Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ahogy számolgatom olyan 15-en leszünk már :)

Bakker...néztem,hogy pont végzek addig és elmegyek.Ez a hóesés teljesen kiverte a fejembõl a nagy zabálást :(
Ezekután várom a fotókat és élménybeszámolót.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Két kollégából 1 lebetegedett, a másik pedig az idõjárásra való tekintettel inkább otthon marad és dolgozik. Tudom, mi jeleztük, hogy mennénk, de ezt most kihagyjuk. Kárpótolni foglak sörrel ;)

Egyetértek.
Ha marad ez a latyak, akkor én is "csak:)" futok egy 354-es út - Boda - Józsát.
Twelve times ironman

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ismerõs az a kölök, de az olajozatlan lánc hangja inkább profizmusra vall, hiszen használja!:)

Holnapi program: aki mindenáron össze akarja ganézni a zsír szobabiciklijét, várom a Vezér sarkon 8-kor.
Mert ki kell vinnem a feltöltött olajozómat (ami mindig is volt ott) a lõtérre, egy rejtekhelyre.
kb. 55-60 km lesz, ha esik ha nem.

Vasárnapra már bejelentkezett 2 kolléga, akkor is megyünk.

Két kollégából 1 lebetegedett, a másik pedig az idõjárásra való tekintettel inkább otthon marad és dolgozik. Tudom, mi jeleztük, hogy mennénk, de ezt most kihagyjuk. Kárpótolni foglak sörrel ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Dani!
Biztos jó buli lesz....kár, hogy fogyózom, ha a stílusomat nem szégyenled lehet meglátogatlak.:-))

Ahogy számolgatom olyan 15-en leszünk már :)

Éppen eszek, de nem sokat, éppen eleget :D

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

A Vezér utca felõl jött egy srác bringával, alatta egy nyikorgós bringa, hátán sporttáska, látszott rajta, h csak edzésre megy. Ezzel semmi baj nem lenne, csak fájt a szívemnek az olajozatlan lánc hangja egy olyan bringából, amiben egy AMP villa volt, a vázon meg egy KLEIN felirat figyelt :'(

Ismerõs az a kölök, de az olajozatlan lánc hangja inkább profizmusra vall, hiszen használja!:)

Holnapi program: aki mindenáron össze akarja ganézni a zsír szobabiciklijét, várom a Vezér sarkon 8-kor.
Mert ki kell vinnem a feltöltött olajozómat (ami mindig is volt ott) a lõtérre, egy rejtekhelyre.
kb. 55-60 km lesz, ha esik ha nem.

Vasárnapra már bejelentkezett 2 kolléga, akkor is megyünk.
Twelve times ironman

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Habár koromnál fogva sajnos nem érzek késztetést arra, hogy legyen retro bringám (bár a 2 nem zárja ki egymást) de ez a mai azért szíven ütött.

A Vezér utca felõl jött egy srác bringával, alatta egy nyikorgós bringa, hátán sporttáska, látszott rajta, h csak edzésre megy. Ezzel semmi baj nem lenne, csak fájt a szívemnek az olajozatlan lánc hangja egy olyan bringából, amiben egy AMP villa volt, a vázon meg egy KLEIN felirat figyelt :'(

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Az is jó, de ingyenesek közül a SportsTracker, ami nálam nagyon adja. De jelenleg az Edomondo-t próbálgatom én is és 23 forintért most meg is vehetõ a Szatyorban! ;)

edit: vagyis most már nem. véget ért az akció.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Telefonos méréshez személy szerint az Endomondo-t ajánlanám.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

mer debreceni a fejlesztés..

Hehehe és Szacsa haverom jön az üpsével szemben a trekking Cube-jával!...höhöhöhö!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

He-he... a videjó meg itt készült Debrecenben. :-)

mer debreceni a fejlesztés..
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Na majd letesztelem::)Kétkerék - androidos kerékpáros túratervezõ - YouTube
Akit érdekel az itt megnézheti:https://market.andro...ua2V0a2VyZWsiXQ..

Felraktam, hibátlanul fut. A neve alapján többet sejtet a program, de sajnos csak a szokásos Google Maps-t használja, és azt is online. Nem használ rétegeket, úgyhogy a bringa utakat nem ismeri. Szóval hasznos :-) Ha bicikli, akkor androidra még mindig csak a Navitel!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Akkor én is elhatároztam, hogy az életben nem megyek hegymászónak. (Jelzem, még akkor letöltöttem az Eiger-es filmet, de azóta sem néztem meg;))

Ez a különbség köztünk. Én azt éreztem, hogy szeretnék hegyet mászni.

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás

He-he... a videjó meg itt készült Debrecenben. :-)
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Megszereztem, de még nem láttam.

Ezél bizony ledobunk a padlóla. De dulván!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Én meg Megit!!

Szerintem a karácsonyi hangulatra tekintettel hanyagoljuk a filmeket, mert a legutóbbi vetítés után újra kellett értékelnem az életet. :D

A karácsonyi hangulatra való tekintettel megnézhetnénk a Brian életét. Megszereztem, de még nem láttam.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Szerintem a karácsonyi hangulatra tekintettel hanyagoljuk a filmeket, mert a legutóbbi vetítés után újra kellett értékelnem az életet. :D

Akkor én is elhatároztam, hogy az életben nem megyek hegymászónak. (Jelzem, még akkor letöltöttem az Eiger-es filmet, de azóta sem néztem meg;))

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Szerintem a Máltain mindegy mi történik( pinyó, jenga, scrable, activiti,vetités ...stb) mindig jó a hangulat.
Tuti ott akarok lenni, belépõ ott becsületkassza, min. 100Ft ha jól emlékszem , de lehet hogy 200FT.
A Chili 2-ben lebonyolitandó "MARADJ A GÖRGÕN", cimû játékhoz nem terveztem "nevezést", de ah mindenki bedob 100Ft-ot akkor egy nagyon kellemes és ideillõ bringás fõdijat tudok biztositani!!!! :D
A kérdés 27- 28- 29 ? melyik nap értek rá többen?

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

És ekkor ismertem meg a menyasszonyomat is!!

Én is Orsit!!

Én meg Megit!!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Én is Orsit!!
(Te Jucust nem ismerted elõtte?)
Azért te mint építõiparral foglakozó tudhatnád, hogy lehet azért stabilabb és magasabb tornyot is csinálni. ;)

Nem. Asszem egyszer találkoztunk elõtte egy spinningen, de akkor kb. a "Hello"-ig jutottunk el.

Vasbetonbúl csinálok neked magasabbat :D Node, akkor 22-én odatesszük magunkat. Vetítés is lesz, vagy "csak" õrjöngünk? :)