Voltam voltam!
Jó volt nagyon! Csak eléggé fika tempót mentünk!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2007. február 05. - 13:10
Írta 2007. február 05. - 07:58
Maul én bicajos képeket nézegetek, mert ha elég gyorsan nézem õket olyan mintha mozognék..
Bociék voltam ma tekerni-miért nem mentél?
Ja! Voltunk 3 órát. Teljesen kidöglöttem. Maul is volt.
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2007. február 05. - 00:22
McClane, 7:10 lett a pilás klipped, légy szíves monjál zenét, amit szívesen vennél, ha szólna, miközben a bicajozásodban gyönyörködsz. Ha nem pontosan annyi, az sem gond, mert max. a végén lehalkítom, másik klippnél is azt csináltam.
Írta 2007. február 04. - 18:55
Maul én bicajos képeket nézegetek, mert ha elég gyorsan nézem õket olyan mintha mozognék..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2007. február 04. - 11:38
Írta 2007. február 02. - 19:50
Vicces! Fél óra után megpórbáltam harmadszorra, és ment egybõl!
akkor ezekszerint feleslegesen válaszoltam?
amúgymeg t'án a újítások/frissitgetések miatt leterheltebb lehetett a dolog.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. február 02. - 18:15
írd be ide egy hsz-be,
linkeld a képeket,
aztán oda meg csak a lap linkjét kell beírnod,meg hogy hányadik hozzászólás..
Vicces! Fél óra után megpórbáltam harmadszorra, és ment egybõl!
Tudom, hogy három a magyar igazság, de attól még nem kellene ezt a gondolatmenetet kiszipolyozni!
Írta 2007. február 02. - 16:55
El nem hiszem! Ebbe az apróba nem bírom feltölteni a hírdetést, csak írja, hogy várjak, de már eltel egy óra... Már kétszer próbáltam! Hihetetlen!!
Írta 2007. február 02. - 16:24
abban igazadvan hogy a szín dominál a lányoknál,de az aranyszínû felnik azért teccettek neki.
meg ha összeségében nézed a bringát,akkor azért teccetõs..
a kék vázat kiemelik a fekete alkatrészek, az ezüst fékek meg passzolnak a fékváltókar fékarrészéhez..
bár piros teló nem igyazán teccett neki a kék vázhoz..de aztán megszokta..
szerintem nem gáz...
javarészt Deore, XT agyakkal, Lx lánccal, szal azért van nevük az alkatrészeknek,csak a kiegészítõk B+-ok..
sokmindent kedvezményesen vettem,szal megérte az árát.
és a 48 kilója alatt nem hiszem hogy hamar tönkremegy..
meg ha összeségében nézed a bringát,akkor azért teccetõs..
a kék vázat kiemelik a fekete alkatrészek, az ezüst fékek meg passzolnak a fékváltókar fékarrészéhez..
bár piros teló nem igyazán teccett neki a kék vázhoz..de aztán megszokta..
szerintem nem gáz...
javarészt Deore, XT agyakkal, Lx lánccal, szal azért van nevük az alkatrészeknek,csak a kiegészítõk B+-ok..
sokmindent kedvezményesen vettem,szal megérte az árát.
és a 48 kilója alatt nem hiszem hogy hamar tönkremegy..
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2007. február 02. - 08:29
,,ez a faktor kimnaradt, mert mellékes" majd ha nyerek a lottón....
Írta 2007. február 01. - 21:08
Írta 2007. február 01. - 20:16
De az ára miatt nem esik az {max100000 Ft} tartományba.. sjna emiatt könyen felejthetõ...
Írta 2007. február 01. - 17:31
Írta 2007. február 01. - 16:31
Mcclane nyert mert az Övé 32!!!! a többiek meg bek..ják:)
Andris szerintem a menyasszonyod még nem választott bicaj, mert egy lány soha nem venne súly ,meg váz, meg izés szerint bicajt...elárulom semmi más nem fontos mint hogy milyen a Színe
Én ennek tettem eleget, nem a kona név volt a fontos-> de ha figyelembe vezsed a piac kínálatát, a józan elvárásokat(súly, geometria, minõség, technológia, egyéb, na és az ár)akkor én egyértelmûen konát vennék, mert egy komplett nõi bicaj 67körül már van ami Kona és csúcs szuper, míg pl anyum bicaja ami semmi extra,vas, na az 45E..akkor meg már Kona, ezt persze nem a blastra értettem mert az nem ennyi, mert ugye a blastnál már van neve az alkatrészeknek.!és Azt elárulhatom hogy kis-közösségünk életében nem ez lesz az elsõ blast, ÉS AZ EDDIGIEK(Mcclane-é, és Jómagamé) már bizonyították, idõtállóságukat minõségüket és felhasználási szabadságuk sokszínûségét!.
Az esetemben persze Nõi bicaj révénmajdan, a színe a legfontosabb!
TEHÁT KONA!!
Andris szerintem a menyasszonyod még nem választott bicaj, mert egy lány soha nem venne súly ,meg váz, meg izés szerint bicajt...elárulom semmi más nem fontos mint hogy milyen a Színe
Én ennek tettem eleget, nem a kona név volt a fontos-> de ha figyelembe vezsed a piac kínálatát, a józan elvárásokat(súly, geometria, minõség, technológia, egyéb, na és az ár)akkor én egyértelmûen konát vennék, mert egy komplett nõi bicaj 67körül már van ami Kona és csúcs szuper, míg pl anyum bicaja ami semmi extra,vas, na az 45E..akkor meg már Kona, ezt persze nem a blastra értettem mert az nem ennyi, mert ugye a blastnál már van neve az alkatrészeknek.!és Azt elárulhatom hogy kis-közösségünk életében nem ez lesz az elsõ blast, ÉS AZ EDDIGIEK(Mcclane-é, és Jómagamé) már bizonyították, idõtállóságukat minõségüket és felhasználási szabadságuk sokszínûségét!.
Az esetemben persze Nõi bicaj révénmajdan, a színe a legfontosabb!
TEHÁT KONA!!
Írta 2007. február 01. - 13:30
Írta 2007. február 01. - 11:46
Írta 2007. február 01. - 09:29
vagy a kettõ között..
az olcsóbb is,mint a vonat, vagy a kocsi, vagy bármi más..
én a még nem menyasszonyomnak nem az alapján válogattam hogy Kona legyen,hanem hogy könyû,és megbízható..és viszonylag lcsón megússzam:)
9,85KG-> A KÉP , A MÁSIK KÉP
az olcsóbb is,mint a vonat, vagy a kocsi, vagy bármi más..
én a még nem menyasszonyomnak nem az alapján válogattam hogy Kona legyen,hanem hogy könyû,és megbízható..és viszonylag lcsón megússzam:)
9,85KG-> A KÉP , A MÁSIK KÉP
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2007. február 01. - 08:29
Akkor nekem meg 2025 és így is én nyertem.
És itthon fogtok bicajozni, vagy Barcson?
És itthon fogtok bicajozni, vagy Barcson?