Holnap én tervezek egy kört, azt még nem tudom merre. Valószínûleg csak délután 4-5 óra felé tudok indulni. Ha érdekel privátban elküldheted az elérhetõséged és egyeztetünk.
Engem a 35-ös úton még soha nem ért semmiféle atrocitás, pedig volt már, hogy igazoltató rendõrök mellett mentem el. Szerintem nyugodtan mehetsz arra is.
Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Írta 2013. augusztus 10. - 14:28
Írta 2013. augusztus 10. - 14:24
kíváncsiságból:
mikor milyen kerékpáron láthatlak esetleg a 33-ason? Mert lehet, hogy már néha-néha összefutottunk, ki tudja?
Írta 2013. augusztus 10. - 11:40
Holnap én tervezek egy kört, azt még nem tudom merre. Valószínûleg csak délután 4-5 óra felé tudok indulni. Ha érdekel privátban elküldheted az elérhetõséged és egyeztetünk.Bizony-bizony... Bizonyára ez jelenti a jó sporttársi viszonyt. Nagyon szívesen tekernék én velük, de nekem az nem hiányzik, hogy kinézzenek onnan. Inkább akkor megyek egyedül. De jó arcokkal szívesen tekernék együtt.
Engem a 35-ös úton még soha nem ért semmiféle atrocitás, pedig volt már, hogy igazoltató rendõrök mellett mentem el. Szerintem nyugodtan mehetsz arra is.
Írta 2013. augusztus 10. - 09:32
mikor milyen kerékpáron láthatlak esetleg a 33-ason? Mert lehet, hogy már néha-néha összefutottunk, ki tudja?
Írta 2013. augusztus 10. - 08:01
Írta 2013. augusztus 10. - 07:51
Akkor másnak is feltûnik ez... .Köszönöm a gyors válaszokat! Igen, velük már többször is találkoztam! Õszintén szólva, hiába köszöntem nekik....
Múltkor egy majdnem Hörmannos mez volt rajtam(színkombináció),akkor bezzeg kalimpáltak,utána meg ment a vaksiskodás,hogy e meg ki volt?
Írta 2013. augusztus 09. - 22:51
Ember megnõsül! (Grautla nektek!)
Micsda infókra lehet akadni az apróban.
Magellan Pyxis « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
XD XD
Megvenném.
Írta 2013. augusztus 09. - 21:16
Némi infó itt!
Országúti edzések
Írta 2013. augusztus 09. - 21:13
igaz, a tempó néha nem amatõr : D én ezért vagyok ritka arrafelé, gyenge vagyok és nem tudok csapatban menni.. : )
a 33-ason mámma is vótam egy ilyet:
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
bal oldalon a mai, mellette a tegnapi. Igazából néha jó csak kimenni Gortobágyra meg vissza.. .
otthon (szabócs) szebb utak-helyek vannak, de kerékpáros NULLA.. itt meg legalább vannak bicajoosook akiket láávvvuulok nagyon : )
de vannak jó körök a "környéken" is.. pl. a fentieket be lehet fejezni böszörményen át józsáig, vagy akár hajdúhadházon keresztül..
Írta 2013. augusztus 09. - 20:34
Micsda infókra lehet akadni az apróban.
Magellan Pyxis « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
XD XD
Írta 2013. augusztus 09. - 19:37
Némi infó itt!
Országúti edzések
igaz, a tempó néha nem amatõr : D én ezért vagyok ritka arrafelé, gyenge vagyok és nem tudok csapatban menni.. : )
a 33-ason mámma is vótam egy ilyet:
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
bal oldalon a mai, mellette a tegnapi. Igazából néha jó csak kimenni Gortobágyra meg vissza.. .
otthon (szabócs) szebb utak-helyek vannak, de kerékpáros NULLA.. itt meg legalább vannak bicajoosook akiket láávvvuulok nagyon : )
de vannak jó körök a "környéken" is.. pl. a fentieket be lehet fejezni böszörményen át józsáig, vagy akár hajdúhadházon keresztül..
Írta 2013. augusztus 09. - 18:40
Országúti edzések
Sziasztok!
Debrecenbõl keresek olyan amatõr országútis edzõpartnert, aki heti 2-3 alkalommal jönne tekerni, fõleg a 33-as úton. Ja, és nem olyat keresek, aki nem a földön jár...
Üdv.: Attila
Írta 2013. augusztus 09. - 17:50
Debrecenbõl keresek olyan amatõr országútis edzõpartnert, aki heti 2-3 alkalommal jönne tekerni, fõleg a 33-as úton. Ja, és nem olyat keresek, aki nem a földön jár...
Üdv.: Attila
Írta 2013. augusztus 08. - 19:40
Írta 2013. augusztus 08. - 17:29
Írta 2013. augusztus 07. - 21:47
nyíregyházától "északra" szoktam néha látni, hogy az autóút fut vízszintesen, a bringaút az autóút mellett meg ilyen emelkedõkkel van tarkítva-nehezítve.. Igazán építhetnének ide is : )
Ha már Baranyában az emhatosra letették a csöveket és ráhordtak 1 lapát homokot, hogy legyen alagút, ide is lehetne emelkedõ.. : )
Nyíregyházán a sóstói útra gondolsz, az ott egy kerékpársáv (nem kerékpárút) na ez itt ismeretlen fogalom. Tiszafüreden szoktam menni ilyenen.
Emelkedõ itt???
Az útépítés "Mekk Elek" referanciája Hajdú-biharban: arra sem voltak képesek, h a 33-as úton építsenek közös vasúti-közúti felüljárót az M35 fölött, pedig az csak 2x2 sáv + 1 vágány, de nem!
Inkább a 2x2 sávos M35-öt és a 2x2 sáv elkerülõ (354) fõútvonal szakaszt (ez összesen 8 sáv a lehajtó és felvezetõ utakkal + a pályaelválasztó) vezették át a fõút és a vasút fölött. Belekerült vagy 15-20 milliárdba. Igaz, h a köröshegyi völgyhíd 60 milliárdjához képest ez egy bagó, de mégiscsak olcsóbb lett volna egy közös vasúti-közúti.
Amatõrök. Vagy nem is annyira?:mad:
Nehogy már legyen egy kis emelkedõ nekünk.
Írta 2013. augusztus 07. - 20:50
nyíregyházától "északra" szoktam néha látni, hogy az autóút fut vízszintesen, a bringaút az autóút mellett meg ilyen emelkedõkkel van tarkítva-nehezítve.. Igazán építhetnének ide is : )
Ha már Baranyában az emhatosra letették a csöveket és ráhordtak 1 lapát homokot, hogy legyen alagút, ide is lehetne emelkedõ.. : )
Írta 2013. augusztus 07. - 20:45
Írta 2013. augusztus 07. - 20:41
Halihó
Remélem végleg visszavonják,és nem bólint rá valamelyik ökör az örökségvédelemnél.....
Nem is az örökségvédelemmel van itt a baj, mert az más mûfaj, hanem azzal (amit meg szoktam ilyenkor jegyezni) h ha valaki hülyeséget álmodik, akkor reggel amikor felébred, legalább gondolja már át mielõtt leírja... (nem tudom, h sírós vagy nevetõs emotion kell-e ide) legyen akkor:
Írta 2013. augusztus 07. - 15:49
Remélem végleg visszavonják,és nem bólint rá valamelyik ökör az örökségvédelemnél.....Nyilvános, csak pár napra valamiért visszavonták. Most már újra elérhetõ.