Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

A feszegetéshez ajánlom a Rákóczi 120-at. ;)

Belemerültem. Néztem útvonalat,leírást,olvastam élménybeszámolókat,hááát nem egy kétszendvicses piknik. Feszegetésnek tökéletes,igazad van.

Dina

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Zsolt: még nem volt idõm bemenni a boltba a markolattal.Remélem nem haragszol.
szerintetek mennyit ér meg ez a csotrogány: http://piacter.bikem...t=197905&cat=56

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Enté, hogy fogod szépen megfogalmazni az ujságban, hogy borzasztó ronda az új kona? :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

utánanéztem a r120nak
tavaly volt gyalog/futva 150 na az a feszegetés, jézus mária az égben! :D

Elméletileg a 150-es is jó lenne, csak nem tudom mennyire engednék, hogy bringával teljesítsük a távot. Futva nem vállalnám, esetleg ha lenne rá egy hét. :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

utánanéztem a r120nak

tavaly volt gyalog/futva 150 na az a feszegetés, jézus mária az égben!

:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A célom sosem mások legyõzése. (az maradjon meg a versenyzõknek...), esetleg csak motiváció :) Inkább a saját korlátaim feszegetése. Ha sikerül az is olyan élmény,mintha másokat lenyomtam volna.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
H 29 jelentkezz!! Itt K 119 !! Falra mászok! Hol vannak a képek??

Dina

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Akinek van kedve jöhet 5re a Jerikódombra szánkázni! Szánkót vagy csúszkaszart hozzon aki jön! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Dina: Tudom én. De azért az nem rossz teljesítmény ha mögötted is jönnek be fijjúk. :clap:Nekem meg inenntõl motiváció, hogy ne kapjak tõled túl sokat. Mert különben ez lesz a vége, mint a tavalyi Bükk marcimnak. :zab: Nem részletezem.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
A célom sosem mások legyõzése. (az maradjon meg a versenyzõknek...), esetleg csak motiváció :) Inkább a saját korlátaim feszegetése. Ha sikerül az is olyan élmény,mintha másokat lenyomtam volna.

Dina

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Dina: Ez a beszéd. A középen is oda lehet tenni magad és jó pár fiút lepipálni. Köztük engem is.:) Szilvás röviden megyek, de a Bükkben és a Mátrában középen fogok menni.
Az izomláz jó helyeken van. Ezek azok a csoportok amik egyébként sincsenek igénybe véve a hétköznapokban, itt viszont hatványozottan kapnak a terhelésbõl. Jó pihenést.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Dina, nekem van szakállam, meg bajszom!

megvan! ragasztunk neked álszakállat:D

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Miért Izom hogy néz ki a hosszú rajtnál derékig érõ hajjal?? :)

Annyira nem akarok világmegváltó lenni... Ha nem hát nem,akkor marad a közép,nem ugrom kútba.

Zsolti: izomláz jelentés: alkar és háton "szárny" magasságban.

Dina

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Ott az igazság. Ez már külföldön rég mûködik, nem tudom itthon miért nem vezetik be. És ez nem csak a lányok miatt volna hasznos. Sokan a férfiak közül is túlvállalják magukat.
Ihun e a track: http://trackabee.com/trip/177
Bükk maraton, hosszú táv. Már csak egy GPS kell meg kísérõ és mehet a privát maraton.:bananadan

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Hédi, Simon Emese, Módos Gabi, õk mind indulnának hosszúkon. De nem is velük van a baj. Régebben voltak hosszúk, csak sok lány "fennragadt" a hegyen és borzasztó késõn értek be. Én azt mondom, hogy idõkapuzni kellene inkább és akkor mindenki indulhatna ahol szeretne. Legfeljebb visszafordítják, ha nem tud idõre befutni.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Megesik. A Bükkben van mindkettõ.
Dina: Igaza van entének. Kicsit furán mutatnál a hosszú rajtjánál. Szerintem kiszúrnának. Maradj idén a közép távoknál. Jó lesz gyakorlásnak. És kezdj erõteljes lobbizásba a "bringás lányok márpedig vannak" topicban. Biztos van jópár lány akik tudnának és akarnak hosszút menni. A Salz-on (200km és egy kicsi) Nagy Hédi teljesítménye nem semmi. Vagy errõl nem hallottak a honi szervezõk? Aztán ha összegyûlt pár lány akkor kezdjétek emilekkel bombázni a szervezõket. Nem kell pénzdíj, elég az elismerés, hogy egy ilyet végig csináltok.
Ha minden kötél szakad akkor szét kell nézni gps oldalakon, letölteni a pályát és magán buliban végig menni rajta.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Itózs: lehet bekevertem a szilvással! Sõt, több mint valószínû :) Lényeg, hogy nagyon rohadék az ördögoldali rész :)
megi: ne aggódj, valakihez biztosan beférsz :) Nálam általában mindig szokott lenni a bringának hely, de mivel 5 személyes a kocsi és 4-en szoktunk menni, így még te is beférsz.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Jajaaa most is! :)
Ez lesz az elsõ ilyen jellegû megmozdulásom nekem is és akkor lehet szilvás lesz belõle!

dehát akkor pont esni fog :deszcz:

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Jajaaa most is! :)
Ez lesz az elsõ ilyen jellegû megmozdulásom nekem is és akkor lehet szilvás lesz belõle!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

ÁÁÁÁÁÁÁÁ! EZ SKANDALLUM!!! NEGATÍV DISZKRIMISZI VAGYMI!!!
Én írnék azért egy levelet válaszba hogyaszongya "Esztet mostan azir csinyájjátok mer' cigán vagyok?
Egybõl lesz hoszzú nõi :D
Valakik:Bükkön kellene indulnom nekem is?

Most is indulsz? ;)
Többek között azért nincs hosszútáv (évek óta) mert a pénzdíj több lenne, mint ami a nevezésbõl bejön. Egyébként nem mindenki alszik az ellenõrzõpontokon, a távonkénti rajtnál meg (Bükk) meg simán kiszedik az embert.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]