Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás

De a szösszenete a félórás megjegyzéssel elég arc volt. Erre írtam, hogy nnna megint lesz szócsata. (ahogy mostanában állandóan a kiafaszagyerek megy) Ezek után semmi nem történt, csak a te túldramatizált megszólalásod és Puzsi mártírom hangú megszólalása. A fõkekeckedõk (Röfi, Soma) meg tényleg nem szóltak semmi rosszat.

Úgy gondolom, ha más is megteheti velem szemben, akkor ennyi arcoskodás részemrõl is belefér. A dolog kórtörténetét meg valószínû nem ismered és ezért nem vetted észre a fõkekeckedõk hozzászólásainak rejtett tartalmát...
Ha így kapnád az ívet lehet te is átmennél ,mártíromságba' már ha ez annak számít... ;)

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Megi, meg akit érdekel, holnap 17.30 spinning?
Ride 'n' roll

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Ez így van. Mindenki másban jobb. Én sem nem nyomok fekve x kilót.

Pedig 10 kiló nem olyan sok :)
Red Bull4ever

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Na álljunk meg egy szóra végre valahára (kisasszonyka-tud maga urduul? nem? hát akkor vizesnyócas, különben madarat fogatok a nyakához.:-) Ezt muszáj voltam kiírni. Régi kedves L'art pour L'art. Bocs.
Epyc: én csak annyit, írtam, hogy...(olvastad) Egy emberként ugrunk rá? Miii? Én az egész fórumos belépõmet Puzsinak köszönhetem, mert nem bírtam szó nélkül megállni, hogy annyit froclizták , ezért ismeretlenül és fogadatlanul a védelmére keltem. Szóval nekem aztán semmi bajom vele. Nem is ismerem. De a szösszenete a félórás megjegyzéssel elég arc volt. Erre írtam, hogy nnna megint lesz szócsata. (ahogy mostanában állandóan a kiafaszagyerek megy) Ezek után semmi nem történt, csak a te túldramatizált megszólalásod és Puzsi mártírom hangú megszólalása. A fõkekeckedõk (Röfi, Soma) meg tényleg nem szóltak semmi rosszat. Szóval ha valaki hibás a kétértelmûségéért az én vagyok, de egy kicsit túlzás volt a te és a Puzsi reakciója is. Utána már persze, hogy beindul a lavina.
Szóval bocs ha félreérthetõ voltam.

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Indítani kéne egy "Ki a legf*szább bringás?" altémát ebben a topikban :chin:

Az a baj hogy én biztos nagyon elfogult és részrehajló, de fõleg önelégült lennék, és magamra szavaznék :)
Na de ezt mégsem lehet, úgyhogy inkább mégis valaki másra kéne... Van is már egykét tippem :ok2:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Én sem nem nyomok fekve x kilót.

De állva sem:):paker:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ez így van. Mindenki másban jobb. Én sem nem nyomok fekve x kilót.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Hozzám képest tuti nem, de hidd el, van olyan, amiben nekem pirosabb a fenekem, már ha élhetek ezzel a szép metaforával :D Majd ha lesz mögöttem (ha lesz) annyi kilóméter és nyeregben eltöltött év, akkor majd felveszem a kesztyût, addig maradjunk a képességeinknek megfelelõ "ellenfélnél" :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Soma, gazdasági válságban vagyok, nem kérek semmit. Köszi.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Hát ha szeretnél fizetni azért, hogy megint beégj... :lol1: :D

Epyc: Már ha ennyire feszegeted ezt a témát. Hozzád képest biztos nem égnék be... Amúgy meg Puszi is emlékszik erre az ominózus hhh megmászásra... Egyszer õ a jobb egyszer én...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Tekerni kevésbé? Na mindegy, hagyni kell a kavicsot, mert a végén megint fizetnem kell...

Hát ha szeretnél fizetni azért, hogy megint beégj... :lol1: :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás

Ez bátor kijelentés, vagy az emberismeret hiánya. Ha egy kicsit is ismernél nem kötözködnél és akkor én se tenném. Közületek egy emberrel voltam anno ,baráti' kapcsolatban régen, és tudtommal én szakítottam meg vele a kapcsolatot. Megvolt az okom rá.Te akkor még sehol se voltál... a neveden kívûl mást nem nagyon tudtam rólad és ez kb. most is így van. Érdekes, hogy évente 2-3 szor tekertünk és te ebbõl már eléggé ismersz? Én nem nagyon meséltem magamról neked... Kitõl tudhatsz enyit rólam? Már ha tudsz vmit egyáltalán a vélt vagy valós infókból?
Egyvalamit viszont én is tudok rólad azóta: kekeckedni tudsz, tekerni már kevésbé...
Téged biztos jobban ismernek a fórumozók, talán ezért hagyják rád a dolgokat...

Szóval, adjuk meg egymásnak az alapvetõ tiszteletet és ne rontsuk egymás hitelét a fórumozók elõtt...

Tekerni kevésbé? Na mindegy, hagyni kell a kavicsot, mert a végén megint fizetnem kell...

Hello!
Emlékszem hogy kezdödött az egész, (olvastam) aztán egyszer elõkerült Puzsi 2007-ben (Mackóval mentünk Román kört) itt egy kép: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
aztán 2008-ban már együtt is tekertek(tünk) és ilyen jóba vannak VALÓJÁBAN Röfiék/Puzsiék egymással!:http://hhegy.debrece...ctureid/4656634 http://hhegy.debrece...ctureid/4656643
A többi pedig csak szájkarate, színesítik a forumot, nem hagyják, hogy kihaljon, MINKET Boldogítanak : ) Hajrá Puzsi és Röfi mindketten jók vagytok!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Imi1

Regisztrált: 2009-03-12
Lakhely: Püspökladány

de lehet, hogy miamiban van

666. oldalon jár a fórum, jön a sátán!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Imi1

Regisztrált: 2009-03-12
Lakhely: Püspökladány

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Na látok már valami kékséget az égen,lehet lesz ebbõl egy kis jó idõ:)

Hol?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Akit esetleg érdekel: http://piacter.bikem...=204299&cat=all
Imi: lassan itt is alakul az idõjárás...

Imi1

Imi1

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Na látok már valami kékséget az égen,lehet lesz ebbõl egy kis jó idõ:)
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni." Vince Lombardi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás

Epyc: Ha eléggé ismernéd Puzsit, akkor tudnád mirõl beszélünk. De most már tényleg hagyom merûlni a kavicsot... :P
Puzsi: Jól leírtad, mi (páran) régrõl ismerünk, és akkor tekertünk eleget, ahoz hogy megismerjünk... Nem véletlen reagál mindenki úgy ahogy.

Ez bátor kijelentés, vagy az emberismeret hiánya. Ha egy kicsit is ismernél nem kötözködnél és akkor én se tenném. Közületek egy emberrel voltam anno ,baráti' kapcsolatban régen, és tudtommal én szakítottam meg vele a kapcsolatot. Megvolt az okom rá.Te akkor még sehol se voltál... a neveden kívûl mást nem nagyon tudtam rólad és ez kb. most is így van. Érdekes, hogy évente 2-3 szor tekertünk és te ebbõl már eléggé ismersz? Én nem nagyon meséltem magamról neked... Kitõl tudhatsz enyit rólam? Már ha tudsz vmit egyáltalán a vélt vagy valós infókból?
Egyvalamit viszont én is tudok rólad azóta: kekeckedni tudsz, tekerni már kevésbé...
Téged biztos jobban ismernek a fórumozók, talán ezért hagyják rád a dolgokat...

Szóval, adjuk meg egymásnak az alapvetõ tiszteletet és ne rontsuk egymás hitelét a fórumozók elõtt...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Epyc: Ha eléggé ismernéd Puzsit, akkor tudnád mirõl beszélünk. De most már tényleg hagyom merûlni a kavicsot... :P
Most néztem, már 2001 óta vagyok fórumtag.
Soma ereszt valahol a zsákod, mert itt kezdõdik a jó idõ!!!
Puzsi: Jól leírtad, mi (páran) régrõl ismerünk, és akkor tekertünk eleget, ahoz hogy megismerjünk... Nem véletlen reagál mindenki úgy ahogy.