Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Írta 2006. szeptember 07. - 18:21
Én egyedül nem tudnám karban tartani, de kõszegi vok.
Jó lenne elkeríteni mert az ovodások is majd oda akarnak menni (ha megtudják hogy van pája).
Írta 2006. szeptember 07. - 18:19
a pálya helyét az erdészek és a természetvédõk jelölik ki számunkra, mi max csak javaslatot tehetünk (betonút közelében legyen, hosszú és vékony legyen a nyomvonal, legyen lejtése a pályának, ....)
kb milyen hosszú legyen a páyla nyomvonala?
mondjuk több nyomvonalat szeretnék, vagy az ns-en több elágazást
kezdõ, haladó és ultra pályarész
ami mondjuk mehet egy nyomvonalon, csak bizonyos szakaszokon lehet választani a keresztezõdésekben, hogy merre mész
ha ezt jóváhagyják, és kapunk olyan helyet, ami megfelelõ, és elfogadható feltételeket támasztanak, úgy jöhet a konkrét terv kidolgozása, amiben nagyban számítok Maulra, Hulpra, Biczóra, Mattra, Cornelra, na és persze mindenkire, akinek normális, megvalósítható ötlete van
Kõszeg egy nagyon jó alapanyag, már évek óta foglalkoztat a gondolat, szerintem komoly üzleti lehetõség van benne!
Amiben tudok segítek természetesen! Autóm is van mostmár általában, persze apránként restaurálgatom és olyankor 1-2 napig nincs. Meg utánfutkosó ha köll.
Írta 2006. szeptember 07. - 18:16
Írta 2006. szeptember 07. - 17:59
kb. milyen széles és kb milyen hosszú
ja és jó lenne elkeríteni
túl hosszú sem jó, mert azt nehéz karbantartani, lásd dh pálya nyomvonala
nem is oylan hosszú, még is totálkár az állapot, senki nem foglalkozik vele
ezért lenne jó egy oylan park, ami átláthatóbb és könnyebben karban lehet tartani
ok, hogy építésben segíteni fignak a többiek
de ki fogja karbantartani?
asszem a dh rész nem kell, ns park kellene, meg ugratók (dj)
kiegészítve döntött kanyarokkal
Korn
Írta 2006. szeptember 07. - 17:43
Írta 2006. szeptember 07. - 17:39
Írta 2006. szeptember 07. - 17:21
kb milyen hosszú legyen a páyla nyomvonala?
mondjuk több nyomvonalat szeretnék, vagy az ns-en több elágazást
kezdõ, haladó és ultra pályarész
ami mondjuk mehet egy nyomvonalon, csak bizonyos szakaszokon lehet választani a keresztezõdésekben, hogy merre mész
ha ezt jóváhagyják, és kapunk olyan helyet, ami megfelelõ, és elfogadható feltételeket támasztanak, úgy jöhet a konkrét terv kidolgozása, amiben nagyban számítok Maulra, Hulpra, Biczóra, Mattra, Cornelra, na és persze mindenkire, akinek normális, megvalósítható ötlete van
Korn
Írta 2006. szeptember 07. - 16:47
Egyetértek Maullal, a kicsi széles pálya nem jó, mert arra simán meg lehet csinálni a dozmati pályát is.
Írta 2006. szeptember 07. - 16:20
A speckókat én is lestem,de csak ebay-en keresztül tudnék beszerzni,mer ott sokkal olcsóbb...de sajna anyámnak csak visa electronic kártyája van és egy váz miatt nem akar új bankkártyát igényelni...vki tudna kezességet vállalni esetleg ha van valami jócucc???(term. kifizetném az iletõt)
Csak EU-n belül rendelj, oda nem kell Visa, de jövõ héten már lesz nekem is dombornyomott...
Amúgy ha valakinek kell valami szóljon! Most hétvégén, vagy a következõn megyek ki Németországba, útvonalat még nem tudom majd megírom késõbb. Anyám Opel Omegájának a csomagtartójában lesz hely úgy lehet kalkulálni. (kombi)
Írta 2006. szeptember 07. - 16:16
Írta 2006. szeptember 07. - 16:09
mondjátok már a véleményeket bakker
most még lehet
aztán ha elfogadják, utána már nincs módosításra lehetõség
Maul hívj fel ha tudsz, dumáljunk
Korn
Írta 2006. szeptember 07. - 13:42
Kõszeg meleltt az az egyetlen dolog szól, hogy magas, és lehet hosszú pályát építeni.
Rövid, és tömzsi szarokat lehet akár sében is, vagy Dozmaton, és az nekünk közelebb is van...
Írta 2006. szeptember 07. - 10:16
srácok kellene pár ötlet a pályát illetõen (Kõszeg)
a park felépítését illetõen, illetve kiépítését
felmerült olyan lehetõség is, hogy olyasmi legyen, hogy elindulunk a tetejérõl, dh, aztán közbeszúrva ns és ugratók (erre szerintem kevesebb az esély, mivel ehhez hosszú pályanyomvonal kellene)
vagy egy park-szerû, ahol egy helyen van az ns, több ággal, ugratók, szal minden egy nagyobb, inkább szélesebb helyre zsúfolva...
ennek hátránya, hogy sûrûn leszenk a cuccok, elõny, hogy talán átláthatóbb, könnyebb elkeríteni, meg nem kell annyit tolni
szerintetek melyik lenne jobb?
Korn
Írta 2006. szeptember 07. - 10:04
Az e-bay-el meg vigyázz nagyon!
Hát igen hulp, úgy lenne a jó, ha jönnének még mások is, és akkor lennen nagy banzáj!
Írta 2006. szeptember 06. - 22:20
Meg akkor úgy kéne, hogy fényképezni, meg esetleg kamerázni is tudjunk.
Írta 2006. szeptember 06. - 21:47
Írta 2006. szeptember 06. - 21:38
Írta 2006. szeptember 06. - 21:17
Hulp! Én szívesen megyek máskor is! Csak a bicajomat fel ekll javítanom.
McClane, majd nézek én is képeket!