Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2011. április 04. - 18:25
b.zi esõ. Pár napig nem kell menni := Nem is kevés esett áhhh. nincs serencsénk.
Talán szerdára szikkad... holnap majdnem 1000%, hogy nem lesz semmi
Talán szerdára szikkad... holnap majdnem 1000%, hogy nem lesz semmi
Írta 2011. április 03. - 06:54
Sokan mennek úgy hallottam. Lehet én is kinézek, de csak light-os gurulásra a rugó miatt.
Az is lehet, hogy inkább motor, mert jövõ hétvégén, meg azután melóznom kell hétvégén.
Az is lehet, hogy inkább motor, mert jövõ hétvégén, meg azután melóznom kell hétvégén.
Írta 2011. április 02. - 22:21
Írta 2011. április 02. - 21:22
Ez az, ahol a srácnak el is törött a fejcsõ?
Nagyon nem szép esés ( persze olyan nincs )...rossz nézni.
Legjobb a fokozatosság. Én inkább nem ugrok meg egy ugrót, csak ha biztos vagyok a dolgomban.
Nagyon nem szép esés ( persze olyan nincs )...rossz nézni.
Legjobb a fokozatosság. Én inkább nem ugrok meg egy ugrót, csak ha biztos vagyok a dolgomban.
Írta 2011. április 02. - 06:37
Írta 2011. március 30. - 22:30
szombaton nem tudok kimenni mert én meg most túlórázok:S szerda- csüt -péntek-szombat 12 órázás (Y)
a code meg igen 4 éves de újan vettem, én használtam csak.
amit rendeltél meg jöv hét elejére biztos itt van sztem:)
a code meg igen 4 éves de újan vettem, én használtam csak.
amit rendeltél meg jöv hét elejére biztos itt van sztem:)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2011. március 30. - 16:21
kocogni?
Jah, az itteni pályákra sokkal jobb, az tuti...
4 éves? Hát akkor nem csoda... Kemény srácé volt? Jó bicajosé? Majd megnézem.
Szombaton állítólag kisgyerekek valami csoki kupát rendeznek ( szombat 13-kor ), ha éhes vagyok, akkor menj ki, sztem lesz mit enned, ha érted mire célzok
Jó, az már mehet majd, egyenlõre ezzel a hátsó rugóval semmit nem tudok, mert pattog. Ma reggel már igazoltákl, hogy el is küldték, sztem legkésõbb jövõ hét elejére megjön a cucc.
10., 16. hétvégén egyenlõre úgy néz ki, hogy túlóráznom kell ( csak hétvégén lehet megcsinálni mozgatásokat, de elvileg nem mindkét napon )
Jah, az itteni pályákra sokkal jobb, az tuti...
4 éves? Hát akkor nem csoda... Kemény srácé volt? Jó bicajosé? Majd megnézem.
Szombaton állítólag kisgyerekek valami csoki kupát rendeznek ( szombat 13-kor ), ha éhes vagyok, akkor menj ki, sztem lesz mit enned, ha érted mire célzok
Jó, az már mehet majd, egyenlõre ezzel a hátsó rugóval semmit nem tudok, mert pattog. Ma reggel már igazoltákl, hogy el is küldték, sztem legkésõbb jövõ hét elejére megjön a cucc.
10., 16. hétvégén egyenlõre úgy néz ki, hogy túlóráznom kell ( csak hétvégén lehet megcsinálni mozgatásokat, de elvileg nem mindkét napon )
Írta 2011. március 30. - 15:15
Hello! multkor olvastam hogy indultok ide velembe meg lesz felszállitás
2 kérdés belehet-e állni meg mennyi a felszállitás ?
2 kérdés belehet-e állni meg mennyi a felszállitás ?
Írta 2011. március 30. - 08:31
Szia Márió,
Pattogós, repkedõs? A rövidebb tengelytáv miatt lehet. Viszont akkor nem lehet stabilabb ( nagy tempónál ), ellenben sokkal fordulékonyabb, fürgébb. Akkor jobban bejön, mint a Demo?
A Code pedig tök jó fék. Hogy a fenébe lehet ez? Az enyémnek a felsõ munkahengere sem az igazi... 1-0 állás van csak ( vagy fékezel ezerrel, vagy nem )
Még nem tudom a hétvégémet, de nem elképzelhetetlen egy Sopron menet ( én még csak magázódok az én biciklimmel )
Köszi a linket, meg is rendeltem a cuccost. Neked mennyi idõ alatt szokott megjönni, ha innen rendelsz?
kábé 1 hét. volt hogy hétfõn rendeltem és pénteken már itt volt. Sopront meg az elkövetkezendõ vmeik hétvégére gondoltam mert a mostani nem jo nekem sajnos. Code egy nagyon jó fék brutális fékerõvel, de júniusban lenne 4 éves szal nem csodálom hogy megadta magát nem keveset volt már nyúzva meg esve kelve vele. Ih vs Demo eddig legalábbis itt a helyi pályákon gyorsabbnak érzem az ih t igen sokkal fordulékonyabb alacsonyabb, viszont kinnt nagypályákon pl Schladmingban lehet hogy kocogni fognak a fogaim vele:D majd kiderül.
Írta 2011. március 30. - 05:39
Szia Márió,
Pattogós, repkedõs? A rövidebb tengelytáv miatt lehet. Viszont akkor nem lehet stabilabb ( nagy tempónál ), ellenben sokkal fordulékonyabb, fürgébb. Akkor jobban bejön, mint a Demo?
A Code pedig tök jó fék. Hogy a fenébe lehet ez? Az enyémnek a felsõ munkahengere sem az igazi... 1-0 állás van csak ( vagy fékezel ezerrel, vagy nem )
Még nem tudom a hétvégémet, de nem elképzelhetetlen egy Sopron menet ( én még csak magázódok az én biciklimmel )
Köszi a linket, meg is rendeltem a cuccost. Neked mennyi idõ alatt szokott megjönni, ha innen rendelsz?
Írta 2011. március 29. - 18:59
Helló
Na mizujs,faszányosat gurultunk vasárnap mi?
Full vértben vártam ,hogy elálljon az a qrva esõ,aztán jöttek a telefonok,h szar az idõ én meg úgy lerohadtam,egész nap aludtam ,a takony bemennt az arcüregbe.Sajnos a jobb oldalon még mindig ott tanyázik olyan mintha minden jobb oldali fogam lyukas lenne.Beszarok a gyönyörtõl ha le kell hajolnom.
De vasárnap jó idõt mond mi légyen próbálkozzunk ezzel a felszállítással? Eddig nagyon nem jól alakultak a dolgok,de sztem kéne menni.
Mifasz légyen ,az agyam szétmegy,milyafasz legyen?
Valamit mondjatok,ki jönne?
Puby
felakasztanám magam,hiányzik a sebesség!!
Na mizujs,faszányosat gurultunk vasárnap mi?
Full vértben vártam ,hogy elálljon az a qrva esõ,aztán jöttek a telefonok,h szar az idõ én meg úgy lerohadtam,egész nap aludtam ,a takony bemennt az arcüregbe.Sajnos a jobb oldalon még mindig ott tanyázik olyan mintha minden jobb oldali fogam lyukas lenne.Beszarok a gyönyörtõl ha le kell hajolnom.
De vasárnap jó idõt mond mi légyen próbálkozzunk ezzel a felszállítással? Eddig nagyon nem jól alakultak a dolgok,de sztem kéne menni.
Mifasz légyen ,az agyam szétmegy,milyafasz legyen?
Valamit mondjatok,ki jönne?
Puby
felakasztanám magam,hiányzik a sebesség!!
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Írta 2011. március 29. - 09:29
eléggé más . sokkal repkedõsebb, pattogósabb, kanyarban meg b*szott stabilnak érzem . egy kilóval könnyebb lett kereken az elõzõnél.
jön a jó idõ úgy néz ki, szal vmeik hétvégén egy Sopron ?
jön a jó idõ úgy néz ki, szal vmeik hétvégén egy Sopron ?
Írta 2011. március 29. - 06:31
Ahogy lenni szokott. Pár olyan dolog, amire az ember nem gondol, mjikor megnézi, kipróbálja....... Bosszantó dolgok, de benne van a használt cuccban Végülis eza rizikó, amiért olcsóbb
Nah, és milyen lesz? Tetstzik? jobb? Más?
Fék után gyûjtesz.. Bár már tényleg nagyon itt a szezon.
Nah, és milyen lesz? Tetstzik? jobb? Más?
Fék után gyûjtesz.. Bár már tényleg nagyon itt a szezon.
Írta 2011. március 28. - 22:41
Hali Tomi!
Bringa már rég egyben van , voltam már kint vele 2 szer 3 szor,
vezetõ is megvan már. most elöl a code 5 halt meg úgy néz ki szal megint vehetek új féket is..., vivid nek is kéne egy szimering csere. : S szal van még mire költeni b*ssza meg. mindjárt indul a szezon aztán bringázásra még egy ft ot sem tettem félre eddig.
Bringa már rég egyben van , voltam már kint vele 2 szer 3 szor,
vezetõ is megvan már. most elöl a code 5 halt meg úgy néz ki szal megint vehetek új féket is..., vivid nek is kéne egy szimering csere. : S szal van még mire költeni b*ssza meg. mindjárt indul a szezon aztán bringázásra még egy ft ot sem tettem félre eddig.
Írta 2011. március 28. - 21:55
Ha a Chain-es rendelésre gondolsz nem kell paypal. Még a sima visa electronnal is tudsz fizetni.
Írta 2011. március 28. - 20:49
Hogy a fenébe ne rágna be az ember. Majdnem úgy néz ki, hogy nekem kell "nyalni" a boltosnak, hogy ugyan rendeljen mr nekem ilyen rugót.
Felhívta már minden hazai forgalmazót, de mindenkitõl azt a választ kapom, hogy " ááhhhhh nekünkk nincs, és egy darabot nem is rendelünk neked". Kérdem: "miért nem ti forgalmazzátok?"... " de de, mi..... viszont nincs nekünk raktáron, de nem is rendelünk"..... milyen hozzáállás ez. Sajnos de: ebben az országban minden kifordítva mûködik és éppen az emberek miatt!.. Nem is hergelem magam. Minek nyitnak az ilyenek boltot? Pénzmosás?
Köszi a linket Márió. Én nem tudok Paypal-lal rendelni ( sosem használtam, de megkérem kollegámat.
Bicajod? Mizu a láncterelõvel?
Pénteken kimentem Kõszegre, kipróbáltam gépet. Azon kívül, hogy a hátsó nem mozog ( kemény rugó ), igen jó. Nagyon tetszik.... Azonban lehet, hogy nagy boltot tudok csinálni....
Felhívta már minden hazai forgalmazót, de mindenkitõl azt a választ kapom, hogy " ááhhhhh nekünkk nincs, és egy darabot nem is rendelünk neked". Kérdem: "miért nem ti forgalmazzátok?"... " de de, mi..... viszont nincs nekünk raktáron, de nem is rendelünk"..... milyen hozzáállás ez. Sajnos de: ebben az országban minden kifordítva mûködik és éppen az emberek miatt!.. Nem is hergelem magam. Minek nyitnak az ilyenek boltot? Pénzmosás?
Köszi a linket Márió. Én nem tudok Paypal-lal rendelni ( sosem használtam, de megkérem kollegámat.
Bicajod? Mizu a láncterelõvel?
Pénteken kimentem Kõszegre, kipróbáltam gépet. Azon kívül, hogy a hátsó nem mozog ( kemény rugó ), igen jó. Nagyon tetszik.... Azonban lehet, hogy nagy boltot tudok csinálni....
Írta 2011. március 27. - 20:31
Tartottam tõle, hogy így jártok. Nálunk nem lehet dházni, így persze remek idõ volt egész nap.:-)
Írta 2011. március 27. - 20:08
Tomi ! pl itt van a tagodra 250- 550 es keménységig, az ára is pics*
Nuke Proof ShockWave Steel Spring - Oversize | Buy Online | ChainReactionCycles.com
felszállítózás elmaradt, kb egész nap szakadt az esõ : S
Nuke Proof ShockWave Steel Spring - Oversize | Buy Online | ChainReactionCycles.com
felszállítózás elmaradt, kb egész nap szakadt az esõ : S
Írta 2011. március 27. - 18:53
Ez szép volt:-) Ezért vásárlok én már sok mindent a CRC-rõl. De ezért nem az ORSZÁG a hibás.
Na milyen volt a mai felszállítósdi? Beszámolókat várok:-)
Na milyen volt a mai felszállítósdi? Beszámolókat várok:-)
Írta 2011. március 27. - 18:28
A pofám leszakad, hogy ebben a koca, tetves országban még egy q rugót sem lehet venni!!!
Mocsok Balkán!
Mocsok Balkán!