Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Na de szép ez az új bikemag!

McClane! Sikerült megcsinálni a gyereknek? Mert jó lenne minél elõbb inztézni a dolgokat...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

http://ebike.hu/term...valtogorgo/3417 ;)

köszi!
de már megoldottam.
680-ért kaptam..az a 8Ft meg már nem basz földhöz..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ja, akkor köszi, de tárgytalan, mert a fém sokkal tartósabb, meg nem melegszik olyan gyorsan, mint a mûgyantás. Igaz nem is fog olyan jól, de a fémmel sem volt semmi bajom. Gyengének azt sem nevezném.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
az árat csak saccra mondta, azt mondta fel kéne hivni szhelyieket..
a fékpofa fém része mintha szürke lett volna, maga a pofa meg ilyen sárgás, de azt tuti hogy nem a metalic hanem a resin volt bepipálva a csomagoláson.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

Háát elkérik az árát...!?!
Hulp miért kellene-mikor az én bicajomért is letette volna kp-t..?
Mert ha úgy adja el hogy ott van a pénz akkor nem lehet gond..:)

Ja, csak én voltam olyan hülye, hogy azt mondtam, jó részletre is, aztán elég sokára hozta meg az utolsó részletet (de végül is a lényeg, hogy megkaptam). Ha ott a kp. akkor persze semmi gond.
Nekem is XTR van benne, az mindegy mi van ráírva. Hát gondolkodok rajta, mert így is 5e Ft volt, szóval a postaköltséggel együtt ugyanott vagyunk. Nekem nem mûgyantás kell, hanem fémes. Szürke volt a fékpofa fém része, vagy fekete? Meg lehet, hogy kipróbálom milyen a BBB. Egy próbát megér.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

fasza
eltört a váltógörgõm is..most vehetek azt is..:(

http://ebike.hu/term...valtogorgo/3417 ;)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Háát elkérik az árát...!?!
Hulp miért kellene-mikor az én bicajomért is letette volna kp-t..?
Mert ha úgy adja el hogy ott van a pénz akkor nem lehet gond..:)
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
fasza
eltört a váltógörgõm is..most vehetek azt is..:(
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
:) amúgy most nincs is itthon. vhol kaposváron dolgozik meg lakik vagymi..

hulp, van a kõszegi canyonban két fékpofa ami belevaló a saintbe. az egyik bbb 3ropi körül.
a másik az gyári XTR. resin van rajt bepipálva szal gondolom mügyantás. konkrét árat nemtudott rá mondani Balázs de olyan 6ropi körül saccolta..sztem ha megkéred elviszik szhelyre is. meg ott biztos tudnak árat is mondani pontosan. mondjuk az lenne a korrekt ha ugyanannyi lenne mint a saint. nem hiszem h sokban különbözik a csomagoláson kivül..

volt még régi XT pofa is de sztem az nem jo a saintbe.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hát õt csak akkor ajánlom, ha van kedved több mint fél évig rohangálni a pénzed után.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mert az vasból van meg tömör rudakból, a többi meg szépenkimunkált aluminium.. ..na azért olcsóbb, az erõs és nehéz a bicikli a legolcsóbb-olyat kell venni amit egy darabból öntöttek ki..!

Maul, Kõszegen a Milán megakarta venni az én bicajom, Matt biztos tudja a számát..szerintem megvenné a te bicajod...!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
A Nicolai UFO pl egy slopestyle váz, legalább is a honlapjukon úgy szerepel. Egyébként szerintem semmi extra nincs abba a vázban, sõt a többi Nicolaihoz viszonyítva még kifejezetten egyszerû és szokványos kialakítású, meg persze jóval olcsóbb is.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
sztem vedd meg a 66ot aztán kész.
miben másabb egy slopestyle váz?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
És mi van a Fox DH40+Demo kombóval?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Nem tudom Biczó, hogy mit vegyek! Elõször még el kell, hogy adjam ezt, aztán utána ráérek gondolkozni.... De elsõ telónak a 66-ot néztem ki:)

Bár ha nem lesz slope-style pálya akkor nem adom el!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
jobbulást Matt!
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
hulp, ha norton internet security van fenn akkor asszem ott van vmi ilyen lehetõség h ne engedje módosítani a kezdõlapot.
amugy asszem én tényleg majd reinstallhoz folyamodom. most pl egyik naprol másikra nem hoz be rendesen semmilyen flash playeres oldalt mer h nincs fenn pedig de..
nekem már másfél éves a rendszer ) szal kb elérte a határt asszem.

amugy megvok köszönöm. már két kézzel gépelek. hehe

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
...mennyivel könyebb lenne operációs rendszer, számítógép és minden bonyolúlt kütyû nélkül...!!!

Hulp kimozogta csak a másik vége.. ennél a sportnál a fent néha lent..a lent néha oldalt.. és a hó is néha átkerül az egyik oldalról a másikra..és néha úgy vesz körül szeretetteljesen hogy nem bírsz belõle kikeveredni...

Jó volt mellény a hétvégi kiruccanás annyira elég is volt hogy még kb 1 hét izomhelyhiányláz-sorvadás vár rám , többet nem hiszem hogy kibírtam volna, mert fárasztóennyiszer megcsúsztatni a deszkát..fõleg ha tólnom kellett..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Tudom, már egy éve fenn van, de becsületére legyen mondva, nem volt vele semmi gáz. Ez a mostani is az én hülyeségem miatt volt, de azt így gyilvánosan inkább nem részletezném.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
hulp nem árt néha újrahúzni a winfost
Come on! It's on

Korn