Üdvözlégy minálunk, Juci!

Én holnap délután nagyon szívesen megtanítok mindenkit szánkázni!

Örülök, hogy így rákaptatok a mászásra, jó kis sport! Ha minden igaz és tesóm nem kamuzott, akkor most õ is ott van veletek!
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
tomtomtom: A gyöngyházfény nem fog szerintem ott sem látszani,majd eccer élõben napsütésben:)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Izom: Bezzeg Te. Olyan "árnyalt vagy és lágy" az udvarlásban, hogy csak. Még én is belepirultam amikor Dinának direktbe csaptad a szelet. :raczka: Szóval szerintem nincs túl sok okod tomtom stílusát bírálni.
Izom: Bezzeg Te. Olyan "árnyalt vagy és lágy" az udvarlásban, hogy csak. Még én is belepirultam amikor Dinának direktbe csaptad a szelet. :raczka: Szóval szerintem nincs túl sok okod tomtom stílusát bírálni.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Akkor gyertek jövõ héten szerdánA rocksulis megmozdulásokat egyszerûen képtelenség józanul kibírni.
Campusoson nem voltam még, de a legközelebbire benevezek már
Zsu...: részemrõl is gratuláció
Dina
Hali!
Tettem fel képet a biciklimrõl,bár még itt félkész állapotban van.....csak azt nem tudom hogy lehet beállítani,hogy ne csak az adatlapomon legyen látható
Dina-mit: hol lehet Debrecenben falat mászni?
Izomhod:azt hiszem, hogy nemnagyon lehet, de a www.kepfeltoltes.hu -ra tedd fel, szoktuk úgy mi is
Na jó, az lehet, hogy nem az a gyönyörû lány vagy, de ahogy az
iwiw-en néztem, azért neked sem kell egyáltalán szégyenkezned.
Viszont a képeid sem segítettek megállapítani, hogy Te voltál-e.
Megintcsak kiderült, hogy sz*r az arcmemóriám...
De végülis Te megadtad a választ.
Majd egy képet a bicajról is feltehetnél vagy ide, vagy az iwiw-re.
Kíváncsi lennék apukád kezemunkájára, hogy milyen.
És biztos más is.