Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

ÉN vagyok a legfaszább és mindenki csöndbenmaradhat!!!!!
UFF

:)

Nem lehetne úgy játszani, hogy minden nap más lenne? Például ebben az évben én! :-)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
ÉN vagyok a legfaszább és mindenki csöndbenmaradhat!!!!!
UFF

:)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
[quote name='Röfike']Holnap reggel mivel mennétek?[ /QUOTE]

Zsu: o.uti
Krisz: virsli-pyxis
Soma:monti

Gyere te is, a tempót majd egymáshoz igazitjuk. Ha szélárnyékban jössz, az sem zavar.

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

Szerintetek ki a legf**zább bicajos a fórumon? :)

Tudatlan!:):ezzel a kérdéssel egy olyan szájkaratét és barátságot próbára tevõ vitát indíthatsz el, aminek jól végzõdése igen valószínûtlen!! :no:

Még elriasztjuk az újakat akik (velünk együtt) élvezetbõl tekernek!
Hagyjuk a fa.okméregetést a fiatalokra! ;)

Évadnyitóra gyüsz? Otherz?

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Holnap reggel mivel mennétek? Lehet csatlakozok én is, de még addig le kell nyomnom egy mûszakot...
Itózs: Semmi baj, nekem jól esett ez a kis karate. ;)

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Szakaggyon le mindenki, aki napközben így ráér ezzeni...:mad:
Mer' aza baj, hogyha én meg nem, akkor én fogok még a végén... Na mondjuk vannak még titkos módszerek, amiket úgyse árulok el.

Szerintetek ki a legf**zább bicajos a fórumon? :)

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Coldi: Na majd egyszer szólj rám ha megint látsz, én minden hétköznap zöldhajnalban + délután ott járok el ...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
L'OREAL... Mert megérdemled:)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Ja és ha spinning,akkor szauna is,mert AZT IS MEGÉRDEMLEM!!!! :tusz:

Dina

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Ennyi nekem is jár! :)

Tudod te mi jár neked....:smack:...;)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Megi, meg akit érdekel, holnap 17.30 spinning?

Ha délután esik az esõ ott leszek.

Ha a nap süt,akkor 3/4 3-tól egy 33-as ... Ennyi nekem is jár! :)

Dina

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Én is tegnap láttalak elõször, bocsi de nem tudtam hogy te vagy Coldi, na majd legközelebb beszélünk...

Macitopit meg Dinát simán felismertem az itteni képek alapján, de téged meg sokat látlak a Déli soron szembe jönni velem. Mondjuk megint más arca van az embernek mikor munkának kerekezik meg amikor a 100. km közelében koncentrál.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Célállomás a Hortobágy. Eddigi jelentkezõk: Zsu, Soma, Krisz.

Dógozok hogy szakadna szét a bõgõ húrja! :-(

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Puzsi, nekem csak a Guthi erdõ oxigénsátrában esett le, hogy az te voltál.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Keménytökûek, puhapöcsûek!

Holnap 9-kor találka a Fiat szalonnál, ha nem esik az esõ és nem áll a viz az aszfalton.
Célállomás a Hortobágy. Eddigi jelentkezõk: Zsu, Soma, Krisz.

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Coldi: Ja mostanában akarva-akaratlanul is az országútisok közé pofátlankodom montival és meg is szívom rendesen, de egy kis szenvedés nem árt... :D
Én is tegnap láttalak elõször, bocsi de nem tudtam hogy te vagy Coldi, na majd legközelebb beszélünk...

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Én tegnap láttam elõször Puzsi sporttársat biciklin haladni és szigorúan a pártjára állok! Ha láttátok volna amint a szélben kétszeresére dagadt széldzsekijével haladt a vékonybélûek között a rücskössel......nem is csodálom, hogy kidõlt a vége elõtt a sorból!

Imi1

Imi1

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Ha annyi pénzem lenne hogy Miami-ba barnítsam a hátsóm,már megnõsültem volna:)Igen itt volt egy kis"jó"idõ(Ladányban),amit ki is használtam:)Túl azon én nem azért tekerek,hogy itt bárkit is lenyomjak.Jön a szezon,és fel kell készíteni ezt a fürdõt,hogy látogatható állapotba kerüljön,ami nem kevés meló.Így örülök ha a heti 2,3 tekerést meg tudom ejteni.Nekem már bõven elég ha hátul vagyok,de nem kell rám várni.Anno szerettem biciklizni,és most újra imádok,az pedig a legkevésbé sem érdekel ki a gyorsabb!
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni." Vince Lombardi

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás

Amúgy meg Puszi is emlékszik erre az ominózus hhh megmászásra... Egyszer õ a jobb egyszer én...

Tudod, a HHH hegyet én is meg tudom mászni mint ahogy többször sikerült már a cimborád a tanú rá. Az más kérdés, hogy az eltérõ testalkatunk miatt a súlypontból adódóan nekem orrkönnyû a bicaj (ez egyszerû fizika) amíg neked nem mert elõrébb van a súlypontod. Pont ezért csináltam ,mászósúlyokat' a kormányra ami a maratonon be is vállt. Ha legközelebb arra járunk viszem a súlyokat és felmegyek a kedvedért. De most én megyek elõl, hogy nehogy megint összevágd az utat elõttem... :)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Az elnézést azért kérem mindenkitõl, mert mondatom farszelén megint kialakult egy adok-kapok. Annyi heg van már bennetek, hogy elég egy ilyen kis félreérthetõ mondat és kész a baj. Lehet, hogy nem is szóltak volna hozzád semmi rosszat ha én nem írok ilyet. Szóval bocs mindenki.