Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1727 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
:(

Barniék jönnek Valériával, a javasolt idõpont 10-óra körüli indulás Vácról.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nekünk spec a szombat lett volna a jó, de így megyünk egy gyilkosat Lensverékkel a Pilisben.
A vasárnap - teljes délelõttös - fix program miatt részünkrõl erõsen szorri.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nah kérem, lefixáltam a szobatra a másik (egyetemi) témát, szóval akkor VASÁRNAP mehet a menet.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

Nagy pihivel én sem számolok egyébként - nem is szabad.

Jaaaaj, kérlek ne legyél ilyen gonosz.....:(

:love:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerintem az még Absolon-nak sem mennem, de majd mi "megmutatjuk neki"! ;) Nagy pihivel én sem számolok egyébként - nem is szabad.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Ne viccelj már Dante...Megyünk egy laza 25-30-as tempót. Ha hozzászámoljuk, hogy én nem tudok leszállni a bringáról az spd miatt, akkor folyamatosan haladunk, tehát pihenõ sem lesz..... Ebédre otthon vagyunk;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát reálisan, árkon-bokron, sárban, 100 km-et terepen 6-7 óra alatt tekerek le, ha nem nyomom nagyon, de határozott tempót megyek. Szóval simán véget kell, hogy érjen addigra.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kicsit grammánia... A két felni kb. 370 és 360 g. :D Nincs nagyobb vigyori? :w_morde:
Nehezen hittem el, de a labormérleg nem csal.

Dante: Azt hiszem ha külön bringával megyünk... Dawn ötre már meg is fõzi a fejedelmi vacsit. ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A Lemaradás 100 Húsvét elõtti szombaton lesz, vagyis 15-én:)

Útvonal:

Verõce Fenyves-hegy Katalinpuszta Naszály Török-rét Kosd Rád Burgundia-völgy Váchartyán Vácrátót Õrbottyán, vá. Veresegyház, vá. Szada Margita Pap Miska-kút Máriabesnyõ Gödöllõ, palotakert Bolnokai parkerdõ Isaszeg Honvédsírok Bajtemetés Pécel

Indulás: 6.00-9.00 óra, 1300 Ft/fõ, táv: 100.45 km, szint: 1820 m, szintidõ: 24 óra .

Köszi. Azaz indulunk 9-kor és 5-re hazaérünk, ugyi? :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

LOL Charon, mi ez a "segíts te is link"?

Te is beteheted az aláírásodba. Hozé már megtette.

Én meg abszolút nem tudom már, hogy hétvégén hova mikor merre megyünk, vagy nem megyünk. Meg mivel.
Ma reggel dr. Ubul nem engedte el a pedálját, így nem tudtunk tandemmel
jönni... mert hülye módon csak reggel álltam neki átszerelni... meg elegem is lett az egészbõl, így kap a tandem is egy garnitúra pedált.
dr. Ubult meg megpróbálom kiengesztelni egy pár friss fûzésû kerékkel, hátha odaadja a pedálokat egy pár UFO felniért. Feltöltött kép

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

Akik meg túrázni szeretnének; szóval tényleg nem lenne hülyeség, aszfaltosra venni a hétvégét, akkor az elsõ igazi összesarazós túra a "Lemaradás-100" lesz! (ugye az van 17-én?)

A Lemaradás 100 Húsvét elõtti szombaton lesz, vagyis 15-én:)

Útvonal:

Verõce Fenyves-hegy Katalinpuszta Naszály Török-rét Kosd Rád Burgundia-völgy Váchartyán Vácrátót Õrbottyán, vá. Veresegyház, vá. Szada Margita Pap Miska-kút Máriabesnyõ Gödöllõ, palotakert Bolnokai parkerdõ Isaszeg Honvédsírok Bajtemetés Pécel

Indulás: 6.00-9.00 óra, 1300 Ft/fõ, táv: 100.45 km, szint: 1820 m, szintidõ: 24 óra .

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ha többen is kocsival akarnak menni, akkor majd megbeszéljük. A "Börzsönykör" a Vác-alsó megállótól indul, az a rádi út.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
És Vácon hol találkozunk?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Javaslatom a következõ:

Pl.:
A Nyugatiból minden óra 30 perckor indul vonat Vácig.
Döntsétek el, 8.30-as vagy 9.30-as...
Vác-alsón kell leszállni.
Pite tekerhetne Vácig, az Neki kb. 20km. (legalább nem lesz olyan friss...)
A ...tarcsaiak meg esetleg jöhetnének Dunakeszire? ( A fóti templomtól max.5 km.)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Vasárnap pontosan mikorra tervezítek az indulást és honnan? Mert érdekel a dolog,csak nem tudom mikor induljak.

Hogy jössz?

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Vasárnap pontosan mikorra tervezítek az indulást és honnan? Mert érdekel a dolog,csak nem tudom mikor induljak.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Uraim!
Akkor mikorra is terveznénk a Börzsöny kört?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ha valaki nem látta volna, a börzsönykör szinttérképe a www.kerekparos.hu -n megtekinthetõ.
Pitének meg kitalálunk valami nehezítést addig.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Szerintem inkább Pitétõl rettegj, tegnap eléggé szétcsapatot, 40-es tempóban mentünk Zsámbokig! Járni sem bírok...:(

Majd akkor megy egyedül, mi meg öregurasan, sztorizgatva, nevetgélve kellemesen letekerjük a 120-at.:D

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Szombaton aki nem megy esetleg XVII.ker kerülõ körútra, azokat szeretettel meghívom egy kis laza Vértesbeli tekerésre.
Indulás Szárligetrõl lesz!
Szliget-Várgesztes-Gánt-Csákvár-Bodmér erdõben és némi nemû erdei aszfaltos úton. A táv kb. 55-60km lesz.

Vonat indulás 9.35 Délibõl
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love: