Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1727 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Jól hangzik.
Remélem addig felépülök. Volt itt egy kis láz dolog a minap.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na gyerkõcök, vasárnap egy Pilis kör? Addig felszárad. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

Kellene nekem egy apróság!
Huginak meg egy nagyobb apróság!
Részletek:
http://rakosmente.uw...msg2379#msg2379

Hápi a Tiedén nem tudok segíteni, de Hugién igen. Van a kollegámnak egy Merida valamilyen Sport brinyója. Tavaly vette augusztus környékén és most elakarja adni. A vételár 70 pénz. full deore,ha jól tudom,de majd megkérdezem tõle pontosan.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Kellene nekem egy apróság!
Huginak meg egy nagyobb apróság!
Részletek:
http://rakosmente.uw...msg2379#msg2379

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A telefonos az jóóóó.

Az a baj, hogy már számítok rá. A Bajtemetéses-mászókánál, amikor elléptünk, s csörgött (a legmeredekebb résznél) a mobilom, biztos voltam benne, hogy Ti próbáltok "hátráltatni." És nem. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért örülök, hogy még mindig az én "lealázásom" a cél. :D Persze nálam is, csak én éppen Pitét szeretném lealázni. ;)

Charonnak igaza van egyébként, irányokról nemtom micsodák..."Menjünk arra...neeee!!! ne baaalra, ARRRA!" :)

Barni; megjött az online rendelt "whiskas-cica" tétel...(pont olyan, amit szeretnél, hamuszürke, hasa és pofija / tappancsok hófehér) Van még jópár, szóval lehet jelentkezni. Öcsike nemtom bevállal-e még1et... (Charon, múltkor Ti is érdeklõdtetek...)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A telefonos az jóóóó. A kanyaroknál az a gáz, hogy Dante nem tudja melyik irány melyik.
A gyakorlás meg bár fájdalmas, de hatékony. ;D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Dawn már semmi nem tart vissza Dante lehagyásától. Az esõket, defekteket intézem. A ma esti lecke a Titkos Edzõhelyen a "bokorba lökés vállal" címet viseli. :-)

Két kérdés:
- Dawn rajtad fog gyakorolni?
- A "rajzszeg szétszórás, kézzel" leckén már túl vagytok?

Csak jelzem, mindkét módszer alkalmazásához -legalábbis- együtt kell tekerni az áldozattal.

Ha az áldozat némi elõnnyel rendelkezik, javaslom balos kanyar esrtében a "jobbra" kiáltást. Nagyobb elõny esetén a mobiltelefon jelenti a megoldást: "Eltévedtél! Gyere vissza megvárunk!".

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Vettünk két 15-ös kulcsot, meg egy hoszú hatos imbuszt is.... Hát igen. A Megfelelõ villáskulccsal erõsen rátaposva egy jó adag csavarlazító után lejött simán.
Most legalább van mindenféle kulcs.

Az új pedállal Dawn tényleg simán kilép-belép, pedig a rugóerõ kb ugyanakkora. A keretes pedálnál az elforduló keret plusz rugóereje volt az, ami megakadályozta néha a kilépést. Szóval semmi vész, de senki ne vegyen 424-es pedált - elcseszett egy konstrukció.

Dawn már semmi nem tart vissza Dante lehagyásától. Az esõket, defekteket intézem. A ma esti lecke a Titkos Edzõhelyen a "bokorba lökés vállal" címet viseli. :-)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Emberek:) Mehetünk terepre:) Ubul új pedált kapott, ami végre mûködik:) (Legalábbis
ezzel még nem sikerült esnem...)

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dante - talált süllyedt ezek szerint mindkét esõ :-)

Gratulálunk a sikeres teljesítõknek!

Gondoltuk, hogy lesz egy kis áradás helyenként.... de amint látom mindenki hozta a formáját: Pite mezítláb, Dante defekt, bozótjárás, etc.
Nekünk szombaton nem jött össze az eljutás sem, mert kora délutánra tolódott a késõ délutáni program, így egy laza 120ast gurultunk Nagytarcsa-Isaszeg - Dány - Zsámbok - Valkó - Gödöllõ - Szada - Erdõkertes - Vácmittoménmi - Galgamácsa - Õrbottyán - Veres - Szada - Mogyoród - Ring - Szilas - Kistarcsa útvonalon. Fürdés után megvolt a körömpörkölt vacsira. Aztán még mehetnékünk volt mindig.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Na itt van néhány kép.

http://www.kep.tar.hu/hozee/50255005#2

Valaki írjon róla a honlapra...

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
km hiányt nem vagyok egy pár napig hallani. Kész vagyok. A gerincem zsibbad. Elfáradtam nagyon úgyhogy megyek zuhanyozni és aludni.

Valeria-nak köszönöm a házhoz vitelt

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na, kilóméterhiánya van valakinek? ;) Szerintem remek egy nap volt, nyomultam még a ring körül egy picit a végén, annyira szép volt a naplemente, így 166 km lett a vége, 138-as átlagpulzussal. Sokkal több már nem esett volna jól, ez így pont elég volt. Jó kis kör ez, bár az elején (az elsõ 50-en) picit megrezzentem, hogy "ez ilyen lesz vééégig?" - hálistennek a Dunakanyari sprintszakasz kellõen kilazított a mászások után (szint 1370 m a végére), így annyira nem volt azért durva. De jövõ héten már menjünk terepre azért! :)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
En majd Vácon csatlakozom. Addig is jó pihenést.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Úgy tûnik, Máté is jön. Remélem Dante fel bír kelni...
Mi is autóval megyünk, a 2/A ról a Rád-i lehajtónál kellene lemenni, és bemenni Vácra. A vasút után, kb. 500 méterre van egy lakótelep, valahol ott hagyhatnánk a kocsikat.
Remélem Pite is elõkerül valahonnan addig.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
10-kor Vácon. Jön Barni meg a cimborája is velem. Ami érdekes számunkra: Letkés és Ipolytölgyes között, mert árad az Ipoly, Nagymaros, ahol le van zárva a 12-es, és a település felsõbb régióiba terelik a forgalmat, Nagymaros és Kismaros közötti szakasz (lehet, hogy le lesz zárva), ez érvényes lehet a Kismaros és Verõce közötti részre is. Verõce és Vác között is le van zárva a 12-es, így ott kerülni kell a 2-es út felé.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Szia Hozé!

Mi 3-an támadunk holnap reggel Vácra. Valeria,Nindzsa és én.

A mai napról egy kis ízelítõ az aláirásomban lévõ tárhelyen. Nagyon király volt és kellemesen elfárdtam.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Na most mi van holnap?

Javaslat: 9.30-kor a fóti templom elött, illetve kb. 10-kor Vácott. (A pontos helyet telefonon megbeszéljük.)

Pite!!! Te is jöhetsz Fótra is akár, ha jössz.
???

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Okés, hajnalban visszacsekkolok ide (vasárnap hajnal 2-3...), s meglátjuk mi lesz. Ha nagyon szét leszek esve, lehet, hogy aludni fogok, bár nagyon szeretnék menni. Csak már kezd rendszer lenni a 4 óránál kevesebb alvás és nem tudom, hogy ez hosszú távon meddig tartható... Ki jön még a környékrõl? Hápi, Pite?