HI Ne, rohadjon meg. 01-kor keltem fel, 5-kor indultam melózni ( nem szoktam hétvégén, de mozgatás volt, ezért menni kellett ). 23 környékén aludtam el, kiszámolhatod, hogy megint kemény 2 órát aludtam! Már két hete. Nem tudom, hogy mi abajom....
Nekem is bejött. A pálya egész jó volt.
Sajnos a kezem nagyon bedagadt estére és éjszaka már fájt a bordám, mellkasom, oldalam, combom is.....
Én is nagyon várom a képeket, itt már találsz párat ( Rólad is van egy )
Csokikupa
Daniról készült igen jó kép... Dani ( Punkbiker ) iszonyat szépre veszed az ugrót.
Gala: gyolyók rendben?
Holnap jó idõ esetén nem megyünk ki? 17 után tudnék menni.. kéne, mert a hét többi napjára sz@r idõt mondanak!
Na? Gyüsztök?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2011. április 10. - 18:43
Írta 2011. április 10. - 12:02
Mivan Tomi, megint nem tudsz aludni?
Jaja, király volt a verseny. Teljesen elégedett vagyok az elért eredménnyel. Utána is jó volt még maradni, nagyon belejöttem a döntött kanyargásba. Nekem jobban bejött ez a poros pálya, mint a sáros. A merevvázzal induló kissrácok meg elképesztõ mit mentek. Majd azért kíváncsi leszek az eredményekre meg a fotókra is. Remélem McClane igyekezni fog a feltöltéssel a honlapra (ha még mindig õ csinálja a honlapot).
Jaja, király volt a verseny. Teljesen elégedett vagyok az elért eredménnyel. Utána is jó volt még maradni, nagyon belejöttem a döntött kanyargásba. Nekem jobban bejött ez a poros pálya, mint a sáros. A merevvázzal induló kissrácok meg elképesztõ mit mentek. Majd azért kíváncsi leszek az eredményekre meg a fotókra is. Remélem McClane igyekezni fog a feltöltéssel a honlapra (ha még mindig õ csinálja a honlapot).
Írta 2011. április 10. - 04:44
Nekem õ a kedvencem ( bár WC-n "csak" a középmezõnyben van ), mégis a legtetszetõsebb a számomra a stílusa, jó nézni... és atom gyors
YouTube - Virtuous - Samuel Zbinden
YouTube - Virtuous - Samuel Zbinden
Írta 2011. április 10. - 02:18
Jó lenne rendezni vhol Kõszegen is egy ilyesmi versenyt
Ahol már igazi dh-s terep van.. Ott már tényleg a technikai tudáson is múlik minden
Ahol már igazi dh-s terep van.. Ott már tényleg a technikai tudáson is múlik minden
Írta 2011. április 09. - 21:39
Nem volt az igazi, de majd belejövünk, van még mit tanulni, de én soha nem adok fel semmit
Nagyon gyors a Kiskok ( remélem jól írom ), valóban tehetséges srác ( persze még fiatal )
Rosta Zoli meg egy állat!
A lényeg a jókedv, a sport szeretete, a többi nem annyira lényeg!
Én minden percét élvezem a bicajozásnak!
Puby: csak rajtunk áll. Lehet majd más pályákon is rendezni, Kõszeg, stb.....
Nagyon gyors a Kiskok ( remélem jól írom ), valóban tehetséges srác ( persze még fiatal )
Rosta Zoli meg egy állat!
A lényeg a jókedv, a sport szeretete, a többi nem annyira lényeg!
Én minden percét élvezem a bicajozásnak!
Puby: csak rajtunk áll. Lehet majd más pályákon is rendezni, Kõszeg, stb.....
Írta 2011. április 09. - 20:36
Most voltam elõször DH versenyen és nagyon tetszett.
Qrva jól ment mindenki Rosta Zoli elött meg le a kalappal.
Ez a kisKisók meg állat ,ki a f@szom lökné úgy merev géppel ?!?
Több kellene ezekbõl!
Puby
Qrva jól ment mindenki Rosta Zoli elött meg le a kalappal.
Ez a kisKisók meg állat ,ki a f@szom lökné úgy merev géppel ?!?
Több kellene ezekbõl!
Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Írta 2011. április 09. - 17:30
Hát igen jó volt a csokikupa!!!
Nekem nagyon bejött az egész...a hangulat meg pláne..meg hát ugye jó arcokkal bicózhattam
Grat az dobogósoknak!!!
Hulp meg Tomi kib jól jöttek,Grat nektek is!!!
Remélem még lesz pár ilyen kis lazaság......
Nekem nagyon bejött az egész...a hangulat meg pláne..meg hát ugye jó arcokkal bicózhattam
Grat az dobogósoknak!!!
Hulp meg Tomi kib jól jöttek,Grat nektek is!!!
Remélem még lesz pár ilyen kis lazaság......
Írta 2011. április 09. - 06:23
Írta 2011. április 07. - 15:00
Holnap akkor úgy 3-fél4 fele kinézek én is
Igen jól süt a nap...remélem szombatra pont fasza lesz a talaj....
Igen jól süt a nap...remélem szombatra pont fasza lesz a talaj....
Írta 2011. április 07. - 14:44
Lehet én is kinézek ma. Már rég voltam.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2011. április 07. - 14:00
Lidokainnal az arcodban lehet nem lesz túl jó menni Nem érzed, amikor elharapod a szádat
Kitartást a fogynyûvõhöz
Gyere majd!
Kitartást a fogynyûvõhöz
Gyere majd!
Írta 2011. április 07. - 13:34
Tegnap elfelejtettem mondani, hogy fogdokihoz kell mennem fél4-re. Szóval lehet, hogy kicsit késõbb fogok kiérni, de mindenképpen szeretnék menni. Remélem nem húzódik túl sokáig a beavatkozás.
Írta 2011. április 07. - 11:55
Jó volt tegnap csapatni.
Remélem Tominak nem lett semmi baja a kezének ( elég rondán odacsapta magát a fához )
Ma, holnap is megyek. ma 17 környékén, holnap korábban 15 felé.
Érdekes kanyar lett a vájú elõtt
Remélem Tominak nem lett semmi baja a kezének ( elég rondán odacsapta magát a fához )
Ma, holnap is megyek. ma 17 környékén, holnap korábban 15 felé.
Érdekes kanyar lett a vájú elõtt
Írta 2011. április 05. - 19:30
Nah voltam ma kint egyet. Nincs olyan nagy sár, a neccesebb helyeken csúszik kicsit de meg lehet tartani a gépet.
Hát a tapasztalatom az hogy, az fog jót menni aki egyenletes(ebb) tempót tud tartani és jól kitudja tekerni azokat a hanygyafasznyi kanyarokat amik kb lófaxt se tartanak.
Akkor holnap olyan fél 5 után kinézek, aztán megyünk párat
Puby!! A vízmosásnál lesz a pálya, ott meg is találsz minket
Hát a tapasztalatom az hogy, az fog jót menni aki egyenletes(ebb) tempót tud tartani és jól kitudja tekerni azokat a hanygyafasznyi kanyarokat amik kb lófaxt se tartanak.
Akkor holnap olyan fél 5 után kinézek, aztán megyünk párat
Puby!! A vízmosásnál lesz a pálya, ott meg is találsz minket
Írta 2011. április 05. - 18:01
Hulp is jön, meg Luis-ék is, szóval sehogy sem leszel egyedül.
Meló után tudok csak. Olyan 5- 1/4 6 környékén. 3/4 7-ig tudokmaradni. Csütörtök, péntek is megyünk. Sztem lesznek mások is.
Ma nem megyünk, mert kb hatalmas sár van!
Meló után tudok csak. Olyan 5- 1/4 6 környékén. 3/4 7-ig tudokmaradni. Csütörtök, péntek is megyünk. Sztem lesznek mások is.
Ma nem megyünk, mert kb hatalmas sár van!
Írta 2011. április 05. - 17:28
Tomi!!
Nem tudom ma mikor megyek,de ha holnap mész akkor hány fele?? Akkor kinézek én is, azt legalább nem kell egyedül gurulgatnom
Mikó mentek lehet én is menek,megnézném hol lesz a nyalóka futam.
Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Írta 2011. április 05. - 14:52
Tomi!!
Nem tudom ma mikor megyek,de ha holnap mész akkor hány fele?? Akkor kinézek én is, azt legalább nem kell egyedül gurulgatnom
Írta 2011. április 05. - 11:52
Megjött a rugóm. Hazamegyek a melóból és már teszem is be. Remélem, hogy franyó lesz. 350x3.00 Nuke proof Jippppijéééé
Írta 2011. április 05. - 07:34
Sztem csak szerdán lesz jó, de akkor én is megyek, megy csütörtök, meg péntek
Írta 2011. április 04. - 19:06
Jah baszódjon meg.......gondoltam kinézek egyet erre....
Na mind1 azért holnap meglesem mi a helyzet..
Na mind1 azért holnap meglesem mi a helyzet..