Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
sztem nem soványka.
persze nem bányában ugrálásra lett kitalálva de sztem McClane se azt akar )

a blast bírta? akkor a p2 ezerévig birni fogja ;)
de akkor inkább polarx..(mégse, mer hazsnáltat nem akarsz)
akko nem tom..
merevér nem adnék 100ropit

edit: ismétlem mennyit szánsz rá? )

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Maul javasolj valamit!

nem tudom Maul...szeretnék kicsit gyorsabban menni lefelé...ez ahhoz elég?
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Matt!

Nem egy bizalomgerjesztõ váz!

Eléggé sovány szegény...

http://image.www.rak...1063670277.jpeg

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ez nem tetszik :(
más esetleg?
azt sem tudom, hogy össztelós, vagy merevfarú legyen?
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Szerintem speckót vegyél mindenképpen! (p2)

CSak azt kell még eldönteni, hogy merevet akarsz,vagy kis fullyt...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
http://www.bikediszk...ok.php?isbn=840
ez az.
rockmachine adrenaline5000 néven is forgalomban vn és magellánék is fogják árulni.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
szal
milyen bringát vegyek? meg miylen telót, ésatöbbi?

állatkodni kell, terepre lefelé, meg városban, meg kicsi ugrálások....
mit javasoltok?
duplavállast én sem szeretnék....

Matt hol van róla valami infó?
meg magellán nem nagyon fexik nekem :(

na meg többet is meg kellene nézni, hogy dönteni lehessen
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
érvek:
én nem vennék duplavállast mer nem lehet vele kanyarodni :)
ha tehetném vagy 66 vagy sherman )
viszont ha tehetném sztem nem stab.
stab nem az a free váz sztem.
boxxer jó teló, jó áron. és inkább való bele egy duplaavállas.
összegezve. szerintem már a váznál elrontottad :D ;)
remélem segitettem )))

mcclane: mennyiért? fenti ajánálásom? ,)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Na Mcclane tudok egy jó vázat...

Kona

Coiler-és az enyém? hmm? gondold meg..:)

Háát az árakat elnézve-és az amortizációs képességem figyelembe véve.. a Boxxer nyerésre áll- fele annyiba kerül.. de nézzétek meg az adatokat(amit Hulp belinkelt akár ott is..) és ez a Boxxer már nem az a kimondott DH teló amitõl Maul-is én is annyira félek.. jó kis darab 20cm es úttal..a 888túl brutal..annyira nem megyek én.. a 66tetzsik,mert nagyobb szabadságot ad-de félek a simpla voltjától..
Mondjatok érveket.. ki hogyan döntene?és a Boxxerre meglenne a zseton is..(2006race)
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Trueman!
salának van tûgörgõs ritchey kcs alsórésze. aszondja az jo lenne neked oda alulra. vagy van nála óccsó (1700huf) kcs. sajna olyan kis gyürü külön nincs :\

McClane!
magellan scutum, scamp colt. én ezt néztem ki magamnak. jó váznak tünik csak még kevés ösztöndijat utaltak :( )

Hulp!
a video remek lett ;) várjuk a többit )
banán LOL ))

biczó!
sztem ne hagyd rám ) köszi )

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás

Hé, azért az X/2 erõs túlzás..

Bocsi..:) A sok matek megártott-és nem akartam a kettõnk súly helyzetét bonyolúlt matematikai interpolációs fv-el közelíteni-ezt a részét meghagyom Matt-nak..:) És elkesíretem most Mcclane-t mert a többit még nem olvastam el, és sok egysoros lesz..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Hulp :D

én szeretnék menni Pilába és Leogangba is, szal ha nem jön közbe semmi, megyek :)

Maul köszi a linket, már le is töltöttem

Trueman a videó bárki által letölthetõ, szal hajrá...

figy Hulp, meg a többiek is persze....
szal elõször is a Biczó féle videó szuper lett, ügyes vagy Hulp!
örömmel láttam, hogy a vizes gyökeres dh rész is megvan, Maul azt mondta, hogy nincs.....talán az enyém is meglesz

másodszor....a videó láttán kedvet kaptam az egyik biciklim (pontosabban a blast) felújításához - lecseréléséhez....ez ügyben kérem a segítségeteket, javaslataitokat, amit nagyon megköszönnék
Biczó köszönöm, de a Coiler nem kell, már hallom is ahogy ajánlod, mint a múltkor, de használtat nem veszek soha
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát McClane, nem akarlak megbántani, de magadra vess. Mi a f@sznak futkozol te ilyen idõben a kõszegi havasokban. Június 1-tõl karanténba zárunk, hogy Pila meg Leogang elõtt nehogy kicsináld magad.
Tényleg, a leogangi idõpont aug 19-27 lenne. Akkor kik jönnének? Eddig Biczó meg én biztos.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Maul nem nagyon gyógyulgatok, már le is mondtam a franciát :( :(
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát akkor meg én mindenképpen inkább 888-at vennék, én sajna a 17 centis szimplavállasban nem nagyon bíznék meg, aztán írhat nekem bárki bármit, hogy az mennyire fasza. Mondjuk az igaz, hogy Biczónak valami brutálabb freeride teló kellene a stílusát figyelembe véve. De mi aztán oszthatjuk itt az észt, a döntést akkor is neked kell majd meghozni.
888 VF2: http://www.mountainb...=1&lc=1&curcd=1
ez meg egy limitált 66 19 centire növelt rugóúttal: http://www.mountainb...=1&lc=1&curcd=1
a normál 66 VF2 is ugyanennyi. Roland már rendelt errõl a honlapról, úgyhogy megkérdezheted. Nem egyszerû a dolog, ha itthonra rendeled, de ha eldöntötted, hogy ez kell, és megvan rá a lóvé is, akkor megrendeljük a tesómhoz Ausztriába, és oda egy hét alatt megjön, ha van nekik raktáron.

van náluk Boxxer Race is:
http://www.mountainb...=1&lc=1&curcd=1

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Nem tudom merjek-e írni, képek nem lévén. Hátha Matt kivág a topicból:)
A videót majd földi halandók is láthatják? Szóval nem vip-esek
Boxxer/66 témára én is azt írnám mint Maul. Jó villa az RS, de lehet hogy valami komolyabban kéne gondolkodnod, nem? Meg ha mindenképp ebike, akkor rendeld meg minél hamarabb, mert jókora elõrendelési lista szokott lenni.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na!

Biztos hogy nagyon jó a boxxer teló, mert rengetegen használják versenyzõk, csak biczó én azért mondtam, hogy ne vegyél ilyet, mert ez kimondottan DH teló, nem fr, szóval ha versenyezni akarsz akkor tökéletes, de téged ismerve városi állatkodára, meg síkraugrálásra, meg ilyenekre(freeride) szerintem nem kimondottan alkalmas... Meg lehet neked nem is kellene duplavállas teló...

Nah de ez az áén véleményem!

A többit döntsd el te!!

MelLény!

Nah mi újság? Meggyógyultál már??

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hé, azért az X/2 erõs túlzás. :D De tény, hogy én is meglepõdtem nem nagyon koppant még fel eddig a Boxxer. Természetesen úgy is kell ugrani, hogy ne síkra érkezzél, de az meg nem csak a telót csinálja ki, hanem a vázat is, akármilyen erõsre is csinálták. Az a 3 centi, amivel több a rugóútja lehet hogy ér annyit, mint a 66 progresszívebb rugózása. De persze nem tudom, mert a 66-ot nem próbáltam.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás

De azt nem értem, hogy miért nem a 66-ot veszed? Mert a boxxerek nem éppan ugrálgatásra valók, meg állatkodásra...

e

Maul szerintem egy 200-at mozgó Boxxer nem lehet rossz--ezen kívül dupla vállas(merevebb jóval-néztem a teszteket-jóval-jóval..) olcsó.. szarrá lehet tuningolni.. és kapásból keményebb rugót rakok bele-és azért nem mellékes-hogy Hulp X kg -én pedig X/2 Kg. és Hulp alatt se koppant azért-neki pedig puha rugója van..
szerintem.. de mondjál te is véleményt.. nem eldöntött dolog ez-csak erõs érvek szólnak mellette.. majd elvállik alapon..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Már beírtam a versenynaptáramba a a dátumot-hogy idõben lecsaphassak rájuk..
Nálunk iszonyat hóesés van-pedig már majdnem tavasz volt.. hogyafene.. ki se lehet már bírni..
Ja igen -érdemes megnézni a sport kiállítás topicot-vannak fent képek-hát azt mondják 6x6 m es volt-na jó annyira nem kicsi-de fent vannak a képek-10 bicajért nem lett volna érdemes felmenni Bp-re.. talán a ktm csajokért..