Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás

Biczó! Mi a baj a shermannel? Én McClane 15 körül mocorgó gépébe gondoltam, nem a stabbe

A sherman túl sokat mozog-túl nehéz-túl otromba-és Mcclannek az a fajta mozgás amit ez a teló tud háát, hogy is mindjam nem jó..:) más márkák ismeretében-soha nem jutott volna eszembe egy sherman-nekem nem kellene..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Két Shermant láttam és nyomkodtam meg élõben, és nagyon-nagyon nem tetszett a mozgása. Biczó is ugyanazokat látta. Egy Marzó, pláne egy Boxxerhez képest merevvilla. Ettõl függetlenül lefelé lehet, hogy nagyon szépen muzsikál, de semmiképpen nem éri meg azt az irdatlan mennyiségû pénzt amit elkérnek érte. Bazzeg ennyi pénzért már egy komoly Fox villát kapsz.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Biczó! Mi a baj a shermannel? Én McClane 15 körül mocorgó gépébe gondoltam, nem a stabbe

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ha ilyen olcsón tud vázat szerezni akkor mindenképpen megéri, de számolj egy kicsit utána, 200 a váz, 100 a teló és 80 a fékek, szóval már most 380-nál járunk. Kerekek, is kellenek aminél min 25e a két agy, 5-5 a felni, küllõk, gumi, szerelés. Kell még hajtómû, ami szûkösen számolva is legalább 25, plusz min. hátsóváltó, váltókar, fogaskeréksor, lánc, plusz még egy-két apróság, ami külön-külön nagyon nem sok, de ha összeadod eléggé gyorsan peregnek az ezresek. Szóval 500-ban nagyon könnyen benne van. Ettõl függetlenül én is inkább az építést ajánlom, mert akkor tuti az lesz a bicajban, amit te szeretnél. E-bike ilyen szempontból tényleg nagyon olcsó. Szimplavállas telóból szerintem is a Pike az igazi.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Ha gondolod -megvan a srác száma akiknél a Mom-ban a vázam vettem-és volt nekik elég sok -mindenféle- akciós!!!!!!!!nagyoon leértékelve,mert úgy volt hogy becsuknak, de nem tudtak még ezért folyamatosan le vannak értékelve.. ha akarod felhívom!!ez jól hangzott nem?:) Hátsó ülés??:)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Néztem a bicókat amiket linkeltetek--háát én maradnák egy coilerben-vennél csak vázat qva olcsón nem ideit-és mi raknánk össze-az lenne rajt amit akarsz-és az e-bike alkatrészügyben elég olcsó-ahogy ma számoltam sokkkal olcsóbban kijössz -mintha egybe veszel-és cserélsz... a momban van leértékelt coiler váz-de még stinnky is olcsón-kerek200 ért stinky van olyan mint petié.. és a többi alkatrész hogy a rossebbe ne lenne meg 200 ból???hmm? erre válaszoljon valaki!?
Trueman a sherman akkora hülyeség-hogy szóba hozni sem szabad.. ekkora ostobaságot..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás

Coiler, Chaparal, Stinky, Bullit, bár ez utóbbi kettõ már 18 centit mozog, és inkább egy duplavállas illik bele. Szerintem próbálkozz egy Coilerrel. Viszont a telót én mindjárt cserélném, meg ha Avid fék kell bele, akkor azt is cserélni kell, mert ugye alapból Hayes van rajta. Cserékkel meg ugye ez is simán elérheti az 500e Ft-ot. Nem tudom mennyibe kerül, érdeklõdni kell, meg azt sem tudom, hogy lehet-e már kapni. Nézd még meg esetleg a Nicolait is, de ott szerintem csak a váz 300e Ft az olcsóbbak esetében. De a Bullit is annyi, meg a Chaparal is 1500-1600 EUR. Csak váz és rugóstag. Sajna a 400e Ft eléggé szûkös egy ilyen össztelósra, fõleg ha még cserélgetni is akarsz rajta. Az Avid nagyon király fék, de azért nem olcsó.

azért nem annyira vészes a csere-mert az avidok már nem olyan vészesen drágák -és a különbözet azért nem olyan vészes, csak akkor a boltban már le kell róla rúgni ami nem kell!-de elõre én Mcclane neked a Pike-ot ajánlom nekem ez volt eddig a legjobb telóm..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás

Ugyanott leszel, mintha megtartanád a pikeot! Fel fog ez is ugyanúgy koppanni...

Bocsánat elírtam.. ride:::::::::::::::::::::::::::) csak figyeltem hogy figyeltek-e-203mm-t mozgót vezsek -nem kisebbet-hogy mit lehet állítani nem érdekel-kérdeztem olyanokat akik használják már-egy német srác írt vissza-és azt mondta isten király-félt tõle, de nem nem koppanik-és király!!szóval mindenképp a 203mm-t mozgót veszem-az hogy mit lehet tekerni , az nem érdekel..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, a Switchnek egész jó a felszereltsége, de a teló azért nem egy nagy eresztés, meg a hátsó agy az még mindig Deore. Plusz fékekre is azt mondta, hogy Avid kell, bár szerintem a Hayes is jó, Maulnak is az van. Viszont szerintem csak a váz megér ennyi pénzt.
Sajna McClane, a videó csak hét vége felé lesz meg, de igyekszem.
Mostani bikmakkhoz csomagoltak Specialized katalógust is, és vannak szép bicajok benne, 15 centi tugóúttal, de sajna ott csak a váz 500e Ft. Kár hogy ilyen rohadt drága a Spec.
McClane, mikor tervezed a vásárlást?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
jah most hiába sietek, nincs rá keret :(

Hulp az én videóm mikor lesz kész? :)

de a switch télleg jónak mondható, jó kis cuccok is vannak, mavic, easton, race face
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
szûkítsük a listát:

ktm kilõve
giant kilõve
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Azért ez a Bighit Sport eléggé gáz. A KTM eléggé jól néz ki. De ha ennyiért találsz RM Switchet, akkor mindenképpen azt ajánlom. Ha jól látom, akkor akciós, szóval igyekezz. Mondjuk a nyereg állíthatósága ennek is olyan, mint a Maulé.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Szvsz switch, de nekem mindig tetszett a rocky. Sokan fujjolják hogy ac az tömegbringa, de szerintem nem rossz, mondjuk egy sehermannel, mint Thommey használta. Aztán ugye big hit, de abból van még egy szintel gyengébb, az szürke. Számottevõ különbség kevés. meg asszem specit lehet személyreszabottan kérni.
http://www.astrixspo...m/huckster.html , bár ez drága.
http://www.astrixsports.com/solo.html

Tettem fel egy képet a bringáról, megtekinthetõ a ki miylen bringával nyomulban

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Nah biciklik McClanek 15 centiig, 400 körül:

http://www.bikezona....cha.asp?id=5811
big hit sport 370e

www.specialized.hu
big hit fsr1 420e

http://www.norcobike..._sk=11&id_k=145
Norco Shore3 490

http://www.norcobike..._sk=12&id_k=147
Norco six2 450 pénz

http://www.norcobike..._sk=12&id_k=148
Norco six 3 360 ezer

http://www.ktm-bikes.at/2006/at/
490. Ktm

http://www.neuzer.hu...goryID=39#prod_
giant AC

A rocky mountainnek a switch1.0-ja olyan 450-500 pénz
http://www.bikesmart...9.00&StartRow=1

többet nem igen találtam....

Mondjanak többiek is....
$1,999.00
Többet nem igen találok ennyiért....
Még a

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Coiler, Chaparal, Stinky, Bullit, bár ez utóbbi kettõ már 18 centit mozog, és inkább egy duplavállas illik bele. Szerintem próbálkozz egy Coilerrel. Viszont a telót én mindjárt cserélném, meg ha Avid fék kell bele, akkor azt is cserélni kell, mert ugye alapból Hayes van rajta. Cserékkel meg ugye ez is simán elérheti az 500e Ft-ot. Nem tudom mennyibe kerül, érdeklõdni kell, meg azt sem tudom, hogy lehet-e már kapni. Nézd még meg esetleg a Nicolait is, de ott szerintem csak a váz 300e Ft az olcsóbbak esetében. De a Bullit is annyi, meg a Chaparal is 1500-1600 EUR. Csak váz és rugóstag. Sajna a 400e Ft eléggé szûkös egy ilyen össztelósra, fõleg ha még cserélgetni is akarsz rajta. Az Avid nagyon király fék, de azért nem olcsó.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
harmadik rész :D

mire kell:

nem akarok bányában ezer métereket ugrálni, azt meghagyom Mauléknak....
szeretnék lefelé gyorsabban menni, és kisebb ugrásokat megcsinálni
szal lehet, hogy még a 15 cm is sok....
a nyolc cm elõl Leogangban nem az, hogy állandóan lekoppant, hanem a páyla tetején lekoppant, és a páyla aljáig úgy maradt, szegény kis teló...

na ezek után vegyük akkor sorba, hogy mi maradt léccives :)
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
második rész :)

szal addig eljutottunk, hogy össztelós....
de ahogy már Biczó is mondta, nem kell 20 cm sem elõl, sem hátul
ami szintén biztos, hogy szimplavállas teló kell

ami úgyszintén biztos, hogy Pilára már meg kell hogy legyen a bringa, szal túl drága sem szabad hogy legyen....
viszont fékekbõl Avid hidraulikus tárcsát szeretnék, régi álmom máááár

a tekerés szintén szempont, de csak annyira, hogy kisebb emelkõdök ne szakadjak meg, illetve a térdem se készüljön ki, szal nyereg felfelé állíthatóság jól jönne...ejj ,de szép mondat volt
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nah fiúk!

köszönöm mindenkinek a hozzászólását, szuper hogy ilyen gyorsan ennyi féle bringát felhajtottak nekem, szal köszönöm szépen még 1x mindenkinek!

közben én is gondolkoztam, ill. próbáltam, köszi Maul, :D szal amire jutottam az az, hogy legyen össztelós....
igen, belépek én is ebbe a táborba, de persze megmarad a MuniMula és az országúti is...sõt ha sikerül a Blast is megmarad egy kis városi állatkodásra, street-re...
bár otthon kilakoltatással fenyegetõznek, ha hazaviszek még1 bicajt, de talán nem lesz baj :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na azt azért nem hiszem, de én is inkább a Race-t javaslom, mert a Stabba inkább az való. A rugóút állítási lehetõség teljesen felesleges, én sem használom, de õszintén szólva semelyik állítási kütyühöz nem nyúltam, mert nekem tökéletesen megfelel így is. Meg talán a Race még olcsóbb is.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Ugyanott leszel, mintha megtartanád a pikeot! Fel fog ez is ugyanúgy koppanni...