Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Írta 2011. december 19. - 18:23
Ember:
-Nem bírja a strapát? És még csak nem is korrodál...
-Voltál, vagy tervezel földkörüli utat?
-Epic leírta, hogy VAGY csúszópapucs, VAGY váltófül. Úgysem szerelget át az ember egy ilyen értékû vázat, akkor már veszek két bicajt.
-A bowdenszemek nagyon gagyik rajta, a papucs meg virsli...
-Nekem is kéne amúgy. (Eladni jó pénzért valaki "hozzáértõnek".)
Írta 2011. december 19. - 17:04
Az meg hogy a 29 mekkora divat lett. Hát legyen. Az én magasságomhoz (178-180) a 26-os pont elég. Lehet hogy már 15-ös méretben is gyártanak 29-est, de kibaszott hülyén néz ki egy kis ember alatt a nagy kerék. Az én magasságommal illuzórikus lenne a nagy kerék. Jelenleg tökéletesen elégedett vagyok vele.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Írta 2011. december 19. - 16:58
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. december 19. - 16:34
Sok bizodalmam eddig sem volt a mûanyag biciklikhez,de amikor láttam,hogy a víz is oldja...
Inkább egy nehezebb acélt választanék,az erõm meg még egyelõre megvan hozzá.
Írta 2011. december 19. - 15:59
Írta 2011. december 19. - 12:30
A másik véleményem (de ez teljesen szubjektív), hogy ha most vennék merevet, akkor 29-es. Megvan a 26-osok bája is, pláne egy különleges alapanyagú váznál (Morati, Moots, Liteville, stb.), de inkább akkor karbon és nagy kerék. Visszafelé menni, vagy ugyanúgy 26-ost venni merevbõl teljesen felesleges (de mondom, egy különleges alapanyagú váz az más tészta). Minimális játékok lehetnek a szögekben, meg a hosszokban, de alapvetõen már nincs értelme komolyan beruházni egy 26-os merevre. Nem is olyan rég még én is azt mondtam, hogy Áááá, minek a nagy kerék, hülyeség. Aztán mentem vele 1-2 karikát és már másképp látom a dolgot.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. december 19. - 11:34
Ez a Soma (hehe:D) 26-os, vagy 29-es?
Ahogy olvasom 26-os lehet.
Röfi: Nincs nekem bajom a karbonnal. Ha megengedhetném vennék is egyet, de ebben a vázban van minden ami kell. Úgy alakítod, és arra használod amire csak szeretnéd (na jó dh-ra nem). És ebbe elsõ látásra beleszerettem. Mindenkinél van ilyen.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Írta 2011. december 19. - 10:57
Írta 2011. december 19. - 10:47
Carbon a jövõ (és már a jelen) vázanyaga.
Írta 2011. december 19. - 10:37
EMBER! Még mindig szponzor után kutatsz? Kitartó vagy, nem mondom.
Ja ja. Pedig az idézett postommal a címlapon vagyok! És még azóta is se egy árva cent vagy fillér...
De azért ez egy gyönyörû váz, és még okosan is van összerakva.
Írta 2011. december 19. - 10:13
Írta 2011. december 19. - 09:39
480 dolcsi az elõzõ váz. Valaki egy sponzor személyében ha volna olyan kedves és átutalná az összeget a következõ bankszámlára: 1287222....
Írta 2011. december 19. - 09:20
http://hawleycompany...ms/FRAM2651.jpg
Hawley
Tange Prestige heat-treated butted CrMo steel; butted CrMo rear end - Modern cross country hardtail designed to accommodate a 100mm travel fork - Sliding dropouts allow for geared or single speed builds - Rack and fender braze-ons - International Standard disc brake mounts
Szerintem egy igazán okosan összerakott szép váz. Bármikor bevállalnám. Csak az árát nem tudom .
Írta 2011. december 18. - 23:38
Írta 2011. december 18. - 22:09
Mivel nem hirdették ki a 2.-3. helyezetteket, én inkább a 2. helyezést mondanám holtversenyben egy külföldi sráccal
Hülye voltam, a 3.-nál azt mondtam ennyi volt, majd elkezdtem ezt a mártogatós dolgot csinálni, és még 2 gyorsan és "könnyen" csusszant le. Ha lesz legközelebb tuti így kezdem, talán még az elsõ srác is megfogható lett volna
Danikám: következõ cél:
A Yetit LE KELL GYÕZNI!!!44négy!!
Írta 2011. december 18. - 20:57
Hülye voltam, a 3.-nál azt mondtam ennyi volt, majd elkezdtem ezt a mártogatós dolgot csinálni, és még 2 gyorsan és "könnyen" csusszant le. Ha lesz legközelebb tuti így kezdem, talán még az elsõ srác is megfogható lett volna
Írta 2011. december 18. - 13:49
Azért nem ennyire szar a helyzet...
Dagi:gratulálok a dobogóhoz,hogy a se..ed hízzon nagyra
Már láttam máshol is a vízbemártós trükköt,sok evõversenyen csinálják.
Írta 2011. december 18. - 12:51
mer debreceni a fejlesztés..
Fazsa meg minden. Szerintem az lehetett a lehnehezebb, hogy 15 m-nél hosszabb egybefüggõ jó kerékpárutat filmezzenek le
Írta 2011. december 18. - 11:22
A nyikorgó lánc profizmusra vall????? !!!!!!!! Szerintem inkább lusta dög! Vizet is csak akkor adnék neki amikor már hörög!Mármint a gazdi!
Jut eszembe ha nem bánjátok a 27-ét kiáltom ki a "MARADJ A GÖRGÕN " elnevezésû játékhoz.
Írta 2011. december 18. - 00:17
20 perc alatt, aki a legtöbbet eszi meg a 8 hamburgerbõl az nyer. Dani és Sanyi (aki a helyszínen nevezett) is elindultak a megmérettetésen.
Daninak (azt hiszem) 2 és fél maradt meg, amivel a 3. lett. Sanyinak talán 5 maradt.
A hóesés miatt, ha 20an voltunk nézõk, akkor sokat mondok.
Mivel több versenyzõre készültek a maradékot mi ettük meg.
Szóval ingyen megvolt a kiadós vacsora mindenkinek. Sajnálhatod, hogy nem jöttél!!
Dani dobogós taktikája az volt, hogy a kapott pohár vízbe mártogatta a hambit! :')
Az egész végén mondta, hogy most nem akar látni hamburgert....egészen holnapig.
Nagyok voltatok! Jót röhögtünk!
Biking may be hard, but it's easier than growing up!