Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
McClane lesz a következõ áldozat. Éppen ma foglalkoztam vele, már a vágás nagyjából kész, meg ahol kellett képkorrekció, az is megvan már. Most még a zenét kell kiválasztani, meg a filmhez igazítani, a kettõt összehangolni, aztán ok lesz a dolog. Talán hétvégére készen lesz, de hétfõre már biztos. Elõbb azért nem, mert még be kell fejezni, meg rohadt sokáig tart a konvertálás, meg a feltöltés, ráadásul ez majdnem kétszer annyi idõben, mint a tiéd volt, tehát a mérete is nagyobb. Lehet az lesz, hogy megbeszélek egy idõpontot a Kornéllal, aztán elviszem neki a filmet CD-n, majd még meglátom.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Szerintem is elég lesz a Hone..

Hulp kirõl készül aköv videjó? mikor lesz látható?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Én 40e pénzt adtam a Saintért, annyit szerintem simán megér. Szerintem a Hone-nal sem lesz soha problémád, ha azt vesszük, hogy az LX is bírta neked is, meg nekem is, a Hone meg tuti erõsebb.
McClane én szívesen segítenék ilyen dolgokban, de abszolút nem értek hozzá. Én a hosszú lapos ugratókat szeretem, mint a parkosban is, de az ugye dirtre teljességgel alkalmatlan.

Ruckus1978

Ruckus1978

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Szevasztok riderek!

Ha építésre kerül a sor szóljatok nekem is!!! Ha tudok elmegyek én is.
Sokat kellene technikailag fejlõdnöm, pl. DJ
Jövõ héten jelentkezek váltókar ügyben.
Ma hallottam, hogy Kõszegen építenek Dirt pályát a cross pálya mellett.
Remélem lesz belõle valami, nem csak kacsa az egész.
Sztem megférne a kettõ egymás mellett, megoldható lenne a kettõ együttes karbantartása. Jó fejek a kõszegi motorosok, ki lehet velük jönni. A kõszegi Kanyonban is egy motoros dolgozik, jó arc.
Ha beindul a jóidõ lehetne már menni zúzni.
Hajtómûvet akarok venni, kinéztem a Hone-t. Szerintetek milyen?
Sztem engem kiszolgálna, a Saint viszont nekem már túl sok kiadás lenne.
Jók legyetek!

Csõváz

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
mihelyst jó idõ lesz, megyünk építeni!

Biczó és Hulp és a többiek, számítanánk rátok, technikai ügyekben is...(méretek, ívek, hossz, ....)
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi.. Na szóval Mcclane nem kell aggódni.. átszokni könnyû lesz, elfelejteni nem fogod tudni melyiken is ülsz, mert nagy a különbség.. én a helyedben dj re blastot használnám..jó az arra..! aztán ha megy be lehet próbálni az össztelóssal..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ami nagy negatívuma, hogy össztelós (relatíve drága) géppel tanulni nem feltétlen szerencsés dolog megtanulni, mert ha esel, márpedig fogsz esni, akkor nagyobb érték amortizálódik. Meg ezeknek az össztelós bicajoknak a geometriája nem erre való. Én nem igazán javaslom, hogy egy freeride bicajjal dj-t gyakorolj.
Attila, nem adom el a váltókarokat, úgyhogy nem kell sietned, ha megvan rá a lóvé, akkor gyere el érte, aztán viheted.
Nah srácok, most foglaltam le a szállást Pilában. Még futottam egy kört, hogy esetleg nem is olyan fontos nekünk kifizetni az elõleget, várom válaszukat. Ha kötelezõ, akkor a héten megpróbálom elintézni az utalást is.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát annyi, hogy nehezebb megtasnulni, mert más technika kell ahoz, hogy egy összetlós géppel ugyanakkora sebességgel, ugyanolyan magasra tudj ugorni, mint egy merevvel, mert ugye ott nem nyeli el a teló...

De ezt kezdetben lehet a sebességgel kompenzálni, aztán akkor majd kialakul a dolog...

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
azért jó lenne kipróbálnom majd elõtte össztelós bringát...esetleg ha valaki megbízik bennem :)

ja és még valami....
csatlakozom cornelhoz, és én is szeretnék kicsit a dj-ot is nyomni....
szal össztelóssal az nem nehezebb?
fiygelembe véve, hogy totál kezdõ vagyok ilyen téren (is)
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
na jah :)
érdekes lesz...

talán Leogangra összejön a lóvé
Pilában max igyexem a Blast-tal utánatok :)
Come on! It's on

Korn

Ruckus1978

Ruckus1978

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Csá Hulp!
Pénteken fizu, aztán majd kereslek váltókar ügyben.
100%-ra kell, úgyhogy ne add el légyszi!!
Köszi elõre is

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
A CC-gépeddel mászni fogsz, ezzel viszont garantáltan nem. :D Az más kérdés, hogy lefelé azért a CC-géppel nem szabad elfelejteni, hogy melyik bicajon ülsz.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Hulp nah ez az!

hogy nekem még ott marad a cc bringám, amivel nyomnom kellene....
szal Biczó is azt mondta, hogy merevrõl könnyû rászokni az össztelósra, de vissza már nagyon gáááz....
nekem meg kell mind a 2
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Persze, hogy megvannak még a váltókarok, beraktam õket egy dobozba, és csak rád várnak.
Maul, úgy értettem, hogy a Sherman messze nem mozog úgy mint egy Marzó vagy egy Boxxer. Én itt arra gondoltam, hogy nem indul meg olyan szépen finoman. Persze lehet, hogy ha 10 m magasról beleállsz a földbe, akkor nagyon jó, de másra nem nagyon. Semmi gond a Marzóval, nagyon szerettem amikor nekem is az volt még. Bár a Boxxerhez képest pl. a Roli villája sem indul meg olyan szépen és könnyen, de mondjuk ez az eltérõ felhasználási terület miatt van így.
Hajrá McClane, csak gyûjtögess, hogy minél elõbb meglegyen az új gép. Nagyon könnyen meg fogod szokni, azt garantálom, inkább majd az lesz, hogy hogyan tudtál eddig a másikkal bicajozni.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Attis megéri rakni.. :) Hulp készített egy rövid összevágást-fent van a krankedzone oldalon..nézd majd meg!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Szija Attis-pont kérdezni akartam mi van veled--régen írtál..

Néztem Hulp váltókarját-hibátlan..!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
nem olyan vészes a különbség-hamar hozzá lehet szokni... és az én számításaim szerint nem lenne olyan drága.. de nemtom.. hüle vagyok most két számot összeadni.. Mcclane nézd meg az alkatrészek árait az ebikeon- adj mindent a kosárba aztán az összead..:) mivel én nemtok számolni -ezt szoktam csinálni..

Maul-Hulp úgy értette-hogy egy Marzo-gondolt itt pl drop off- a RS- marev-tehát kemény-és érzéketlen-amit alátámasztok.. de te is tud hogy a RS vaj puhák... tehát nem a te kategórijú telódra gondoltunk.. hanem mezei kis marzon.. ezért jutottam én is oda hogy vegyen pike-ot...

Ruckus1978

Ruckus1978

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Szevasztok arcok! Régen voltam már itt, sok volt a dolgom.Mi a helyzet? Gondolom már mindenki várja at avaszt?

Nem tom a Leogang-i akcióból mi lesz, raknom kell a lóvét ezerrel. Fontosabb a lakás, ez van. Majd meglátom.

Hulp: Megvannak még a váltókarok? Jövõ héten meg tudnám venni õket.
Gondolom hibátlanul mûködnek. Írj!

Csõváz!!!!!:)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
szal utánagondoltam...próbáltam...szal az a helyzet, hogy szvsz Pilába még a Blast-tal megyek....
képtelenség addig összeszedni fél millát....
de azért nézegessünk körbe

Hulp szuper, jó lesz a videó, amire elkészül, köszii :)

ja meg még az jutott eszembe, hogy azé' mocskosul nagy lesz a különbség a Blast és egy össztelós között....pont megszoktam a Blast-ot, olyan kis kezes, könnyû, jól lehet vele ns-ezni is (asszem), szal kicsit félek az új géptõl....
mindját az elején ugye majdnem dulpa út elõl, ráadásul nem merevfarú, hanem rugós...szal...
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás

Egy Marzó, pláne egy Boxxerhez képest merevvilla.

Hogy mi van???