Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
most hétvégén nem érek rá, akkor sem, ha ráhajolok...izéé....szal jó tekerést akik most hétvégén mennek, megyünk jövõ hétvégén is
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
haliho!
jo lenne tényleg vmi jo kis tekergés. szoljtok hogy kkor melyik nap aztán kkor igyexem ugy szervezni dolgokat.
Attilának meg van kemény rugója már pike-ba, meg brutál novatec hátsoagya, szóval muszáj jönnie ;)

üdv!
Matt

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
fegyverhordozó is lesz.. kircsi.. szombat extázis-új bicó.. jó idõ.. pálmafák, tengerpart,, Mcclény
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Jóvan Maul, akkor majd holnap rendezzük a DVD-t. Biczó, akkor szólj, hogy mikor mehetek a DVD-ért.
Megyünk mindenképpen a hétvégén kamerázni. Azért kell a kamera, mert így legalább valamire lehet fogni, hogy miért állunk meg állandóan. Meg jó lenne minél több anyagot minél hamarabb felvenni. Tesóm itthon lesz egész jövõ héten, de nem tudom, hogy mikor megy vissza, talán még szombaton itthon lesz. Én csak azért mondtam a kamerázást, mert most hét végén jó idõ lesz valószínûleg, meg tesóm is lesz, szóval nem nekünk kell vinni a cuccot. Mondjuk errõl õ még nem tud, de szerintem nem lesz gond. Kamerát még nem gond cipelni, de az állványt már igen.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
háát szerintem most lesz kõszeg max nem jöttök el..:) mertb én bizti megyek.. hajó hanemjó kamera meg minek,akkor hogy lehet tekerni, egy szezonnyitó tekeréshez minek kamera?..nadejóvan..
szal én menek..Attila is eljön szerintem..aztán a többi eldöl..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Hulp szerintem jövõ hét szombaton legyen Kõszeg...tesód ráér akkor kamerázni?

utána pedig irány pizza, Maul persze majd mást eszik
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
mi az a húsvét?..??...??...?

Megjött a DVD ezért, ha kérhetlek titeket akkor hamar vigyétel el, mert nincs sok zsetonom.. Maul ha elmész-akkor hagyd Hulpnál a zsetont és odadaom neki a tiedet is!!!!!!?
Tehát van nálam 75db verbatim 16X , taiyo yuden lemez ;made in japan! 120FT/stück
25-ösével csomagolva.. már nem emléxem mennyi iy kell, kinek, kinek de azt hiszem kettõtök közt pont elfogy,... köszönöm!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát én nm tudok menni, mert ugyebár húsvét lesz, és nem vagyok itthon.. Hulp ma sem jó nekem, mert most indulok osztrákiába, szóval akkor majd holnap...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
McClane? Maul? Jöttök hétvégén Kõszegre? Attila? Matt? Gondolom itthon lesz mindenki.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
így van-így van , mert lesz bicajom emberek..! minden megvan hozzá ami kell!! és Peti szerzett nekem átalakítót is..::)juppi

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
A hét végén szombaton, vagy vasárnap el kéne menni Kõszegre. Valamelyik nap csak szép idõ lesz, és akkor viszünk cuccot, aztán lehet kamerázni is. Megkérem a tesómat, hogy jöjjön el kocsival, és akkor hozza majd a cuccot (kamerát, állványt). Kinek, melyik nap lenne jó? Bár lehet, hogy inkább az idõjárás lesz a döntõ tényezõ. Meg jó lenne kicsit korábban menni, hogy sok idõnk legyen.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, azért nem vittem át, mert szar idõ volt, és nem nagyon volt kedvem ilyen idõben áttekerni. Viszont ha ma jobb idõ lesz, akkor délután mehetnénk egyet a parkosba. Esetleg, ha otthon vagy olyan fél5-negyed5 között akkor el tudom vinni, mert akor jövök haza a munkából, és akkor ellépek arra.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Maul neked is küldtem sms-t, megkaptad?
pizza rlz
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
ÉLETJEL...

Jól van hulp, akkor majd valamikor átmegyek érte, csak azért nem is írtam, mert két napja azt írtad, hogy áthozod...
Nah de akkor majd holnap megyek éretttette....

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
base 64-be kódolta át Hulp nehogy megtudd-azért lett ez a neve.. lehet megkéne rendelni Hulp innen

mert itt postával is annyi lenne mint amennyi eddig is.. de jobb lenne -ha szépen megkérlek-hogy rendeld meg nekem, mert úgyis osztrák számláról lesz érdemes utalni, gondolom én.. nemtom.. tudsz segíteni, vagy megrendeljem?
itt:18EURO +kb 10posta..azt hiszem

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Milyen alkatrészrõl van szó?
Pályárõl láthatunk majd képeket? Vagy annyira titkos hogy mindenféle hírközlõ eszközt begyûjtetek ami a közelbe kerül?:)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
na de Hulp mi baja lenne egy cnc szakembernél?:)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát Biczó az a helyzet, hogy nem szívesen adom ki a kezembõl (illetve a bicajomból), mert ha véletlenül valami baja lesz, vagy elvesztik, akkor szívás, és nem olcsó az alkatrész.
Na itt van a pontos típusa: SM-MA-F203P/B Ezt be tudod írni a keresõbe. Az SM-et esetleg lehagyhatod az elejérõl, mert az nem annyira fontos, az csak a Shimanot jelenti szerintem.
Maul, jó lenne ha adnál magadról valami életjelet, itt vannak a filmek, és el kellene küldeni a Berrienek.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hulp tanakodok ezerrel a dolgon, és arra jutottam-hogy, ha oda tudnád adni egy napra az alkatrészt, akkor lehetne olyat csináltatni..nekem az is jó lenne-csak legyen valami, még keresni kellene olyan szakembört , vagy céget ahol végeznek cnc munkát, és meg is csinállják, de mire hazamennék, addig ezt megszervezném , és csak egy picit kéne amíg elviszem megmutatni nekik, hogy mi kell!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
én pedig bringát akarok..:)!!!! talán ma már kész is lesz....de jó lenne