Kösz a címet Maul. Tesóm megy ki vasárnap, úgyhogy akkor majd Ausztriából feladja, valószínûleg elõbb odaér, mintha ma feladnám itthon. Majd egy mailt légyszi írjál neki, hogy mennek a DVD-k, mert nem írok mellé semmilyen kísérõszöveget, vagy levelet.
Biczó, hagyjatok már ezekkel a képekkel. Azért nincs fenn a többi, mert nem tudok többet feltenni, egész egyszerûen magszakad a feltöltés. Legyen már valami ezzel a domain cím megvétellel. Ahhoz talán lenne megfelelõ mennyiségû tárhely is. Cornel, mennyiért lenne ilyen tárhely.
Freemailen láttam reklámban, hogy 10 mega tárhellyel ingyen van a domain. Ki az a barom, aki ezzel bármit is tudna kezdeni.
Attila, valószínûleg a deles vonattal megyek, meg szerintem Vidám is jön. Esetleg majd utánunk jössz. Így hogy csak ennyien leszünk a kamerázásnak nem látom sok értelmét, de ha megszavazzátok, vihetünk.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. április 21. - 07:37
Írta 2006. április 20. - 21:07
Írta 2006. április 20. - 21:01
ne vedd komolyan Mcclane.. de azért megnyálaznám ha lehet..
Hulp kérhetem a többi képet???!
Hulp kérhetem a többi képet???!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. április 20. - 19:11
Írta 2006. április 20. - 18:11
Szevasztok!
Hulp én megyek tekerni Szombaton, dolgozom 13.45-ig,de megpróbálok elõbb lelépni.
Fotókat hol találok?
Hulp én megyek tekerni Szombaton, dolgozom 13.45-ig,de megpróbálok elõbb lelépni.
Fotókat hol találok?
Írta 2006. április 20. - 17:51
Hulp én nem megyek haza.. tehát én semmiképpp nem megyek..jó hogy az lözõ héten nem vártuk ezt a hetet, mert semmi nem lett volna, pedig ha visszaolvasunk pár oldalt, láthatjuk hogyan mondta hogy ez a hétvége....
Mcclane nem rád néztem , de rád gondoltam..:)
A szövegben található nevek, és a valóság közti egyezés csupán a véletlen egy játéka, melynek LEGÓ a neve..
Mcclane nem rád néztem , de rád gondoltam..:)
A szövegben található nevek, és a valóság közti egyezés csupán a véletlen egy játéka, melynek LEGÓ a neve..
Írta 2006. április 20. - 16:29
Írta 2006. április 20. - 12:51
Írta 2006. április 20. - 12:42
Nekem jó, én megyek, akkor a deles vonattal kéne menni, és akkor ha videózni akarunk, akkor lesz kamera is.
Maul, mi a helyzet a Berrie címével? Már megint elment egy hét, és nem lett neki elküldve. Gondolom az e-mail címe neked is megvan, és ott meg tudnád kérdezni, hogy hova küldjük. És akkor nem kell a Dávidra várni. Ha rövid idõn belül nem lesz valami megoldás, akkor fogom a lemezeket és elküldöm a boltba, aztán ott majd odaadják neki.
Maul, mi a helyzet a Berrie címével? Már megint elment egy hét, és nem lett neki elküldve. Gondolom az e-mail címe neked is megvan, és ott meg tudnád kérdezni, hogy hova küldjük. És akkor nem kell a Dávidra várni. Ha rövid idõn belül nem lesz valami megoldás, akkor fogom a lemezeket és elküldöm a boltba, aztán ott majd odaadják neki.
Írta 2006. április 20. - 10:07
Írta 2006. április 19. - 17:42
Írta 2006. április 19. - 17:05
Írta 2006. április 19. - 17:03
Hulp megnéztem asztali dvd-n is-és hibátlan volt a hang.. nem tûnt fel semmi különös.. minden ok volt!!!
tudom hogy vannak ott képek, csak mondom hátha van ezeken kívüli kép is esetleg más idõpontból,mert attól még Mcclane Mcclane hogy nem Leogangba készült róla a kép, és akkor egymás mellé vagdosok mindenkit..
******...egy képen együtt...*****
A szövegben szereplõ személyek valós adatot nem tartalmaznak, csupán kitalált szereplõi a történetnek, kivéve Bódi Szilvit aki nem kitalált.. panasszal fordulni az ohmbúcMANhoz lehet
tudom hogy vannak ott képek, csak mondom hátha van ezeken kívüli kép is esetleg más idõpontból,mert attól még Mcclane Mcclane hogy nem Leogangba készült róla a kép, és akkor egymás mellé vagdosok mindenkit..
******...egy képen együtt...*****
A szövegben szereplõ személyek valós adatot nem tartalmaznak, csupán kitalált szereplõi a történetnek, kivéve Bódi Szilvit aki nem kitalált.. panasszal fordulni az ohmbúcMANhoz lehet
Írta 2006. április 19. - 16:42
Csõ Hulp!
Honnan tudom letölteni a fotókat?
A Krankedzone-on nem találtam képeket a Kõszegi tekerésrõl.
Honnan tudom letölteni a fotókat?
A Krankedzone-on nem találtam képeket a Kõszegi tekerésrõl.
Írta 2006. április 19. - 14:08
Írta 2006. április 19. - 13:40
Hulp holnap este 1/2 8-ra mennék, írd meg plíz egy dvd-re, aztán majd megadom
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. április 19. - 10:21
Biczó, most jutott eszembe, hogy ha leogangos képeket keresel, akkor azok kinn vannak a krankedzone-on, de nem az ftp-n, hanem már rendesen az oldalon a képek között.
McClane, jó de úgy mikor jönnél? újraírható DVD-re kell, vagy normálra? Mert akkor arra mire jössz megírom, aztán hozol helyette egy üres lemezt.
Biczó, asztali DVD-n is megnézted már a filmet? Csak mert kíváncsi lennék hogy milyen rajta a hang. Csak mert az enyémen eléggé vacak volt, csak lehet, hogy a lejátszómmal van baj.
McClane, jó de úgy mikor jönnél? újraírható DVD-re kell, vagy normálra? Mert akkor arra mire jössz megírom, aztán hozol helyette egy üres lemezt.
Biczó, asztali DVD-n is megnézted már a filmet? Csak mert kíváncsi lennék hogy milyen rajta a hang. Csak mert az enyémen eléggé vacak volt, csak lehet, hogy a lejátszómmal van baj.
Írta 2006. április 19. - 09:47
Hulp kellene egy példány a dvd-bõl, holnap átugornék érte, jó?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. április 19. - 08:27
Hi.. Hulp melyik ftp-n kell keresnem mert amit én ismerek azon nem találtam...?!
Írta 2006. április 18. - 22:06
Hy!
Bocsi Hulp, de csak nem rég értem haza..
A Berrynek a címét honap meg tudom mondani, mivel a Dávid megkeresi addigra..
Bocsi Hulp, de csak nem rég értem haza..
A Berrynek a címét honap meg tudom mondani, mivel a Dávid megkeresi addigra..