Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Maul, légyszi privátban add meg a címet, hogy hova kell küldeni a videókat a Berrienek, aztán feladom neki én, vagy a tesóm. Nem szeretnék emiatt lemaradni a bérletrõl.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
ez is egy figura.. de mi értelme-nemtom.., akkor Hulp lehetne olyat ha vannak képeid, amin többen rajt vagyunk, de külön,külön-hogy azt rakod fel, és összevágom majd..
vagy mindenkinek csináljak saját borítót?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
A null láb egyik kéz a nyergen, annak mi értelme van? Azért a supermantõl még nagyon messze voltál.
A képeket mindenképpen a krankedzonera rakom fel, mert nincs más tárhelyem, ha tudtok adni, akkor felteszem oda is.
Szerintem nincs olyan leogangos fénykép, amin mind rajta lennénk. De ugye van még néhány emberke akik tartoznak a képekkel. Nálam fényképezõgép nem is volt.
Maul, ma délután mindenképpen elviszem a filmet, aztán akkor holnap fel tudod adni a Berrienek. Ha tértivevényesen küldöd, akkor szerintem 3-4 nap alatt ott van, max egy kicsit drágább.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
szeretnék képeket.. Hulp, ha van olyan képed amin mind rajt vagyunk azt is tedd fel(leogang, mert csinálok valami DVD borítót a filmhez..:) ok?
És azt is írd meg hova raktad fe...

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
hahóó

szal Biczó új gépe sirály, megabrutál, atomász, nem találok szavakat...
ráültem, és teljesen más érzés....oylan igazán zúzós, állatkodósra sikerült a gép, király!

szombat délután kellene menni Kõszegre, jó az?
felvételeket én is szeretném látni :)
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi.. Maul papa a bicó fenomenális.. igen istenes.... már ugrottam vele 0 lábat-és simán ment..asszem,.. tegnap is próbáltam csótónál, és sikerült, már az is bejön néha,hogy az egyik kezemmel lenyulok a nyeregre+0láb.. egészb más a bicaj, mint az eddigiek,., igen lehet vele menni, nagyoon kézreáll, és elmondhatatlan ..igazi különbség..

Hulp a hang amit hallottál a féknél az nem víz volt, akkor kezdett bekopni, mert vasárnap is olyan hangja volt.. és tegnap is-de már igen fogott, kezdek emiatt szomorú lenni, mert túlságosan fog már most és csak 160-as tárcsa.. félelmetesen jó fék.. tetszik..
elhárítottam a zörgéseket is, amik a vázbacsavart kulacstartócsavarok voltak.,. csan voltak meghúzva..:)egyeltalán minek rá?

A teló istenes, nem puha, igencsecse.. egy mozdulattal lookolható..
Hulp én is szeretném kérni a képeket...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Vidók között van jópár jó felvétel is, de még sokszor fel kell majd venni akár ugyanezeket a szakaszokat is, hogy tényleg legyen mibõl válogatni. Fényképek között sajnos elég sok homályos lett, illetve inkább bemozdult a nagy sebesség miatt. :)
A képeket meg inkább feltöltöm a krankedzone-ra, bár azt nem tudom, hogy a Kornél felrakja-e õket, mert még van leogangos videó is, amit nem rakott fel. Mi ma is voltunk a Vidámmal, van egy nagyon szép rész, ahol jól lehet majd videózni, de inkább csak a táj miatt, egy jó kis szerpentin a Hosszú-völgyben, ha ez mond valakinek valamit. Egyszer megáztunk felfelé, meg lefelé a Hörmanntól tekerni kellett mint az állat, mert folyamatosan jött utánunk az esõ. Ha megálltunk egy kicsit fújni egyet, már el is kezdett esni. Viszont sajna a kõszegi DH-pályán van néhány számomra elszomorító dolog. Folyamatosan születnek ezek a kis szar ugratók, amik kb. 20 centi magasak, meg ilyen hosszúak is. Engem speciel zavarnak, mert ugratni nem nagyon lehet rajtuk, teló majdnem teljesen kimozogja. Nekem a katlan dirtösítése sem tetszik, aki nagyot akart rajta ugratni az eddig is tudott. Szóval nagyjából ennyi. Maul, ha holnap nem esik megyünk tekerni. Ha jó idõ lesz, szép napsütés, akkor viszek kamerát is asszem.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Szevazstok hapsikáim!

Nah milyen volt a hétvégi tekerés ??

Vettetek fel szép dolgokat?

Krisztián úr!
Milyen az új gép?

Ruckus1978

Ruckus1978

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Msn re írj ott be vagyok jelentkezve általában.

Ruckus1978

Ruckus1978

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Hi Hulp!
Látom csak te vagy aktív.Milyenek lettek a videók?
A Fotókat nem tod átlökni valahogy? Jó lenne!
Mikor jöttök legközelebb?
Ha tudok megyek én is.
Csákó

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
még nem tuti, ha megyek akkor fél1re kimenek vasutra.
ha nem vagyok ott akkor jó tekerést!
biczo te meg ne törd össze a bringá...izé magadat az elsõ tekerés alkalmával ;)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Holnap akkor 12:00-kor megy egy vonat Kõszegre, azzal mennénk. Matt, Attila akkor jöttök ti is?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Az biztos, nagyon király kis versike.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Ezzel biztos baromi nagy sikered lesz:D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
ezt csak azért hogy mégis, nanenáné::

....Biciklivel érkeztem,
200 métert fékeztem,
túlmentem a házon,
átestem a vázon,
visszakellett tolni,
lehet-e locsolni??

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
az jó lesz azt hiszem, csak tudod új technika->sok meglepi!:) remélem semmi nem lesz vele.. a fémdarabért nem érdemes ma átmennem azthiszem, mert úgyis cxsak holnap tudom feltetetni.. de este 7után kb 10percel ha öcsém hazavisz-akkor beugrok érte!..nagy lesz a rohanás, de remélem összeáll a vas..! Kellemes húsevési ünnepeket, és sok tojásoskalácsossonkát mindenkinek.. és a böjtrõl se feledkezzetek meg,hogy megtisztuljatok mire eljön az idõ..!!!!!!!
Locsolni ne várjatok, mert elfelejtettem a tavaji 2soros versem...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Maul ma délután ráérsz? Megyünk tekerni?
Biczó, a tesóm már tegnap hazajött, úgyhogy akár ma este is átjöhetsz a kacatért. Mondjuk a pedál, és a markolat felszerelése nem egy nagy meló. A féké sem, legalább is, ha nem kell új fékvezeték hozzá, de ha jól emléxem a tiéd eléggé hosszú volt, hogy esésnél ne szakadjon, szóval elég lesz. Az adapter felszerelése úgyszintén egy 10 perces meló, ha sokat szarozol vele. Arra meg ráérsz a vonaton is. Szóval akkor megy egy vonat valamikor 11 után, azzal kéne menni, arra simán készen leszel. Majd otthon megnézem pontosan mikor megy, esetleg pillants rá az Elvirán.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Kellemes húsvéti ünnepet kívánok minden jézuskának!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hulp én már ma megyek, ha isten, és murphy is úgy akarja, de a bicajt ennél fogva csak holnap veszem át.. és a bolt 9kor nyit, és bizony onnan haza kell jutni, át kell öltözni, a bicajra fel kell szerelni a markolatot: a pedált, az adaptert, és a féket ennél fogva beállítani, mert a Szabolcs nem tudta adapter nélkül.. és csak utánna tudok elmenni, de tegnapi megfigyelésemre támaszkodva még 8kor világos van!!! próbálok hamar kész lenni a bicajjal majd!

Hulp öcséd mikor ér haza? Holnap reggel 9elött eg picivel ott lennék nálatok a fémdarabért..aztán megyek Koczkáékhoz..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szombaton kéne menni. Biczó mikor érsz haza? Ma jössz, vagy holnap? Mert mehetnénk az eggyel korábbi vonattal is, nem az egy órással. Csak hogy minél több idõnk legyen, mert azért 7 után már sötét van fõleg a DH-pályán.