Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Régebben még fontos volt, hogy tudjam mikor mennyit és mennyivel megyek. Aztán rájöttem hogy annyit és akkor kell menni, amennyi jólesik. Van pulzusmérõs órám is, de kb 5x ha használtam. Napi szintem olyan 10-15 km mindig megvan melóba járáskor városba rohangáláskor. Ha meg hétvégente kimegyek meg annyi amennyi jólesik. Ha már egyszer azért tekerek mert szeretem ne azért utáljam meg mert rabul ejt a teljesítményre való kényszer. Ezért aztán direkt nem veszek.

Én komoly összeget ruháztam be egyre, 1500 ft-ot. Az egyik lényeges funkció az óra rajta, mert sokszor meló elõtt tekerek egy jót, és azért még nem árt ha idõre beérek, a karórát meg nem szeretem. Amugy hajlamos vagyok km óra nélkül kitekerni magam az elején, így pedig ráállok egy sebességre és azt igyekszem tartani egész úton. A térdem is jobban bírja így a strapát. Aztán hogyha marad fölös enerdzsí a végére akkor az utolsó 10-15 km-t meghúzom.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

1600-ra asszem már a kettéválás után másztunk fel, nem?

De. Nem ezt írtam?:) A kettéválásig gurultunk lefelé.

Hagyjad már, "mindjárt" nõsül! Majd te is megérzed! :P

Mesélj Tamás most, hogy kapcsolatban vagy, milyen a társas élet?:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Hagyjad már, "mindjárt" nõsül! Majd te is megérzed! :P

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Nem utolsó sorban, a társaság is nagyon sokat dobott az egészen.

Gábor: Karácsonyi üdvözlet, most meg ez a mondat? Hittanra jársz, vagy mi? (Nem ismerek rád!) :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
"Nem utolsó sorban, a társaság is nagyon sokat dobott az egészen."

Mazochista. Azt szereted, ha mindenki a víred szíjja?
1600-ra asszem már a kettéválás után másztunk fel, nem?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Drãgan vagy Dregán aszerint, hogy melyik nyelvû változatot favorizálod. Ha már így szóba jött, mi tetszett annyira a dregáni túrában? Biztos nem a sok felfelé. :)

Persze, nem a felfelék az erõsségeim (tegyük hozzá, az 1600 m-re való felmászás, ahol kettévált a csapat, az nem volt egy öröm, de a többi teljesen rendben volt), de a táj és a látvány bõségesen megérte. Nem utolsó sorban, a társaság is nagyon sokat dobott az egészen. Remélem jövõre is sikerül kijutni legalább erre a túrára :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Fából vaskarika? Fú !!!! Ez nagyon szar volt? :D

Te Epyc pedig a Kassán olyan jó nyelvöltõs kép készült rólad - még a harmadik elázás elõtt- frankón "mocskos" vagy rajta , csak a kiöltött nyelved tiszta! :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Van egy olyan érzésem, hogy idén többet futottam, mint amennyit tekertem :) De nem is a mennyiség, hanem a minõség a lényeg. A legmegrázóbb a Kassa volt, a legjobb pedig a Dragán (kicsit zavar, ezért kérlek segítsetek ki, hogy hogyan kell helyesen leírni)!

Drãgan vagy Dregán aszerint, hogy melyik nyelvû változatot favorizálod. Ha már így szóba jött, mi tetszett annyira a dregáni túrában? Biztos nem a sok felfelé. :)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
Igen, a fa kormány tekintetében tévedtem mind a rétegezés irányát mind az árát tekintve. De a holland hapsi kérte hogy kérdezzem meg, Magyarországon lehetne-e és mennyiért lehetne legyártatni.

fa mintás acél felnik :D
Marktplaats.nl > mooi stel wielen (hout - imitatie) voor antieke fiets - Fietsen en Brommers - Fietsonderdelen

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Van egy olyan érzésem, hogy idén többet futottam, mint amennyit tekertem :) De nem is a mennyiség, hanem a minõség a lényeg. A legmegrázóbb a Kassa volt, a legjobb pedig a Dragán (kicsit zavar, ezért kérlek segítsetek ki, hogy hogyan kell helyesen leírni)!

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Ilyen használatra bevont bringára én sem raknék órát!

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Mert neked jobb ha nincs :-)

Régebben még fontos volt, hogy tudjam mikor mennyit és mennyivel megyek. Aztán rájöttem hogy annyit és akkor kell menni, amennyi jólesik. Van pulzusmérõs órám is, de kb 5x ha használtam. Napi szintem olyan 10-15 km mindig megvan melóba járáskor városba rohangáláskor. Ha meg hétvégente kimegyek meg annyi amennyi jólesik. Ha már egyszer azért tekerek mert szeretem ne azért utáljam meg mert rabul ejt a teljesítményre való kényszer. Ezért aztán direkt nem veszek.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Nekem fingom sincs mennyit tekertem, mert nincs km órám. Nem is kell :D

Mert neked jobb ha nincs :-)

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Nekem fingom sincs mennyit tekertem, mert nincs km órám. Nem is kell :D
Röfi igazad van bármelyik asztalos csinál ilyet. Bár ha erre kereslet van... Mondjuk mire nincs?
Boldog karit mindenkinek.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Már "lopom lefele" a nemlétezõ fenyõfáról a szaloncukrokat idehaza, hogy legyen mit adni a 27-i banzájra! :)

Ne vitázzatok tartalékoljátok az energiát a 27-ei délutánra! Megéri!!!

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

1601 km a montiban, én vagyok a legvitrinebb!

Kijelentésed elõtt elõbb a montidra költött összeget oszd el ezzel a távolsággal és akkor látni fogod, hogy bele se férsz a vitrinbe! :-)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
1601 km a montiban, én vagyok a legvitrinebb!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Kicsit beszállnék a csikágóba én is, jelenleg a vitrinbringámban 9907 km van a 2011-es évadot illetõen, na ezt húzogassátok túl akárhány négyzetnyújtonmegakilóval!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Halihó

Látjátok Epycnek is vitrinbiciklije van,azt is csak 5 NM-rel lehet meghúzni :D ;)

Csak szólok, hogy velem packázhatsz, lepereg rólam a gyenge próbálkozásod, de ez az asszony bringája :D Jól gondold meg, hogy kinek a bringájával szórakázol, mer' könnyen csikágó lesz :D

(nekem kárbonizált efesá stucnim van, azon diccse semmilyen szám. ott már feltételezik, hogy nem fogod használni sose, csak vitrinbringára rakod:D)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Látjátok Epycnek is vitrinbiciklije van,azt is csak 5 NM-rel lehet meghúzni :D ;)
Én inkább a szingón aggódnék,mivel a legtöbb felnire csak az megy fel.
(arra felragasztani...)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi