Most mán a vasárnapon légyszi' ne variáljunk, vért izzadtam, hogy egyáltalán ne a hétvége mindkét napja menjen el. De persze, ha valaki duplázni akar, csak tegye meg, nyugi, én vasárnapra szét leszek esve, lassú leszek, igérem.
56-11...és megtekerni ki fogja, vagy talán tán egy motort is fel teccenek tenni?
Eszembe jut egy idõs bringás (profi oútis múlttal), õ mondogatta
mindig, hogy öregedik, már 55/11-re csökkentett...
Apropó szerelés - amatõõõrök vagytok pedálleszedés taposással MINDIG lejön - azaz ráteszed a kulcsot, s satufékkel ráterhelsz, mintha sprintelni akarnál (a kulcsra). Ha nincs, adok, szóljatok. (mármint normális kulcs) Van még egy trükk, ez pedig a CO2 - rá kell nyomni CO2 patront a tengelyre, az úgy lehûti, hogy csak na, s bizony ám, a cromo / acél / titán SOKKAL inkább tágul / zsugorodik, mint az alu (hajtókar), tehát fellazul. Na én ugyanezt szoktam alkalmazni, csak fordítva, azaz sok alkatrészt lefagyasztok beépítés elõtt...
Egyébként ma azért rájöttem, hogy a szokásos városi tempóm (40-45) totál rövidtávú sprintekre lett kihegyezve - 10 perce estem haza, s éjjel, mint kés a vajon, az elsõ zöld lámpára sprint után, még vagy 10-en átértem. Hát az utolsónál már nem mentem 45-el.
A végén, már rimánkodtam, hogy "basszus, hagy kapjak már egy pirosat..."