Hulp! Ausztriában hol szoktatok vásárolni? Pl sisakot meg protektort meg ilyesmit. Ha jól emlészem te voltál ebben a szakértõ
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2007. február 28. - 18:58
Írta 2007. február 28. - 13:14
Vidámnak nem jött be a munka?küldesz privit..?
Hulp a gmailosra küld el nekem légyszí! az altarezia-s az oldaluk igaz? vagy tévedek.. a videót megnéztem de ezen a honlapon csak kb 5 kép volt..
Szóval mi mennénk biztosan..-ha semmi olyan nem jön közbe!..
Hulp a gmailosra küld el nekem légyszí! az altarezia-s az oldaluk igaz? vagy tévedek.. a videót megnéztem de ezen a honlapon csak kb 5 kép volt..
Szóval mi mennénk biztosan..-ha semmi olyan nem jön közbe!..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2007. február 28. - 13:01
Innen nem tudom linkelni, de otthon kerestem egy csomó címet, és összeraktam egy Excel táblázatba, és majd azt átküldöm mail-en. Az út 750 km körül van, de függ attól is, hogy merre megyünk. Lehet relatíve gyorsan, de hosszabb úton, meg lassan, de rövidebb úton menni. Azt is el kell majd dönteni, hogy éjszaka megyünk, vagy nappal. Meg addig nem érdemes lefoglalni, amíg pontosan nincs meg, hogy hányan megyünk. Vidám is mondta, hogy lenne kedve, de egyelõre munkakeresõs fázisban tart.
Írta 2007. február 28. - 11:35
Hi.. Hulp milyen messze van? a szállást tudod linkelni? aztán le is foglalhatnánk..
Írta 2007. február 28. - 09:29
Na, akkor ha jól számolok, ez eddig négy fõt jelent. Nekem is teccett a videó, bár a minõsége nem volt túl jó, azért a pályát lehetett látni. A pálya honlapján van fenn jópár kép is, és szerintem érdemes megnézni a nem bicajos képeket is. Van a közelben egy bazinagy felduzzasztott tó is.
Írta 2007. február 28. - 08:50
Írta 2007. február 28. - 08:49
Okés Hulp,, Mi ketten mennénk...! a szabimat akkor ma még módosítom.. most megnézem a videjót!!!
Írta 2007. február 27. - 22:09
Na most már találtam olyan szállást ami 15 EUR körül van, de van olyan is, amelyik 11 EUR. Annál olcsóbban nem lesz. Egyelõre még nem egészen értem a rendszert, mert van ilyen minimum meg maximum ár, és nem nagyon értem, hogy mi a különbség a kettõ között. De van olyan is, ami még a max áron is nagyon kedvezõ. Én inkább Livignora szavazok. A videó alapján jobban tetszik, mint Pila. Kb. 300-350 EUR lenne fejenként, annál olcsóbban szerintem sehol nem jövünk ki. Akkor ti ketten jönnétek a Krisztával? McClane? Egyedül, vagy párosan? Maul? A szállások zömmel 4 fõre vannak és apartmannok. Én azt javaslom, hogy 14-22-ig menjünk. Júl. 22. az vasárnap, akkor kellene hazajönni.
Írta 2007. február 27. - 21:31
MI mennénk :09-20 ig érek rá.. moódosítsam még most???
A szállás az necces... de akkor is mennénk!segítek keresni!-honnan induljak ki-adjál plíz linket!
mégegy Pila???))))az is jó lenne..
Ja igen és lesz addigra autóm-feltehetõen kombi lesz...
na töltöm a videjót..
A szállás az necces... de akkor is mennénk!segítek keresni!-honnan induljak ki-adjál plíz linket!
mégegy Pila???))))az is jó lenne..
Ja igen és lesz addigra autóm-feltehetõen kombi lesz...
na töltöm a videjót..
Írta 2007. február 27. - 20:36
Íme egy videó a livignoi pályáról:
Vannak benne elég szép, méretes ugratók, meg jó gyors döntött kanyarok. Július 8-án nyit a pálya, szóval elõtte ha akarnánk, se tudnánk menni. Szállást eddig négyet néztem, de a két csillagos apartmann is rohadt drága. A legolcsóbb, amit találtam az olyan 30 EUR/fõ/éjszaka, ami nagyjából a duplája annak, mint amiért eddig sikerült szállást találni máshol. Ha jól emlékszem, akkor a felvonóbérlet olyan 100 EUR egy hétre. Szóval necces lesz a dolog a szállás miatt. Egyáltalán hány fõre nézzem? Ki az aki jönne?
Vannak benne elég szép, méretes ugratók, meg jó gyors döntött kanyarok. Július 8-án nyit a pálya, szóval elõtte ha akarnánk, se tudnánk menni. Szállást eddig négyet néztem, de a két csillagos apartmann is rohadt drága. A legolcsóbb, amit találtam az olyan 30 EUR/fõ/éjszaka, ami nagyjából a duplája annak, mint amiért eddig sikerült szállást találni máshol. Ha jól emlékszem, akkor a felvonóbérlet olyan 100 EUR egy hétre. Szóval necces lesz a dolog a szállás miatt. Egyáltalán hány fõre nézzem? Ki az aki jönne?
Írta 2007. február 27. - 20:02
Írta 2007. február 27. - 19:09
Parancs értettem!->a rajzoldmegazelemeket projekt megkezdve..
Írta 2007. február 27. - 10:59
az útátugrás ugrott, nem engedélyezték
Biczó küldtem fotókat szinte minden elemrõl, az alapján próbáld meg
ha nem megy szólj, mert van fontosabb dolog is
mittudomén Hulp
Biczó küldtem fotókat szinte minden elemrõl, az alapján próbáld meg
ha nem megy szólj, mert van fontosabb dolog is
mittudomén Hulp
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. február 27. - 09:51
Azért az jó nagy távolság. Majd magassági korlátozást kell bevezetni, nehogy valaki felkenõdjön egy éppen arra kószáló busz oldalán. Majd az Óháztól kell nekigurulni, hogy átugrasd
Biczó, nyaralás? Tessék visszaolvasni.
Biczó, nyaralás? Tessék visszaolvasni.
Írta 2007. február 27. - 09:25
Mcclane az elsõ elem-az útátugrás milyen alapanyagból lesz? földbõl?
A többi elem paraméterei?így nemtom megrajzolni.. milyen magas,széles, hosszú milyen ív-az hány szög?vagy tervezzek és majd megnézitek? akkor csak a végpont és a leérkezõ közti magasságot áruljátok el..a többi menni fog!
A többi elem paraméterei?így nemtom megrajzolni.. milyen magas,széles, hosszú milyen ív-az hány szög?vagy tervezzek és majd megnézitek? akkor csak a végpont és a leérkezõ közti magasságot áruljátok el..a többi menni fog!
Írta 2007. február 27. - 09:23
Igen, légyszi küld át a zenét.
Mennyiben függ az asszonytól a te bicajos nyaralásod. Én úgy emléxem, hogy korábban is júliusról volt szó, mivel ez a park júliustól van csak nyitva, legalább is a régi honlapon csak ez volt fenn, új meg még nincs.
Mennyiben függ az asszonytól a te bicajos nyaralásod. Én úgy emléxem, hogy korábban is júliusról volt szó, mivel ez a park júliustól van csak nyitva, legalább is a régi honlapon csak ez volt fenn, új meg még nincs.
Írta 2007. február 27. - 07:21
Hulp akkor van a szülinapom is
egyelõre nem tudom, hogy jó ez az idõpont, mivel asszonnyal éppen nem vagyunk túl jóban, és most minden kérdéses
nem júniusról volt szó egyébként?
Barna akkor te rendezd le Stampf-al
papírok nálam vannak
Hulp a zene megvan, átküldjem gmailen?
jelentkezési lap nálam található
gabor.mcclane.magyar@gmail.com
és megbeszéljük hogy kinek hol adom át
egyelõre nem tudom, hogy jó ez az idõpont, mivel asszonnyal éppen nem vagyunk túl jóban, és most minden kérdéses
nem júniusról volt szó egyébként?
Barna akkor te rendezd le Stampf-al
papírok nálam vannak
Hulp a zene megvan, átküldjem gmailen?
jelentkezési lap nálam található
gabor.mcclane.magyar@gmail.com
és megbeszéljük hogy kinek hol adom át
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. február 26. - 23:38
Most meg minek kellet esnie annak a HÓNAK?? :@
Részemrõl a tagságot a kerékpáros egyesülettel le fogom tudni ha valamikor tudok beszélni a Stampf-al.
Részemrõl a tagságot a kerékpáros egyesülettel le fogom tudni ha valamikor tudok beszélni a Stampf-al.
Írta 2007. február 26. - 20:44
Hopp én is tag vagyok.. a pénz Pityu majd rendezve lesz..
Mcclane hova küldted?
Válaszolok mindjárt rá... amúgy király.. tagság meg lehet vitázni, és tarthatunk zártûlést..
Jók legyetek!
Mcclane hova küldted?
Válaszolok mindjárt rá... amúgy király.. tagság meg lehet vitázni, és tarthatunk zártûlést..
Jók legyetek!