Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
hááát Biczó nem tudom, fenntartásaim vannak a közeli pályákkal kapcsolatban, majd még körülnézünk

asszonyod is jönne februárban a Dakira, vagy mi hárman megyünk?

Maul és mi lenne alkalmas slopestyle-ra?
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Boldog Születésnapot így utolóag is Matt! Te is már jól megöregedtél.....

Most így orvosokkal kapcsolatban a héten megint sikerült pár élménnyel gazdagodnom... Nevetséges emberek...

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
adjak kölcsön egy kezet? nekem most úgyse kell, de max péntekig me akkor megyek vissz az orvoshoz és kicsit hüjén néznék ki 1 kézzel meg mit mondana az orvos

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszi .)
majd vhogy megoldom azért )

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Szegény Matt!!!

így törött kézzel biztos nagyon nehéz felvágni a tortát...:)

BSZ!!!!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
hát nemnagyon szeretek pénzrõl beszélgetni,annak ellenére,hogy érdekelnek a pénzügyek:D..de lehet sejteni h kb mennyibe van a cucc...

Ha vkinek kell egy 2007-es SRAM x9-es elsõváltóhoz vkar az szójjon,mer van egy zsírúj még dobozban,amit én azért nem használok mert 1 tányérral megyek...ezt azé ideírom és nem az apróba,mert ha vkinek eladom az ugyis a közelben fog lakni mer én nem fogok a postázással szenvedni...

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Maul azt hittem ez zuhanós gép? vagy??már nemszereted??elhagyod?te gonosz megcsalós..

Mclane jelentem itt szar sem esett..!Hétvégén otthon vagyunk-mehetünk ha gondolod..!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Barna! Jelen esetben akkor mit jelent a B+?

B=blokkold, +=meg

mennyiért akarod eladno a Norcot?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Ömlik a hó, marad a latyak! Fantasztikus! Buta emberek, akik elõidézték ezt az idõjárást!

Barna! Jelen esetben akkor mit jelent a B+?

Pityu!
A bikeod így mennyibe lesz?

Én is el akaorm adni a Norcot, aztán tavasszal venni akarok valami slope stylera való gépet...

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó jelentem

a havazás elállt
Come on! It's on

Korn

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
(+) ezazzz esik a hó lehet majd winterbike-olni
(-) mé esik a hó? hétvégégn mentem volna gencsre B+ (és nem bike pozitive)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó

ÖMLIK A HÓ
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mi is éppen ezen dilemmázunk, mert apunak is kellene egy munkábajárós bicaj. De könnyen lehet, hogy elhalasztódik a döntés márciusra, amikor talán egy kicsit nagyobb a választék.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Jaja,, ez persze gondolom köszönhetõ a Mo-i Shimano-KAOTIKUM-nak is, mely új szó a kautikus-és a komikus szó keveréke..vége meg csak kum..de biztos értitek..:)
Kérdés hogy a hazai piac legnagyobb forgalmazója miért nem képes felállni egy vezetõ váltás után??már több mint egy éve van ez a hiányhelyzet..fárasztó.. de fékbetét gondolom ezek után se lesz..
majd megoldom..

Ja igen,,, a 7végén készülök bicajt venni,,,...még nemzom milyet..

de nõit az biztos-Anyumnak..

elõreláthatólag saint nem lesz rajt..:)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Egyetértek Biczó. Nekem ma délelõtt hozták meg a két pár gyári Saint pofát. Sajna nem tudok többet rendelni, mert a csávó azt mondta, hogy ez volt az utolsó pár. Szóval bikediscount-on ne próbálkozz, mert nincs nekik. Azt is írta az emberke, hogy a nagykerben sincs, szóval várni kell. Talán majd tavasszal. Az egészben csak az a furcs, hogy szinte az összes új Shimano hidraulikus tárcsafékhez ilyen fékpofa kell (Saint, Hone, XTR, XT, LX). És nem lehet kapni, mert már a nagykerben sincs. Szombathelyen egyik boltban sincs, talán fékbetétet sem nagyon árulnak. Van nekik mondjuk 5 pár, különbözõ fékekhez, fõleg Hayes-hez. Közben meg már szinte nem is lehet kapni V-fékes bicajt. Pedig ezt megérné nekik beszerezni nagyobb tételben, mert pont ekkora alkatrészt nem érdemes netrõl rendelni, mert annyival nem olcsóbb. Vennék én Ausztriában is, csak ott azért már jelentõsen drágább, majdnem 10e Ft a gyári, amiért itthon két párat is kapsz, ha éppen van. A tartósságról viszont annyit, hogy 5 nap egy komolyabb pályán, és teljesen elkopik még a gyári kemény is. Persze, ha max Kõszeg méretû hegyen használod, akkor talán még az egy évet is kibírja, de a felet biztos. Persze függ attól ki mennyit fékezik, illetve mennyire nehéz.

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
próbáltam letisztítani de nem jött le és végsõ elkeseredetségembe fordultam a reszelõhöz és nem az egészet reszeltem le, csak párat húztam rajt és csak a pofán!!! a tárcsát azt lemostam a lemosóval
+ gondolkodtam én is a Saint-en de nincs pénzem rá sajna, de ha lessz akarok venni

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
mástéma--Hulp ha veszel és sikerül akkor kérlek rendelj nekem is 2párat! a Pistaköltségen felezünk-ok?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Barna te jó isten ezt nem mondod komolyan...??!! lereszelted? atya ég...

tudod nekem is elõfordul hogy tiszta olaj lesz az egész szerkezet..de reszelni még sose reszeltem volna le..:) inkább letisztítom-a tárcsát tárcsa lemosóval meg a betétet is.. így baja nem lesz, sem a fékerõnek sem a tárcsának..

a fékbetét a milyenk sem sokkal drágább 4500Ft de az ami jó-másnem..
egy kicsit azt hiszem máshogy használjuk a bicajokat-és mások a súly viszonyok is,,mert nekem a zoogie fékbetéted nem tartani néhány napig és lemállana, vagy leég róla..:) perzse nem most, mert mostanában áll a bicajom de ha használnám.. mi is próbálkoztunk az olcsóbbal már nem jött be-egy gyári fékbetét egy évig is bírja ha ez ember nem megy Pilaba..de még akkor is..!

Azt azért itt is elmondanám:amit a Pilások olyan jól tudnak:::

volt egy juicy7 fékem, amit mielött kimentünk elötte fél éve szereltem fel..
Ez a fék kíválló volt, agyon dícsértem..pedig csak 160-as volt hátul.. egészen addig amíg csak Mo-n használtam..
De akkor kimentünk Pilába ahol az elsõ nap a kukába kívántam..-,mert itthon nincs akkora lejtõ ahol be tudtad volna melegíteni-kint izzott a féktest egy lejövetel után és füstölt az egész-lilára színezõdött örökre..
Na ott elindult vele a hegytetõn és a hegy közepén már nem volt hova húzni a féket, mert annyira felmelegedett hogy a benne lévõ olaj elveszett és húzhattad _mert már nem is volt féked ..Leértél.szerencséd volt ha egyben-10 perc szünet és újból jó volt, de aztán megint fohászkodhattál mein Goth nak hogy segítsen le egyben fék nélkül.. mert az nem Kõszeg volt-ahol fékezel és megálsz, ha nem fékezel nem érdekes, inkább rátekersz..olyan szögek voltak hogy behúzott fékekkel is zságuldoztál lefelé-mintha letörést mennél km-eken át..csakhogy fék nélkül..
Ott nem volt vicces ez a fék-ezért hazaértem és eladtam..azóta inkább bízok a Saintembe amivel nincs probléma és min. 5cm-es fékpontváltozás is elképzelhetetlen vele.. és a fékbetétje kíválló..!inkább ajánlom mindenkinek-igaz vannak a jó barátok közül is páran akik unják az ilyen fellengzést egy fékrõl..de nekem volt már sok amit õk is tudnak és hogy volt pl Hajasom is de eddig szerelhetõségben, alkatrészellátásban az alkatrészek árait figyelembe véve ez a legjobb fékem..tehát barna ajánlom neked is a saintet ami nem is olyan drága és igen jó..

Mcclane ok!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó minggyá' nézek szállást, hogy van-e a brh-ban februárban

bár esett most a közeli pályákon is ,de azzal már eccer ráfaragtunk, nicns túl sok kedvem hozzá :-/
Come on! It's on

Korn

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
az én fékembe 2000 forintos vasszemcsés Zoogie pofa van és hibátlanul müködik, igaz egyszer a "kedves" szomszédom bekente zsírall a tátcsát, és le kellett reszelnem belölle de hamar be is kopott utánna