Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2011. április 19. - 08:44
Verekedni sosem kell ( na jó, maximum egy két olyan esemény lehet, ami indokolja, de ez még távolról sem az. Amiket felsoroltáõl, ezeket mi is mondtuk nekik, de süket fülekre talált a mondandónk.
Sztem senkinek nem kell fizetnie büntetést, mivel az õ fejükön nagyobb baj van az eljárás miatt ( gáz spray, zsineg, társai )
MOndjuk amit említesz ( motorosok ellen drót ), az is a balkánra jellemzõ morális fertõ: ez már olyan "esemény", amiért bedagasztanám az arcát a delikvensnek….
Természetvédelmi területen soha nem fognak területet adni! Sztem a vége az lesz, hogy csak Ausztia bringaparkjaiban lehet menni, vagy eladod a bicajt.
Orbánia egy igazi élhetõ ország, itt mindenki boldog, mindenki jól jár. Én szeretek itt
Viki kisasszony újabb 20 stadion építését tervezi, full állami pénzbõl. Eddig is gnóm volt ( törpe, olyan rövid lábai vannak, mint egy ültetett Lamborghini-nek + még a gyomra is hatalmas ), de még tudta rúgni azt a mocskos bõrt, de ma már képtelen erre, ezért épít.
Sztem senkinek nem kell fizetnie büntetést, mivel az õ fejükön nagyobb baj van az eljárás miatt ( gáz spray, zsineg, társai )
MOndjuk amit említesz ( motorosok ellen drót ), az is a balkánra jellemzõ morális fertõ: ez már olyan "esemény", amiért bedagasztanám az arcát a delikvensnek….
Természetvédelmi területen soha nem fognak területet adni! Sztem a vége az lesz, hogy csak Ausztia bringaparkjaiban lehet menni, vagy eladod a bicajt.
Orbánia egy igazi élhetõ ország, itt mindenki boldog, mindenki jól jár. Én szeretek itt
Viki kisasszony újabb 20 stadion építését tervezi, full állami pénzbõl. Eddig is gnóm volt ( törpe, olyan rövid lábai vannak, mint egy ültetett Lamborghini-nek + még a gyomra is hatalmas ), de még tudta rúgni azt a mocskos bõrt, de ma már képtelen erre, ezért épít.
Írta 2011. április 19. - 07:46
Örülök, hogy nem voltam ott, mert most nem nagyon tudnék mondjuk 100 rugót kiperkálni. Meg máskor sem. De azért az arányok is durvák. Ha városban 100-zal mész 50 helyett, akkor mondjuk kapsz 50e Ft-os büntetést. Pedig azzal azért asszem több embert veszélyeztetsz. Most meg egy amúgy is kitaposott ösvényen mentek le bicajjal. Ezek tuti készültek, és nem feltétlenül a faszbúkon vették észre a dolgot. Számomra egy kicsit felnyomás-szabú a dolog. Persze ez soha nem fog kiderülni. Én csak azt nem értem ezeknél a gyökér természetvédõknél meg sötétzöldeknél, hogy miért nem lehet leülni, és megbeszélni a dolgot, aztán kijelölnek a hegyen néhány nyomvonalat, és akkor azon lehet menni. És akkor ha nem ott bicajozik valaki, akkor lehet büntetni. Meg akkor lehet ellenõrizni, hogy aki szemetel azt is büntetni. De az, hogy semmi kompromisszumkészség nincs a részükrõl az számomra nagyon felháborító. Pedig voltak már a bicajosok részérõl próbálkozások. De az persze, hogy kurva nagy gépekkel tarvágást csinálnak az erdõben, az jót tesz a természetnek. Persze abból lóvé van, úgyhogy azt szabad... Aztán meg mindenki csodálkozik, hogy Kõszeget elönti a víz egy nagyobb esõ után. Meg a rohadt gépeikbõl literszám folyik az olaj az erdõ talajába, az sem környezetszennyezés, igaz. Az meg, hogy lefújnak embereket gázspray-vel meg köteleket feszítenek ki, számomra elfogadhatatlan. Én azon csodálkozom, hogy nem fajult verekedéssé a dolog. Legal pálya meg aztán tuti, hogy nem lesz itt soha. Eddig is elzárkóztak tõle, ezután sem fogják felérni ésszel, hogy mindenkinek az lenne a legjobb.
Ja, igen, ha egy focistadiont akartak volna építeni az erdõ helyére, akkor tuti még állami segítséget is kaptak volna. Mert a kerti törpe ugye egy kiégett focista.
Ja, igen, ha egy focistadiont akartak volna építeni az erdõ helyére, akkor tuti még állami segítséget is kaptak volna. Mert a kerti törpe ugye egy kiégett focista.
Írta 2011. április 18. - 21:34
Úgy látom a Mondraker fészbúkkon, hogy a normafai tesztnappal is meggyûlt a bajuk. De ott legalább elõre kiderült és nem történtek ilyen atrocitások, mint nálatok. Ilyen kifeszítõs, emberfogós mutatványt a Bükkben is csináltak pár éve, csak drótkötéllel és a terep motorosok ellen. Az se kis bunkóság. Viszont nem is hallani a Bükki Nemzeti Parkban azóta motor zúgást. Sajnos ebben a harcban mindig csak a parkõrök és a hatóság gyõzhet. Most ha akartok valamit egy legal pályával igen komoly hátrányból indultok. Sajnálom, hogy egy idõre elveszett számotokra ez a csuda ösvény.
Írta 2011. április 18. - 19:00
Megnéztem. Egyet azért nem értek. Ausztria sokkal inkább figyel a természetre, mint mi, mégis van egy csomó bringapark. Tudom, hogy ott nagyobb kultúrája van a biciklizés ezen ágainak, de ha nem lesznek nálunk pályák, akkor a sport sem fog fejlõdni!
Egyben biztos vagyok: ha a buzi liliputi törpe a velemi hegyek közé akarna felhúzni egy újabb stadiont/focipályát, akkor azt még a 26%-os lejtõn, a szalamandrákat kipusztítva is engedélyeznék.
Egyben biztos vagyok: ha a buzi liliputi törpe a velemi hegyek közé akarna felhúzni egy újabb stadiont/focipályát, akkor azt még a 26%-os lejtõn, a szalamandrákat kipusztítva is engedélyeznék.
Írta 2011. április 18. - 18:28
Markolóval, persze
Kézzel ( manual work with lapát ) ástuk ki. ( úgy érzem, hogy álszerénység nélkül mondhatom, hogy a legnagyobb részét én csináltam, de a kis srácok, is beletették a részüket. Ugye, hogy milyen jó lett?
A tegnai eseményekhez nem sok kommentár kell. Kigurultam autóval és végig ott voltam.
Most lehet megköveztek, meg páran meg is orrolnak rám, de én megmondom õszintén, hogy a bicajosok részérõl is farkas hibák voltak. Facebook-on kitéve az esemény, a parkolóban gyülekezés. Csak egy lámának nem szúrt volna szemet ez. A hibát ennyiben mindenképpen a bicajosok követték el.
A másik oldalról: a retardáltság "netvábbja" volt, amit a tisztelt urak és hölgyek elõadtak ott. Én még ennyi tudatlan, szûk látókörû embert nem láttam egy helyen. Sajnos a szûrõ, amivel ezeket az embereket válogatják elég nagy "szemtávval" bír. Rettentõen bunkók voltak és ez a legfõbb gond. Nem lehetett beszélni velük, tisztelet a két kivételnek: szakállas fiatal srác, illetve az idõsebb úr. Õk emberi hangot ütöttek meg. Le a kalappal a fiatalok elõtt is, mert nem voltak indulatosak, nem csinálták a balhét, senki nem lõtt túl a célon. A másik oldal annál inkább elragadtatta magát. Alpári hangnem, mint a bûnözõket, úgy kezeltek mindenkit. Kommunikációt nem igen tanultak. Magukat minõsítették.
Remélem mindenki megússza és nem lesz büntetés, stb.
Énj is osztom, hogy itt nem érdemes ezt erõltetni. El kell adni a bicajokat, aztán focizni, vagy országútizni.... Még leírni is rossz.
Éljen a Balkán, éljen orbánia... magyarország én így szeretlek.......
Kézzel ( manual work with lapát ) ástuk ki. ( úgy érzem, hogy álszerénység nélkül mondhatom, hogy a legnagyobb részét én csináltam, de a kis srácok, is beletették a részüket. Ugye, hogy milyen jó lett?
A tegnai eseményekhez nem sok kommentár kell. Kigurultam autóval és végig ott voltam.
Most lehet megköveztek, meg páran meg is orrolnak rám, de én megmondom õszintén, hogy a bicajosok részérõl is farkas hibák voltak. Facebook-on kitéve az esemény, a parkolóban gyülekezés. Csak egy lámának nem szúrt volna szemet ez. A hibát ennyiben mindenképpen a bicajosok követték el.
A másik oldalról: a retardáltság "netvábbja" volt, amit a tisztelt urak és hölgyek elõadtak ott. Én még ennyi tudatlan, szûk látókörû embert nem láttam egy helyen. Sajnos a szûrõ, amivel ezeket az embereket válogatják elég nagy "szemtávval" bír. Rettentõen bunkók voltak és ez a legfõbb gond. Nem lehetett beszélni velük, tisztelet a két kivételnek: szakállas fiatal srác, illetve az idõsebb úr. Õk emberi hangot ütöttek meg. Le a kalappal a fiatalok elõtt is, mert nem voltak indulatosak, nem csinálták a balhét, senki nem lõtt túl a célon. A másik oldal annál inkább elragadtatta magát. Alpári hangnem, mint a bûnözõket, úgy kezeltek mindenkit. Kommunikációt nem igen tanultak. Magukat minõsítették.
Remélem mindenki megússza és nem lesz büntetés, stb.
Énj is osztom, hogy itt nem érdemes ezt erõltetni. El kell adni a bicajokat, aztán focizni, vagy országútizni.... Még leírni is rossz.
Éljen a Balkán, éljen orbánia... magyarország én így szeretlek.......
Írta 2011. április 18. - 12:22
Írta 2011. április 18. - 09:17
Szeva Maul!
Jó újra itt látni. Szabin vagyok pénteken, úgyhogy részemrõl semmi akadálya a dolognak. Remélem az idõ is jó lesz. Mindenképpen ki kell jönnöd Sébe, nagyon jó kis pálya lett.
Jó újra itt látni. Szabin vagyok pénteken, úgyhogy részemrõl semmi akadálya a dolognak. Remélem az idõ is jó lesz. Mindenképpen ki kell jönnöd Sébe, nagyon jó kis pálya lett.
Írta 2011. április 18. - 09:09
Írta 2011. április 18. - 07:48
Írta 2011. április 18. - 00:11
Hallottam mi történt. Ez nagyon durva. Nagyon kíváncsi lennék, hogy kinek szúrta a szemét ez az egész.
Tomi, nagyon durvák lettek a döntött kanyarok. Markolóval voltatok kinn, vagy mivel?
Tomi, nagyon durvák lettek a döntött kanyarok. Markolóval voltatok kinn, vagy mivel?
Írta 2011. április 17. - 20:26
a Lócombot meg úgy az egész kõszegi hegységet is ezek után.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2011. április 17. - 14:14
Én is de szerintem a ló combot egy idõre elfelejthetjük. Valaki ott maradt, és tudja mi lett belõle?
Írta 2011. április 17. - 12:49
Én is így jártam Hulp....
Fene a lustaságba.
Ejj kíváncsi leszek mi sül ki a mai Velemi afférból.....remélem nem lesz nagy balhé. :S
Fene a lustaságba.
Ejj kíváncsi leszek mi sül ki a mai Velemi afférból.....remélem nem lesz nagy balhé. :S
Írta 2011. április 17. - 11:29
Tegnap gondolkodtam rajta, hogy menjek-ne menjek tekerni. Sajnos a lustaság gyõzött, és maradtam itthon. Ezek szerint mennem kellett volna. Na mindegy, ma biztosan megyek délután.
Hol estél?
Kíváncsi vagyok az új kanyarokra.
Hol estél?
Kíváncsi vagyok az új kanyarokra.
Írta 2011. április 17. - 08:16
Tegnap felújítottunk 3 kanyarrt Sében ( jó magas lett, most lehet csapatni ), de még óvatosan mert kell neki egy esõ, hogy franykó leyen.
Luis-ék meg új nyomvonalon melóztak.
Sikerült esnem tegnap egy akkorát, hogy aludni sem bírtam ( csukló, mellkas, könyök, váll ) Mindez csak arra fog ösztönözni, hogy még gyorsabban próbáljak menni.
Renélem jövõ hétvégére rendbe jövök és tudok menni 2 nap is Velembe!
Luis-ék meg új nyomvonalon melóztak.
Sikerült esnem tegnap egy akkorát, hogy aludni sem bírtam ( csukló, mellkas, könyök, váll ) Mindez csak arra fog ösztönözni, hogy még gyorsabban próbáljak menni.
Renélem jövõ hétvégére rendbe jövök és tudok menni 2 nap is Velembe!
Írta 2011. április 17. - 07:10
Írta 2011. április 16. - 22:14
Én má korán kint leszek,de kb 9 30-10 körül indul a igazi móka és kacagás!!
Aszonta Dodó van eladó alkatrészed majd beszéljünk!
Puby
okk!
az az igazság, hogy kipróbáltam és olyannyira jó, hogy lehet mégsem eladó
Írta 2011. április 16. - 15:14
Köszönöm! És melyik utakon érdemes menni? A kijelölt turistaösvényeken, vagy van még olyan út, amit nem szabad kihagynom?
Máté, tudod, a legjobb ha helyi vezetõvel megy az ember, úgyhogy mikor érsz rá?
Helló
Ti rendezitek a CityCrossot Szentendrén ha jól tudom.
Vasárnap kint leszünk Velemben és én a hétköznap is megyek szerintem,összefuthatunk,meg beszélhetnénk.
Puby
70/384-0808
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Írta 2011. április 16. - 15:09
Én má korán kint leszek,de kb 9 30-10 körül indul a igazi móka és kacagás!!szerintem én menek, új bicóval
hánykó kezdõdik a móka?
Aszonta Dodó van eladó alkatrészed majd beszéljünk!
Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Írta 2011. április 16. - 08:22
Köszönöm! És melyik utakon érdemes menni? A kijelölt turistaösvényeken, vagy van még olyan út, amit nem szabad kihagynom?
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html