Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Itózs ír: Kulluz: az eumet jelenideje az idõkép.hu-szóval ugyanazt nézzük. Puzsi: rég voltál itt, most megint kavicsot dobsz a vízbe? Nélküled is ment mostanában a hímerõ fitogtatás. De jó, hogy te is beszállsz.
:muah1:

Imi1

Imi1

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Ma végre rendesen felnyergelhettem az én vasparipámat is(megkaptam az új nyergem)és irány tekerni...Végre éreztem hogy dübörög bennem az erõ:)Remélem még holnap lesz egy kis jó idõ...
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni." Vince Lombardi

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

Ynga! Figyeljél már, milyen volt pénteken a folk-rock? Most láttam egy klippet: Napra: Kicsi lány (vagy ilyesmi) olyan? Mer akkor baj, hogy nem mentünk oda...

Nem igazán. A Napra amennyire be tudom sorolni, vmi pszichodelikus rokkzene, sok népi elemmel, a Dalriada meg folk-metal. Feldolgozták a Walesi bárdoktól kezdve sok népdalon át csomó mindent. A zene kõ metal, olyan lovaglós-sárkányölõs fajta, és tán furulyán kívül nem is használnak népi hangszereket. Az énekescsaj sem népdalénekes, mint ez a Naprás csaj. Itt van pár letölthetõ dal: www.dalriada.hu mostanában ezt imádom tõlük:
Fúú fasza koncert volt, Klinikához képest még jól is szólt. Azért a Vant sajnálom, h kihagytam.
Ride 'n' roll

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás

Csákó mindenki! Dina! Gratulálok ez kemény menet volt! Ámbár én úgy láttam még a végére is maradt mosoly, mikor találkoztunk. A mi történetünk meg olyan volt ma mint egy népmese. Elindultunk ketten MártonGabival, mondjuk Jancsi és Juliska, aztán Dani a Vasgyúró beért minket a Panoráma étteremnél. Mentünk tekergéltünk és a Panoráma utolsó szakaszában szembe jött Woody a Pyxys Vitéz és visszafordult velünk. Majd a Panoráma végén találkoztunk Entével, aki most Kona Herceg volt (Moratti Nyíl helyett). Jancsi ekkor találkozott a szirénekkel, akik eltérítették utunkról. És a maradék négy vándor még elment a Hármashatárhegyre megvívni a sárkánnyal. Közben a Vitéz meg a Herceg még megmentette Juliskát az éhenhalástól és így vissza tudtunk érni az öreg királyhoz a sárkány fejével. Na, jó éjszakát gyerekek! Kedd de. én is tudok menni, csak nem 100at. Aki megszán szélárnyékával, jelezze.

Hello!
Hihi, ez jó "sztori" Amúgy tényleg ilyen volt.. én kimentem a találkahelyre, találkoztam Hörmanos outisokkal, vártam, aztán elindultam találkoztam Zsu-MártonGabi-labidaniékkal aztán cruxossal, (aki télleg konával jött!) aztán a változatosság kedvéért ma is estem egyet : ( hazafele menet pedig találkoztam István74-hapekékkal (pontosabban már csak Istvánnal) Ja meg persze útközben egy "Pár bringással"...
Itt a tavasz? : ) Lehet, de az ujjaim természetesen (sajnos) fáztak.
van valakinek eladó-olcsó villája, ami MOZOG ? (sajnos amit tittymantól kaptam már nem mozog (vagy még nagyon hideg van neki, vagy ennyit bírt :D ) Üdv w.
ui: Krisz-cruxos: :-)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Most minek verjem magam?

Jó az, ha az ember veri magának:D Az még jobb, ha van segitség:D

Bujdokolsz azzal a csúnya Konával, nehogy meglássanak:)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Igen, jót terkertünk Hapekkal a Panorámán! Kicsit lassabb voltam, mint tavaly, de idén most tekertem elõször.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Enté milyen csendes mostanában:chin:

Most minek verjem magam? Nincs rólam 3 oldalas cikk a Bikemagban meg 68-cal sem tudok menni síkon. :D
Üdv az újaknak!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Zsu, ha annyira tetszik a Napra, akkor kedden kapsz tõlem egy meglepit.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Coldi, Nyiradonyban van az Európa-park vagy Európa-rét nevû kis erdõs liget? Ahol a tagállamok zászlói vannak felhúzva?

Igen, Debrecen irányából a várostábla elõtt van az Európa-Park, kiserdõ padokkal, asztalokkal, wc-kkel, zászlókkal, a település nagyobb ünnepeit szokták ott tartani, meg motorostalálkozót stb.

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Üdv mkinek, ide is betoltam magam végre :icon_mrgr

Én lennék az a Trekes virslis, kösz a tekerést jaúúú volt :)
(csak korán indultam, és innivaló nélkül :po_oku: )

Üdv!
Bolt + kút persze sehol se volt a Panoráma étteremig ott vettem egy kólát magamnak meg a srácnak mert õ is kezdett kifeküdni és újult erõvel tekertünk haza.
Tanulság: legközelebb 2 kulacs víz + 5db keksz + lehet el kéne kezdeni többet tekerni... :D
Nekem nagyon szezonkezdet van még...

Kösz a kólát Puzsi ! A tanuulság, be kell olyan kart szerezni, amit leszereltek az összes kútról:cool:

ééés ígérem hónap bemuti, pár embert azéé ismerek látásból:witaj:

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Ynga! Figyeljél már, milyen volt pénteken a folk-rock? Most láttam egy klippet: Napra: Kicsi lány (vagy ilyesmi) olyan? Mer akkor baj, hogy nem mentünk oda...

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
mártongabi!

Nem te jöttél velünk szembe ( 2 sárga specivel voltunk ) ma Db-pallag közötti szakaszon olyan fél 12 környékén? Végül mi is arra mentünk, csak ezek szerint ellenkezõ irányba.
Bejártunk pár ismeretlen utat is, meg belefutottunk egy ilyen történetbe is :D:
http://img11.imagesh...0/dsc00152y.jpg

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Itt vala a kép mind!

http://dinakor.debre...k.fotoalbum.hu/

:)
Twelve times ironman

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Kkrisz: Holnap indulhatunk reggel, jönne Soma is!

Rendben! Reggel csörgünk.

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

Nézd, én ezt találtam:http://met.hu/omsz.p...x=0&kps=1&dti=8

www.idokep.hu -t nézzétek /elõrejelzés/, pontosabb.

az idõ végre jó, csak a szél erõs még mindíg.
szombaton nyomattam egy debreczen-bakonszeg kört-ét
oda fele hátszéllel 36os átlag, visszafele pofaszélben 28.
100km most beadta, kúrvára elszoktam, tavaly õsz óta nem mentem országútival.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Röfi: Edi így fog ébredni: 5.20.. délelõttös leszek.. :( Jó tekerést!

Dina

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Általában az eumet.hu jobban bejön, mint a met.hu, meg most nekem jobban is teccik, higgyünk neki, hátha a "hit ereje" elviszi a felhõket. A merkaptos hétvége viszont igen csúnyának néz ki má megint. Szerintem ezek kinéztek minket maguknak...

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Mára se mondtak már igazán jó idõt, s hogy mi kifogtuk a "csak" pofaszelet, igazán nagy öröm.
Kívánom, hogy a héten teker(g)õkre legyen jó idõ, olyan amilyet szeretnének!

Ma a Józsai kerékpárút helyett ;-) ma végre volt idõ egy Nagyerdõ-Hajdúsámson-Martinka-Panoráma-Mikepércsi út- Nagyerdõ távhoz.
Nem nulláztam az órát, a max. sebességet se néztem, de terepgumival jól esett ez is, István74-nek is ez a véleménye, ha nem tévedek.
Red Bull4ever

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Grat minden ma tekerõnek! Kicsiknek és nagyoknak!
Basszus, nem mond jó idõt a hétre, de még a hétvégi sezlonynyitóra sem... :(
Kkrisz: Holnap indulhatunk reggel, jönne Soma is! Nem tudom Edi hogy fog ébredni.
Soma: Nem mondtad biztosra a kolbit, és közben más programot szerveztem be. SORRY!
Puzsi: Tényleg meghívtad a srácot egy kólára? Vagy csak megkínáltad a tiedbõl? :shake:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Nézd, én ezt találtam:http://met.hu/omsz.p...x=0&kps=1&dti=8