk ( igazodva a nemzetközi szabványokhoz) nem vehetnek rajta részt.... Jó felkészülést!
Szóval valaki hosszútávúját majd cserélem,akinek nem számít,ha az én középszámommal megy és középen akar menni,ja és még most fog regisztrálni és az enyém lesz az õ rajtszáma? Vagy mindegy közép számmal is beengednek majd? Vagy mi is a megoldás? hm??????????
Falmászás szuper volt,kösz a lehetõséget,már izomláz van az ujjamban,nehéz gépelni is ide
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Dina
Kezd egyre koedukáltabbá válni ez a fórum.....helyes!
Üdvözlégy minálunk, Juci!
Én holnap délután nagyon szívesen megtanítok mindenkit szánkázni!Találka a Jerikó Utcai dombnál! Új kunsztokra is nyitott vagyok!
Örülök, hogy így rákaptatok a mászásra, jó kis sport! Ha minden igaz és tesóm nem kamuzott, akkor most õ is ott van veletek!