Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Aranyos
Feltöltött kép

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Nem engedi megnézni.

Dimplomaterv Zelemérre

Nyilvános, csak pár napra valamiért visszavonták. Most már újra elérhetõ.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Augusztus 24 . Szepesváralja , vajon megint össze jön 7 autó Debrecenbõl???? 2 már biztos!!! :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nem engedi megnézni.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Dimplomaterv Zelemérre

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Gratula a csipetcsapatnak! :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Dicsfény ragyogja körbe a H49-es cikkszámú paprikás egységet a magyartengerparti egynapos weekenden villantott bronzosodásáért! :D

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Gratula az IBO-s csapatnak, most nem kellett szenvedniük az özönvíz szerû esõvel!

Részemrõl pedig valószinüleg hanyagolom, hogy egyenlõre elinduljak szólóban egy Ironman versenyen, még a váltó is kemény! Pedig, csak segítõ voltam a hétvégén! BÁR nekem a nagy mumus amúgy is az úszás , már a legelején! :D

Levinek, pedig jövõ hét végére kell a szurkolás , biztatás itthonról, hogy újra bajnok lehessen! Úgyhogy péntek körül kellenek az SMS-ek biztatásnak!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Grátulla!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
HATALMAS GRATULA SOMÁNAK ÉS ENTÉNEK !!!
Hajnal 4:18-kor jött az SMS "Bentvagyunk :)"
(Az IBO-n indultak)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Itt nincs olyan, hogy biztos. Mész amíg tudsz, aztán elesel. Ez benne van a pakliban. Látod, senki nem ment oda, hogy számon kérje rajta, hogy elütötte. Az egész mezõny csetlik botlik. Az elsõ sor még elmegy a sima pályán (amit belinkeltél profiknak). Azok fellazítják a felsõ ratrakolt réteget ezért az utánuk jövõknek már csúszik az egész pálya. Nem is akárhogy. Egy darabig tapad aztán egyszer csak a földön vagy. Az meg, hogy voltál már havas leejtõn keróval egy dolog. Egy fekete pályán toronyiránt lejutni 300 emberrel a nyakadban meg egy másik. Én ezért nem indultam már el idén egyik futamon sem. Azt a stresszt már nem kívánta a szervezetem.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Bicajoztam már télen sípályán, igaz az csak itthon volt.
Inkább a srác viselkedésére gondoltam, ha nem érzi biztosnak a helyzetét, miért engedi annyira (vihogva)? Mindegy, tudom nem voltam ott...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Törölhetõ

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Röfi, Röfi. Ezt egy kicsit karosszék bölcsességnek érzem részedrõl. A videó többi részét nézve meg le lehet vonni a következtetést, hogy tiszta bénák gyülekezete, hát még kerózni sem tudnak. És ez az elsõ 300? Na olyan is lehet ez a verseny. Áááááá, meg lefelé a szar is gurul. Lúzerek ezek mind.
Ez a Megavalanche fõ mezõnye. És a sráccal semmi baj nincs, sõt feltehetõleg igen jó bicajos ha bekerült az elsõ 300-ba. A szemmel láthatóan meredek leejtõk 41-42 %-os, szóval hidd el, okoz némi problémád a rajta való haladás. A hó meg mán olyan, hogy csúszik. Annyira meredek a leejtõ, hogy ha elestél nincs megállás, korrigálás. Arról meg ki tehet ha hátulról neki mennek? Akik meg az elején mennek azok a világ legjobbjai. Velük egy rajtból indulni nem kis dolog.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
És így mennek a profik: Contour | Stories | MEGAVALANCHE ALPE D HUEZ 2013 IAGO GARAY GLACIER

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
https://www.facebook...&type=2
Két percen belül ketten esnek miatta. Zsoci, ez már a verseny, mert akkor nem értem ilyen emberek hogy kerültek át a rostán?

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Szerintem Nagykállón és Nyíradonyon keresztül jobban jársz.

köszönet a tippért. : ) ha majd 1szer a hétvégét is a városban töltöm, beiktatható lenne egy azokon átívelõ kör is. skdmrk

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Szerintem Nagykállón és Nyíradonyon keresztül jobban jársz.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
holnap délután ha minden igaz, nyíregyházáról egy kerikkpárt kell debrecenbe juttatnom.. útvonal szempontjából mi a legkedvezõbb, ha úgy döntenék, hogy jó lesz bicajjal is jönni? : )

köszönet a válaszokat.. persze, a 4-esen egyszerû, nem hinném, hogy gond lenne az õrökkel, lévén, a közkedvelt 33as se a "mi terepünk" elvileg, se a böszörménybõl józsába vezetõ 35-ös, mégis mindig érintem ezeket az utakat, s még nem volt leállítás meg semmi probléma. Kivéve a pofa és oldalszéllel : )

Kockáztatható egy 4-es fõút, vagy felejtõs?

mm

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Coldi: Nem téged láttalak Balkány és Nyíradony között?

Éppen én is ezt akartam kérdezni? :-)