Tudom, hogy a format C: nagyjából megoldaná a dolgot, de ahhoz rohadtul nincs kedvem.
Na, mi van a snowboardnál nem mozogja ki a teló? Nem is jó sport.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2007. január 29. - 12:12
Írta 2007. január 29. - 11:23
Írta 2007. január 29. - 11:19
Format c:\ ..ui:.kérlek nyomj meg..!
Hulp az újraindítás sok mindent megold,, hát még az újratelepítés.. szerintem élj vele..
Maul mit veszel a narcó a helyett? Ja egy picit burultam-a körülményekre a módjára nem emléxem a végeredményre persze igen-és most is fáj.. még a kezstyûk is leestek a kezemrõl akkorát szálltam a simárakoptatottjegesrészenvágtambeafejemet... valami olyasmi lehetett hogy leszúrt a deszka a többire nem emléxem,, csak egy éles villanásra meg csillagokra amit az agyam becsapódása okozott a koponya hátsó felében..vagyis agyrászkódásom van.. tökfedõ nélkül többet soha--viszem a fasza kis fullfacemat ide is..abban bízok..!
Hulp az újraindítás sok mindent megold,, hát még az újratelepítés.. szerintem élj vele..
Maul mit veszel a narcó a helyett? Ja egy picit burultam-a körülményekre a módjára nem emléxem a végeredményre persze igen-és most is fáj.. még a kezstyûk is leestek a kezemrõl akkorát szálltam a simárakoptatottjegesrészenvágtambeafejemet... valami olyasmi lehetett hogy leszúrt a deszka a többire nem emléxem,, csak egy éles villanásra meg csillagokra amit az agyam becsapódása okozott a koponya hátsó felében..vagyis agyrászkódásom van.. tökfedõ nélkül többet soha--viszem a fasza kis fullfacemat ide is..abban bízok..!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2007. január 29. - 11:16
Mcclane úgy fáj a fejem mint egy darab kõnek az okítás..
A nyakam még jobban, a többi meg elmegy.. A bukógömb a fejre nem ártalmas dolog..
Elestél Krisztián?
McClane! Próbállak hívni. Ha elérhetõ leszel csörgess már meg légyszi, aztán visszahívlak...
Írta 2007. január 29. - 11:02
Hulp gépeddel mivan?
Már csak kicsit beteg. Szerintem a vírust már sikerült leírtani mert azt a file-t már letöröltem, és nincs már semmilyen bejegyzésben (registrybõl is törölve lett). Viszont a kezdõlapot továbbra sem tudom beállítani, és a gmail sem jön be. Nem raktam újra semmit, próbáltam elkerülni, mert nagyon utálok winfost újrarakni. Csak Explorert meg még nem telepítettem, de a legújabbat nem tudom feltenni, a régit meg nem tudom hogyan kell. SP-vel még nem próbálkoztam.
Írta 2007. január 29. - 09:44
Mcclane úgy fáj a fejem mint egy darab kõnek az okítás..
A nyakam még jobban, a többi meg elmegy.. A bukógömb a fejre nem ártalmas dolog..
Írta 2007. január 29. - 07:35
utálok hóban tekerni...
hóban csak snowboard rlz!
Maul csekk your mailbox!
Biczó még sántítok
Hulp gépeddel mivan?
hóban csak snowboard rlz!
Maul csekk your mailbox!
Biczó még sántítok
Hulp gépeddel mivan?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. január 28. - 20:42
Írta 2007. január 27. - 18:31
Pityu szerintem Mcclane ajaxos oldala ezerszer többet ér-köszi Mcclane..
Maulka holnap legkésöbb fél 8kor indulunk...tehát akkor van nálam Mcclane és megyünk hozzád..!telefonon is hívlak azért..hi
Maulka holnap legkésöbb fél 8kor indulunk...tehát akkor van nálam Mcclane és megyünk hozzád..!telefonon is hívlak azért..hi
Írta 2007. január 27. - 15:40
Írta 2007. január 26. - 19:03
Hulp
szinte biztos voltam benne
húzd újra (sp2 + peccsek)
néha segít
lefrissíti a fontosabb fájlokat
elõtte azonban backup készítése!
Biczónak ismét:
http://www.tutorial.hu/letoltes/
szinte biztos voltam benne
húzd újra (sp2 + peccsek)
néha segít
lefrissíti a fontosabb fájlokat
elõtte azonban backup készítése!
Biczónak ismét:
http://www.tutorial.hu/letoltes/
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. január 26. - 18:50
Írta 2007. január 26. - 18:28
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. január 26. - 17:22
ejnye
próbáld meg ráhúzni az ikszépkettesjavítócsomagját
meg utána küdd fel windózápdétre
ez talán lejavíccsaazoperációsrenccerhibáit
ez elég drasztikus, szal ha már nincs több ötlet, akkor jöhet ez
*felelõsséget nem vállalok *
próbáld meg ráhúzni az ikszépkettesjavítócsomagját
meg utána küdd fel windózápdétre
ez talán lejavíccsaazoperációsrenccerhibáit
ez elég drasztikus, szal ha már nincs több ötlet, akkor jöhet ez
*felelõsséget nem vállalok *
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. január 26. - 16:43
Kösz Barna_UMF, de ennyire hülye azért nem vagyok. Ráklikkelek az installra, és megjelenik kis zöld csík eleje, és újraindula gép.
Írta 2007. január 26. - 16:34
Megtaláltam azt a vackot is, ami csinálta mindezt, most már csak az a gond, hogy nem tudom kinyírni. Biztos király ez a progi, csak nem lehet installálni, mert folyton újraindul a gép. Ötlet?
mikor indul újra, instalállás elött vagy után, mert van néhány olyan program ami instalállás után újkraindítja a gépet
Írta 2007. január 26. - 16:11
Megtaláltam azt a vackot is, ami csinálta mindezt, most már csak az a gond, hogy nem tudom kinyírni. Biztos király ez a progi, csak nem lehet installálni, mert folyton újraindul a gép. Ötlet?
Írta 2007. január 26. - 16:09
Maul, nem szidom a gmailt-mert a világ egyik legjobbja csinállta de nekem nem akar semmit rendesen csinállni géptõl függetlenül...és ha azt írta ki amit mondtam akkor hidd el-de ha kell ideírom a hibaüzenetet, vagy belinkelem a képet amit csinálok róla..amúgy jó csak nekem sok vele a bajom máshol meg nincsen annyi..ki mit..azt amit
Írta 2007. január 26. - 15:52
A gmail nem megy,és nem tudom átállítani a kezdõlapot. Úgy néz ki ez lesz az, mert talált ilyet. Na, akkor próbálkozom.
Mihelyst elkezdem feltelepíteni ezt a pref izét a linkrõl, újraindul a gép.
Mihelyst elkezdem feltelepíteni ezt a pref izét a linkrõl, újraindul a gép.