Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
http://spywarefiles....QLKULR.EXE.html

csekk
az oldalon keress rá erre a fájlra

most akkor megy a gmail vagy a kezdõlap?
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Most már megy az Explorer, miután letöröltem a kaperskyt, már újra ment.
Ez a file mire való: panelq3.exe

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát hulp, akkor ennek tényleg winfos, és explorer újratelepítés lesz a vége...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szerintem nem a gmail-nek van baja, hanem a gépnek, mert máshonnan simán be tudok lépni a gmail postafiókba. Nekem még nem volt olyan, hogy a google hibája miatt nem tudtam volna belépni. Nekem azért jó a Norton, mert amatõr vagyok, nem értek hozzá. Feltettem a Kapersky egy próbaverzióját, ami azt jelenti, hogy teljes verzió egy 30 napos napos triál licensszel. Na ott aztán lehet minden szart állítani. Aztán onnantól kezdve már az explorert sem lehetett megnyitni, szóval inkább letöröltem. Ja, és kétszer minden ok nélkül újraindult miatta a gépem. Nem kísérleteztem vele tovább. McClane, esetleg ha valamikor ráérsz, megnézhetnéd a gépet, meg még a leogangos DVD-ért sem értél oda.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
hagyjad Maul, Biczót soha nem lehet meggyõzni, hogy nincs igaza

neki sz@r a gmail, a többi milliónak meg nem, ez van, használja akkor a citrom-mailt

sajnálom Hulp, hogy nem mûködik, sajnos nem tudok rá logikus magyarázatot adni :-/
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás

Hulp.. mit blepõdgedsz meg a gamail nekem ezt rendszeresen csinállja, nem is használom, múltkor nem bírtam elküldeni a csatolt mp3 at Mcclannek 10 szer próbáltam, de próbáltam csatolt képet küldeni azt írta túl nagy...stb szar próbálkoztam egyet mert háát google találmány meg jó csak hogy nem mûködik még éppen elegendõen jól ezért addig citromail.. majd ha jobb lesz én csak akkor próbálkozok vele..

Most Krisztián nem akarlak bántani, de hülyeségeket beszélsz. A gmailben pont az a jó, hogy nincsen korlátozva, hogy mekkora fájlokat küldessz.. Én már küldtem vele 300 megás fájlt is.... Azt hogy túl nagy a citromail, és a freemail írja ki ;)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hulp.. mit blepõdgedsz meg a gamail nekem ezt rendszeresen csinállja, nem is használom, múltkor nem bírtam elküldeni a csatolt mp3 at Mcclannek 10 szer próbáltam, de próbáltam csatolt képet küldeni azt írta túl nagy...stb szar próbálkoztam egyet mert háát google találmány meg jó csak hogy nem mûködik még éppen elegendõen jól ezért addig citromail.. majd ha jobb lesz én csak akkor próbálkozok vele..

JA igen próbáltad a kalapács2000-et?-kis különbséggel a többi vírus írtóhoz képest:hogy ez hatékonyan írtja vírusok élõhelyét a pc-t... vagy marad a jó öreg parancs-én már felszereltem ilyen gombot a bill-re: format c:\

Ja igen Hulp bizti észrevetted hogy a NORTON az amatõr felhasználóknak készült-ezt onnan gondolom hogy azon aztán a telepítésen kívül semmit sem kell beállítani-ez azért van mert erdendõen szabályrendszer alapján dolgozik..így ha te valamit másképp szeretnél az nem fog menni, mert namigen lehet állítgatni.. ne használj nortont!

van ezer tûzfal ami igaz komoly beállítást igényel de még azt is tetilthatod hogy bizonyos oldalakon bizonyos reklámok(flash) ne jelejenek meg..stb arról ne is beszélve hogy port szerint és irány szerint, és te hozhatod létre az engedélyezetteket-a részben eng,-vagy a blokkoltak listáját-és mindegyiken belül ezer állítás-és akkor módosítasz amikor akarsz..
ami egyszerû és szerintem jó is :agnitum outpost.. zoneA-t ne használj mert összekavarja gépet -és szerintem fogja is.. de van még sok jó..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Akkor ennyi erõvel az a baj, hogy van áram, mert ha nem lenne nem lenne számítógép sem. Továbbra sem értem, hogy miért csak a gúgli mail lapját blokkolja. Annyira nincs kedvem a winfost újra feltenni, egy napos program, és még az sem feltétlenül oldja meg a problémát, bár eddig még mindig segített.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
van már mac otthon, MAC rlz!! :)

ugye Cornel? :)
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Én megmondom mi a hiba! Az eredendõ õshiba: PC, winfos.....

Macet kell venni...

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Hulp itt talán tudnak segíteni: http://www.forum.bik...read.php?t=2213

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
futó programok között nincs valami gyanus?
automatikus indításba nem került be vmi gyanús?

esetleg egy scan erejéig szedj le vmi másik virusírtót. nortont mindig szidják. nekem is az van :D

a kezdõlapot meg ha jol értem átálította és nem engedi elállítani?
ha ez van keress rá googliban hogy "www.elálítottlap virus" vagy ilyesmi.
hátha már másnál is elõfordult

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Norton meg a Spybot lement, de nem találtak semmit. Igen, a google mint keresõ bejön, meg minden ami a google-lel kapcsolatos.
Ja, meg van amikor lekezd leveleket küldözgetni ezerrel, amit a Norton blokkol, és ha megszakítom az adsl-t, akkor abbahagyja, aztán nem is nagyon kezdi újra.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Hulp a google, mint keresõ bejön?

nyomass rajta végig valami féregírtót

esetleg húzd újra az ie-t :(

az gáz, ha már a kezdõlap opció sem engedélyezett, ott akkor valami nem jó :-/

phreek
alapos tisztítás, olajozás, meleg szobában tárolás :)

na most ez nekem az összes biciklimen elmaradt :-/
Come on! It's on

Korn

phreek

phreek

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
hey emberek, hogy érdemes karban tartanom a brinyómat így télen, vagy felkészíteni szép lassan a tavaszra? mire kell vigyáznom, estébé?

kösz és kösz.
.:::: phuck the dumb ::::.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Köszi, megpróbáltam, itt már aktív volt az a lehetõség, hogy üres lapot állítsak be alapnak, de a google mail továbbra sem elérhetõ az új lyúzerrel sem.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Matt Boldog Születesnapot!

Hulp csinájjá' egy másik usert, és lépj be vele, próbáld meg úgy....

Biczó?
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Megtörtént, meg az elõzményeket is töröltem már, az Explorer beállításait is visszaraktam alapbeállításokra. Más kérdés, hogy eddig sem nagyon állítgattam benne semmit, csak hogy üres lappal kezdjen, de most már azt sem lehet állítani.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Thx!
evvan, megy az idõ..

mi volt az orvosokkal? hol voltál?
nálam most tök rendesek voltak meg minden! )

hulp, cooki ürítés vagy ilyesmi nem segít?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
McClane, Biczó! Az miért lehet, hogy az otthoni gépen nem tudom megnézni a gmail-t? Bármilyen honlapot meg tudok nyitni, még a google keresést is. Viszont bármilyen linkrõl vagy címrõl próbálok eljutni a gmail honlapra, nem mûködik, és kihozza azt a hülye szöveget, amit akkor szokott, ha rossz címet írsz be. Természetesen jól írtam be. Valamint a kezdõlap beállításának a lehetõsége is blokkolva van, nem tudom beállítani, hogy üres lappal kezdjen. Tudom hol kell, csak nem lehet, mert nem aktív az opció. A víruskeresõ nem talált vírust, de nem hiszek neki. Ja, és innen a cégtõl meg minden további nélkül bejön az oldal, és meg is tudom nézni a leveleimet. Miért van ez? És mit lehet ellene tenni?