Bakker...néztem,hogy pont végzek addig és elmegyek.Ez a hóesés teljesen kiverte a fejembõl a nagy zabálástAhogy számolgatom olyan 15-en leszünk már
Ezekután várom a fotókat és élménybeszámolót.
Bakker...néztem,hogy pont végzek addig és elmegyek.Ez a hóesés teljesen kiverte a fejembõl a nagy zabálástAhogy számolgatom olyan 15-en leszünk már
Két kollégából 1 lebetegedett, a másik pedig az idõjárásra való tekintettel inkább otthon marad és dolgozik. Tudom, mi jeleztük, hogy mennénk, de ezt most kihagyjuk. Kárpótolni foglak sörrel
Ismerõs az a kölök, de az olajozatlan lánc hangja inkább profizmusra vall, hiszen használja!
Holnapi program: aki mindenáron össze akarja ganézni a zsír szobabiciklijét, várom a Vezér sarkon 8-kor.
Mert ki kell vinnem a feltöltött olajozómat (ami mindig is volt ott) a lõtérre, egy rejtekhelyre.
kb. 55-60 km lesz, ha esik ha nem.
Vasárnapra már bejelentkezett 2 kolléga, akkor is megyünk.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Dani!
Biztos jó buli lesz....kár, hogy fogyózom, ha a stílusomat nem szégyenled lehet meglátogatlak.:-))
A Vezér utca felõl jött egy srác bringával, alatta egy nyikorgós bringa, hátán sporttáska, látszott rajta, h csak edzésre megy. Ezzel semmi baj nem lenne, csak fájt a szívemnek az olajozatlan lánc hangja egy olyan bringából, amiben egy AMP villa volt, a vázon meg egy KLEIN felirat figyelt :'(
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
mer debreceni a fejlesztés..
mer debreceni a fejlesztés..He-he... a videjó meg itt készült Debrecenben. :-)
Na majd letesztelem:Kétkerék - androidos kerékpáros túratervezõ - YouTube
Akit érdekel az itt megnézheti:https://market.andro...ua2V0a2VyZWsiXQ..
Akkor én is elhatároztam, hogy az életben nem megyek hegymászónak. (Jelzem, még akkor letöltöttem az Eiger-es filmet, de azóta sem néztem meg;))
Na majd letesztelem:Kétkerék - androidos kerékpáros túratervezõ - YouTube
Akit érdekel az itt megnézheti:https://market.andro...ua2V0a2VyZWsiXQ..
Megszereztem, de még nem láttam.
Én meg Megit!!
Szerintem a karácsonyi hangulatra tekintettel hanyagoljuk a filmeket, mert a legutóbbi vetítés után újra kellett értékelnem az életet.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Szerintem a karácsonyi hangulatra tekintettel hanyagoljuk a filmeket, mert a legutóbbi vetítés után újra kellett értékelnem az életet.
És ekkor ismertem meg a menyasszonyomat is!!
Én is Orsit!!
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Én is Orsit!!
(Te Jucust nem ismerted elõtte?)
Azért te mint építõiparral foglakozó tudhatnád, hogy lehet azért stabilabb és magasabb tornyot is csinálni.