Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Olyan 4 körül megyek ki, úgyhogy akkor kinn találkozunk. 7-ig én is tuti maradok.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Akkor én most lemegyek motorozni, aztán 5 környékén találkozunk. Tök jó idõ van!

A világkupás pályán az a nagy ugratóü tényleg goromba! Pár ember viszi át, de nekik is kap a technika rendesen a landoölásnál :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hi,

Mikor mész ki? Lehet, hogy elmegyek korábban motorozni ( bár nem ez volt a terv ) és akkor 17 környékén megyek bicajozni, mondjuk egy 19-ig.
Mit szólsz?
Márió is kijön asszem, legalábbis tegnap at mondták.
Menjek?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

DirtTV:Pietermaritzburg World Cup Practise session

és végre újra elkezdõdött :D

Na megnéztem az edzést. Voltak szép nagy ugratók, viszont volt egy, ami valami irgalmatlan nagy volt, és szinte vízszintesre posszantak ki. Azt nem is értettem, hogy gondolták. Utána meg megnéztem a sisakkamerás felvételt is. Az lesz a teljes pálya? Vicces volt, hogy vagy 5 percig tekert a csávó egy irtáson a tuskókat kerülgetve. Azért voltak benne durva részek is, de az volt kevesebb.

Semmi gond, Tomi. Én megyek ma is meg holnap is. Egyébként mindenki elég korán feladta a dolgot, mi maradtunk a legtovább a Maullal, de mi is 7 körül eljöttünk. Szép idõ van, úgyhogy lesz még lehetõség a hétvégén tekerni.

Most találtam:

http://indavideo.hu/...azas_az_erdoben

Azért van még hova fejlõdnünk. Természetesen a pályát illetõen. :) A dirtugratók kivételével nagyon állat pálya.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

Bocs, hogy ilyen hamar eljöttem Hulp. Kíváncsi voltam, hogy mi lesz a dologból, de kár volt elmennem, mert nagyon felhúztam magam egy emberen! Maradtam volna az erdõben veletek, nem is nagyon tudtunk menni.
Bepótoljuk :)

Min vagy kin húztad fel magad?

Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Most állok neki nézni ::) Jól beharangoztad, így extrán kíváncsi vagyok rá :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Bocs, hogy ilyen hamar eljöttem Hulp. Kíváncsi voltam, hogy mi lesz a dologból, de kár volt elmennem, mert nagyon felhúztam magam egy emberen! Maradtam volna az erdõben veletek, nem is nagyon tudtunk menni.
Bepótoljuk :)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
DirtTV:Pietermaritzburg World Cup Practise session

és végre újra elkezdõdött :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

Az a vicc hogy eddig Sé-t mindig csak ilyen "meló utáni" pályának vettük.....most meg lehet ez lesz az egyetlen fõ hely a környéken ahol nyugalomban lehet bringázni .......

Úgy legyen. Aztán nehogy itt is nekiálljanak természetet védeni.

MBence

MBence

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

de
Te voltál, aki mellett elmentem?

Igen én voltam, kék, fehér Benottoval, már hazafelé mentem.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

Ott még nem jártak a természetvédõk. Szerencsére. Vastagon tiszta por minden, de amúgy jó a pálya.

Az a vicc hogy eddig Sé-t mindig csak ilyen "meló utáni" pályának vettük.....most meg lehet ez lesz az egyetlen fõ hely a környéken ahol nyugalomban lehet bringázni .......

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

András!
Nem te mentél(sárga outival, márkát sajnos nem jegyeztem meg) ma olyan 4 óra körül a Középhegyi úton, meg Nárai felé?

de
Te voltál, aki mellett elmentem?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ott még nem jártak a természetvédõk. Szerencsére. Vastagon tiszta por minden, de amúgy jó a pálya.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Remélem megoldódik az ügy és talán lesz vmi engedélyezett dolog......
tényleg srácok mi a helyzet kint Sé-be? :)

MBence

MBence

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
András!
Nem te mentél(sárga outival, márkát sajnos nem jegyeztem meg) ma olyan 4 óra körül a Középhegyi úton, meg Nárai felé?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nekem jó. Esetleg 3-kor? Ha nem, akkor négyre ott vagyok nálatok.

De a Vas Népe legalább vette a fáradtságot, hogy mindkét félnek esélyt adjon. Szerintem is az a cél a külön behívásokkal, hogy egymás ellen valljatok. Esetleg majd jönnek vele, hogy az elõzõvel már megegyeztek stb. Gondolom láttatok már elég filmet a témában. Esküszöm egy sorozatgyilkossal nem bánnak így.

Egyébként ezek a rohadvány nemzeti parkos köcsögök akadályozták meg tavaly a rallyt az Õrségben. Ami azokon az utakon zajlott volna, amit a soktonnás erdészeti jármûvek használnak nap mint nap. Gyökerek.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Azt szeretnék látni, hogy mindenki máshogy mondja el a történetet, akkor késõbb ezzel ellehetetlenítenek bennetek, amennyiben perre mentek. Ha mindenki mást mond közületek, akkor nyert ügyük van... De miért is mpondanátok mást, hisz mindenki az igaz történetet meséli el, ez nem kérdés! Okosan csináljatok mindent!
Tanú elég sok lesz, ha kell.
Én csak a lenti eljárást láttam, de arról készek vagyunk beszámolni! ( az is felháborító volt! )
Veletek vagyunk!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hulp! Holnap 4-kor tekerés?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
na látom már a vasnépével felvettétek a kapcsolatot. remélem sikerül megegyezni velük valami értemes megoldásban.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Nagyfaszok mert mindannyiunkat külön idõpontokra hívtak be ahelyett , hogy együtt közösen leülnénk és megbeszélnénk.
Részemrõl én biztos vagyok benne hogy kemény pénzbüntetés lesz. : S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.