Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Hali!

Nem tudjátok esetleg hol lehet kapni a városba normális áron kamáslit országúti cipõre? (Decathlon-on kívül)

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Boldog születésnapot kívánok Levi!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Papucsot hozzatok estére.

Kell a keródba?

Posted Image

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Akkor nekem ez lesz a családi vagyon ;)

Papucsot hozzatok estére.
(Csipisz,ne agyalj rajta,hogy minek :) )

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Soma: Zullo Aranyáron mérik ezt is, pedig "ócska szar".

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Csinálhatunk egyet, a tábla ott van. Aki szeretne játszani hozzon magával LEGO emberkét!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Röfi: Old town 2 is lesz a máltain?

Epyc: á, nem is én voltam volna.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Igen, most már látom, de amikor linkeltem, akkor még azt írták, hogy ez az itteni.

Én is elhittem, hogy itteni. Csipiszre gyanakodtam volna elsõnek! ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Igen, most már látom, de amikor linkeltem, akkor még azt írták, hogy ez az itteni.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Híres a debreceni Fórum.

Kommentekben szegedi árkád. De komoly beteg fasz hozhatta össze.:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Egy hónap+ egy hét...

Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

(kökénylikõrrel tudok kedveskedni a korán érkezõknek... )

Há' nem egy esztendeig kell érlelni?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Röfi:ezt eljátszhatnánk a Speccel is! ;)

Hogy ne idegesítsétek már Röfit:
Máltai:18.00-tól lehet odamászni(vagy akár hamarabb is igény alapján).Hálót máskor kellet vinni?
Ha igen akkor hozzatok :)
Kaja,pia,nõk..ennyi kell meg ti.
Batyusbál jelleggel ki mit hoz azt eszem :)
Felõllem lehet ide listát is írni,hogy ki jön,így legalább mindenki mondhatja,hogy azért nem jön mert az a dög meg ottlesz :D
(kökénylikõrrel tudok kedveskedni a korán érkezõknek... )

Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ezt még szerettem volna hozzátenni, de mire megleltem, lejárt a 15 perc.

Posted Image

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Halihó

Sok bizodalmam eddig sem volt a mûanyag biciklikhez,de amikor láttam,hogy a víz is oldja... :D
Inkább egy nehezebb acélt választanék,az erõm meg még egyelõre megvan hozzá.

Inkább azt mondjad, hogy mitmivan a csütörtökkel! :) Mikorra menjünk, mit vigyünk (háló van?), meg a szokásos :)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Híres a debreceni Fórum.
Posted Image

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Szerintem tök mindegy, milyen formája van a szemétnek. Személy szerint én összegyûröm a sörösdobozt.:D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Csipi ezt gondoltam én is, de az acél úgy is maradt volna...

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Nem vennék karbont. Nem azért, mert szar, hanem azért, mert nem bízok benne. Nem azért nem bízok, mert gyenge lenne, vagy akármi, egyszerûen idegen nekem mint vázanyag, Ennyi.
Ember: ez a váz amit linkeltél, egyrészt lehetne átgondoltabb (érted, ha már annyira egyéniségeknek való, azok csak tudják, hogy váltó vagy egysebis kell belõle.) másrészt, ebben a súlyban már vannak alu vázak, amivel lehet világkörül bicajozni, és még csak szét sem rohadnak. Ráadásul kibírnak azok is 10+évet. Azt már a magellánok is tudják.
Az, hogy világ körüli túrára karbont nem visznek,három okra vezethetõ vissza:
1: drága (adott tudás mellett persze, és az is marad, mert míg az alu a tömeggyártással olcsósodott, a szénszál már nem nagyon fog.)
2: a fõ felhasználási területe a karbonnak (versenysport) megköveteli az alacsony tömegre való törekedést. egy 2,5 kilós túrázós karbonváz sokkal többet bírna ki.
3: (a lényeg, ami a világjáró sztorikban sokszor elõkerül) Nem lehet kókányolni. ezért és csakis ezért az acél szinte egyeduralkodó. Mert ha megreccsen, bárhol, bármikor javítható annyira, hogy továbbmenj vele. Még Azerbajdzsánban is akad egy trafó. Még az aluhoz is kell egy Madarász a zsebbe, de egy acélvázhoz elég egy spicces Józsi, egy trafó, meg egy két szál elektróda.

29er: Ha hozzá lehetett volna épeszû áron jutni ebben a kissé elszigetelt, begubózott országban,(nem annyira új dolog ez a 29) már Zozobá konáját sem veszem meg. Most már nem váltok géposztályt, kicsit sokba lenne. Meg aztán ennyi montizáshoz minek is. Testmagasság terén a 175 és az azzal járó arányos lábhossz épp a vízválasztó, afelett már játszik a nagy kerék minden elõnye, és a hátrányai kevésbé dominálnak.

Röfi: azért azt vágod, hogy a cannondale ez után a kis show után kuka, bárki bármit mond. A mûgyanta nem forr össze..

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Szerelõknek: Marktplaats.nl > Werkplaatsschort van DT Swiss NIEUW !!! - Fietsen en Brommers - Fietsaccessoires | Kleding
Fanoknak: Marktplaats.nl > Nieuwe DT Swiss Banner 250cmx50cm rood !!! - Fietsen en Brommers - Fietsonderdelen Marktplaats.nl > Nieuwe Baseballpet van DT Swiss !!! - Fietsen en Brommers - Fietsaccessoires | Kleding