Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Posted 2006. March 05. - 21:43
Most ezt ugye nem mondod komolyan, hogy rideot akarsz venni???
Egy stabbe nem való az! Meg minek neked ötmillió féle állíthatási lehetõség!
De most komolyan nem értem, a stab mozog hátul 20--at és akkor egy 17-es telót akarsz bele venni, aminek még a rugóútja is állítható....
Posted 2006. March 05. - 21:17
máshol nem kapni még.. nem vészes az ára-figyelembevéve az ebike-2003-as wC-telóját ami 111 de 3 éves típus-és köztudottan nem túl jó.. ahoz képest ez ha jól számoltam 122ezer.. szerintem jó ár...akciós ár egyébként
Posted 2006. March 05. - 20:59
Olvasson csak vissza McClane, aztán vonja le magának a következtetést, és ha még van kérdése, akkor tegye fel, aztán válaszolunk rá, ha tudunk.
Posted 2006. March 05. - 17:27
akkor Hulp majd visszatérünk rá..ha kell elmegyek majd Grazba a telóért..
Mcclannek-lesz mit visszaolvasni holnap..
Lehet hogy kellene neki írni egy összefoglalót... a vita eredményérõl..
Posted 2006. March 05. - 16:10
Hulp plz reagálj vmit a Mongoose-os dologra, elég fontos lenne, biztos meg tudnánk egyezni...
És a szállítást is meg tudnám oldani Szombathelyrõl BPre.
Bocs, tegnap este nem értem rá, és ma is most jutottam elõször géphez. Szóval mi kell neked a vázból? Minden? És mennyit érne meg neked? MSN-nel az a helyzet, hogy már vagy két éve nem használtam, ha esetleg van skype-od az jobb lenne.
Posted 2006. March 05. - 12:57
Posted 2006. March 05. - 12:55
Matt szerintem a Kona nem engedi meg amagának azt a luxust hogy a név mögé bújik... pl az author megtette- nézd meg hogy azonnal ki is derült-annyi vázat nem láttam még törni-mint az authorokat-de ezzel el is ásták magukat egyszerre!
Posted 2006. March 05. - 12:44
de sztem némely gyárto már eleget tervezett ahhoz hogy kihasználja azt hogy már "nagy név" és mind1 mit csinál, az emberek bíznak benn..
ahogy már Trueman is javasolta:
http://www.vicmtb.co...gHitSport_l.jpg
http://www.specializ...t/bighit_sport/
igazi ugrálós ütnivaló kisfully. nem tekerõs geo-val de a nyerget ki tudod húzni..
kala,
ha kell szívesen segítek szállításban a vonat adta lehetõségeken belül )
Posted 2006. March 05. - 11:39
És a szállítást is meg tudnám oldani Szombathelyrõl BPre.
Posted 2006. March 05. - 02:05
Biczónak egyébként igaza van, egy max 15 centit mozgó váz is jó lenne, mondjuk egy Pike-kal. Coiler, Chaparal, talán még a Bullit, bár az már többet mozog.
Matt, egyébként a horst link sem feltétlenül jobb, mint a Kona féle rugózás, biztos mindegyiknek megvannak az elõnyei meg a hátrányai. Ezek a matricacégek nekem sem nagyon jönnek be. A vázakat a Kona is Taiwanon gyártja, mivel ott olcsó a munkaerõ, meg a gyártási költség, de a tervezés még mindig Amerikában van, mint ahogy mondjuk a Specializedé is. A Nike-t is Kínában meg a halál tudja még milyen távol-keleti helyen gyártják, mégsem hasonlíthatod a minõségét a kínai boltban árult cipõkéhez. Mondjuk lehet, hogy a Kona vagy bármelyik nagy cég sokkal szigorúbb minõségbiztosítási rendszert használ akár Taiwanon is, mint a tömegterméket elõállító többi gyár. Persze ez csak az én véleményem.
Biczó, megrendelem majd, de azt majd vedd számításba, hogy tesóm mostanában nem jár haza túl gyakran. Meg szerintem lesegesd folyamatosan az e-bike honlapját, nekem is szerencsém volt, onnan rendeltem az enyémet is.
Posted 2006. March 04. - 22:55
Krisztián!
Nézd meg azt a speckót amit belinkeltem!
Az jó lenne McClane-nek, meg olcsó is..
Maul-nagyon jó kis gép.. megnéztem, talán írtam is hogy király, -azokon kívüliekre gondoltam amit,amit nem te linkeltél.. a specko az király-- a coier-t is jónak tartottam...
Tehát Mcclane Maul gépét ajánlom-jó ár jó gépért-vagy Konak közül vlamit-árban ezek lennének jók úgyis..
Posted 2006. March 04. - 19:22
Posted 2006. March 04. - 18:53
Hát Matt, most jó nagy hülyeségeket beszélsz....
Persze, hogy minden nagyobb cég taiwanon csináltat, mert ott olcsó a munkaerõ. DE az mindegyik már bizonyított technológia, és az évek hosszú során fejelesztették. És ezek a technológiák mind le vannak védetve....
Aztán van ez a sok hulladék váz, amik mögött semmilyen tapasztalat nincs, és eladják õket szerte a nagyvilágba (inkább csak Európa) és más-más matricát ragasztanak rá...
(vega ,poison és társai.....)
így van, mint ezen a colton a horst link.. szépen kitalált kifejlesztett technológia..ami már bizonyított.
amugymeg kisbighit tényleg rulez, ha csak ugrálni és ökörködni kell. de ha némi tekerés is van benne és jenny féle bico kell akkor nem biztos..
Posted 2006. March 04. - 18:45
Persze, hogy minden nagyobb cég taiwanon csináltat, mert ott olcsó a munkaerõ. DE az mindegyik már bizonyított technológia, és az évek hosszú során fejelesztették. És ezek a technológiák mind le vannak védetve....
Aztán van ez a sok hulladék váz, amik mögött semmilyen tapasztalat nincs, és eladják õket szerte a nagyvilágba (inkább csak Európa) és más-más matricát ragasztanak rá...
(vega ,poison és társai.....)
Krisztián!
Nézd meg azt a speckót amit belinkeltem!
Az jó lenne McClane-nek, meg olcsó is..
Posted 2006. March 04. - 18:34
ugyse tudom megmagyarázni hogy a polarx-em van ugyanolyan jó mint egy scrap. meg hogy a colt van olyan jó mint a coiler.
mindegyik taiwanon készül. mindegyik mögött van technológia. mivel nem vagyok fizikis meg mérnök meg teknokrata ezér nem megyek bele hogy a colt elvileg okosabban is mozog mint a coiler mert a láncvillán van a forgáspontja, szal ezt hagyjuk.
nem szeretnék senkivel összveszni komolyan, de az egyetlen érvetek az hogy "mer névtelen taiwani szar", meg h vékony..
ne legyen félreértés. nem szidom a konát nem szidom specit sem a giantet, csak szerintem ez is jó.
Posted 2006. March 04. - 18:21
pont azt mondom hogy a rockmachine ugyanaz mint a scamp. csak ha azt linkeltem volna elsõre lehet nem lett volna egybõl leszolva...
csak azért mert magyar matrica..
nah de nekem mindegy.
nálam coiler vs. colt egyértelmü. igaz még nem láttam élõben a coltot, szal ezt csak az adatok és képek alapján mondhatom.
Most Szegény Mattat nagyon kispéciztem..Nekem is egyértelmû-kérdéses nem lehet hogy Coiler-az egy Kona-és a név mögött itt van technológia..nem akarok bántani semmi más márkát(nem spec,ill banshee, meg ilyenekre gondolok) de mesze veri az általad felsoroltakat-még ha elavultnak is néz ki.. mit kibír-és nem is olyan vészes az ára..
A stab meg nekm tökéletes, mert könnyû kis vázat akartam.. nem egy gépszörnyet-nézd meg mit lehet csinállni egy kis coilerrel is-és a stab 20at mozog hátul..
A boxxer teló mellett maradok-Hulp akkor ha meg lesz a zsetonszólok-és megrendeled ???
Mcclane-én coilerre szavazok-egy Pike-al... telóban neked ezt ajánlanám-de márt mondtam.. olcsó-és szuper
ÉS itt felhívom a többiek figyelmét-hogy ne hülyítsék meg ezt a gyereket!-Gondoljátok már végig mire kell neki a bicaj! minek neki 66? hülyeség és pénz kidobás.. vazze nem fog õ 10m-rõl ugrálni.. dúrva átmenet lenne a mostani bicaja után..és max -és pontosan 15cm utas telót ajánlanák..az jó mindenre-és mivel lejtõzni szeretne- a pike arraideális-igen jó az úttartása..
Szóval ne ajánljatok neki olyan dúrva bikeokat..nem kell neki..
Posted 2006. March 04. - 18:04
nem akarok bántani semmit de attol hogy taiwani mér lenne szar?
kona is taiwani, author is taiwani (el is tört tom )
edit: giant STP amivel Jeff Lenosky nyomja (némileg nem rosszul) fejcsövén ott virít a made in taiwan matrica..
de ezer olyan márkát tudnék felsorolni ami taiwani.
és mi a baj avval hogy magyar termékként lesz eladva?
Matt mi van veled? nem értelek -ennyire nem lehetsz ost..ba?!:::::::::
vazze az ok hogy taiwan, de hasonlítsunk.. nem szabad-nem egy kategória a Kona-és a Author...szerintem itt ezt a témát felejtsd el itt-mert mindenki egyet fog velem érteni..
Posted 2006. March 04. - 14:51
Matt! Tegnap edzésen találkoztam "Barbie"-vel. Azért még mindig...
Posted 2006. March 04. - 12:49
Egy kiépített Drop Offra tudod mennyit kell ráfizetni, hogy 66 legyen belõle? Úgy kb 100e Ft-t. És akkor már ez is jóval fél milla felett van. Meg én a váltókarokat is hanyagolnám, bár az ilyen pár ezer Ft-s tétel.
Posted 2006. March 04. - 11:32
Nincsen valamilyen felvételed a leogangi pálya alján lévõ utolsó elemrõl?
Ami ilyen dirt szerû volt, csak fából volt megépítve...