A felháborodás jogos,,, én megoldottam és vettem hiper modemet-földöntúli sebességgel-így az 1 mb sebesség csordogál, falun meg nincs nagyobb-így a te problémád nem fenyeget...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2007. február 22. - 20:52
Írta 2007. február 22. - 20:50
Trueman -igen mi újs felétek? most milyen brinyód van?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Köszi, online mérésem nekem is van, azt használom amit a t-online-tól kaptam. Na most sokszor az a baj, hogy nem jut át a teszt egyes fázisából a másikba, mert közben annyira lelassul. Kb. 10 perccel ezelõtt kerek 216kbps volt a sebesség a 8000 helyett. Én úgy gondolom, hogy a t-online kötelessége lenne a modem cseréje, ha az nem alkalmas a dologra. Tuti reklamálni fogok, mert azért ez már nem állapot, hogy esténként nemhogy letölteni, de már netezni sem lehet.
Cornél amire én gondoltam de nem fejtettem ki, az pont a d-link--és a ,,T,, és ,,TX,, modell közti különbség a távolság a végpont és lecsatlakozás közt->na az nem mindegy..!!!! egy egyik modem a jel-erõség veszteségre érzékenyen reagál-és nem annyira stabil.. de ez csak pl. volt hogy ezen is múlik..-nálad Hulp nemtom mi az oka... próbálj mérni, a mérések adatait mentsd-és reklamálj!
Írta 2007. február 22. - 20:48
Üdv újra!
SALA menjünk tekerni Semmeringre! Mikor gondoltad?
Trueman felétek mi újság? Ezer éve nem beszéltünk....
Hulp! Holnap délután tekerés? Többiek?
SALA menjünk tekerni Semmeringre! Mikor gondoltad?
Trueman felétek mi újság? Ezer éve nem beszéltünk....
Hulp! Holnap délután tekerés? Többiek?
Írta 2007. február 22. - 20:38
http://www.speedtest.net
Téseknek: http://192.168.9.1/teszt.html
Eztet a két megás csomaggal illik.
Biczó jól mondja, modemen is múlik a D-Link-ek jók, abból is a 360T és a 380T.
Téseknek: http://192.168.9.1/teszt.html
Eztet a két megás csomaggal illik.
Biczó jól mondja, modemen is múlik a D-Link-ek jók, abból is a 360T és a 380T.
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2007. február 22. - 19:58
Hulp, progit nem szoktam használni hanem online sebességmérést--a googlén találsz párat.. nevet nemtok mert mindig mást hasznltam-amit éppen akkor találtam.. Egyébként milyen modemed van? azon is sok múlik, pl egyes szolgáltatók nem hajlandók felénk tudomásul venni hogy a telepített modemük az adott távolságra már nem alkalmas, és nem a t hanem a tx verzió kellene, és emiatt bistabil.. ez persze az itten cég ,itteni modemm típusainál...ami nem érdekes.. hogy nálad mi van nemtom-reklamálni kell, mert több oka lehet.. persze õk hibát nem fognak találni:)!
ha kell keresek sebesség mérõt online-t,...
ha kell keresek sebesség mérõt online-t,...
Írta 2007. február 22. - 19:13
Hulp! Csekk disz!
http://cornel.fw.hu/garantalt.jpg
Amúgy nekem stabilan 6,5 megabites, néha meginog picit akkor modem restart és OK!
850-el töltök lefele
http://cornel.fw.hu/garantalt.jpg
Amúgy nekem stabilan 6,5 megabites, néha meginog picit akkor modem restart és OK!
850-el töltök lefele
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2007. február 22. - 17:52
enternet korrekt. nemtomhanyadik éve vagyunk náluk és ha para volt mindig gyorsan készségesen segítettek.
most se õk tehetnek róla.. de ha nem változik a helyzet márciusban sem akkor nekik kell írnom, mert ha felhívom a t-comot hogy baj van, elküldenek a szolgáltatóhoz (aki jelenti a t-comnak)...
telóolajat sztem benzinkúton is lehet kapni, lökésgátló olaj néven.
most se õk tehetnek róla.. de ha nem változik a helyzet márciusban sem akkor nekik kell írnom, mert ha felhívom a t-comot hogy baj van, elküldenek a szolgáltatóhoz (aki jelenti a t-comnak)...
telóolajat sztem benzinkúton is lehet kapni, lökésgátló olaj néven.
Írta 2007. február 22. - 14:51
csekk privi!
plííz
Megtörtént, megnézem mit tehetek, de csak akkor ok, ha EU-ból is lehet.
Írta 2007. február 22. - 14:30
Sz*rnak ezek mindenre.
Mi most átléptünk enternetre, axeleróról asszem. Olcsóbb, de én is szarnak érzem.
Motorboltot meg majd megnézem, köszi.
Mi most átléptünk enternetre, axeleróról asszem. Olcsóbb, de én is szarnak érzem.
Motorboltot meg majd megnézem, köszi.
Írta 2007. február 22. - 14:23
Írta 2007. február 22. - 13:00
Most én is azt csinálom, hogy hivatalos honlapon méregetem, és beírom Excelbe a hivatkozási kódot is. Itt van az, hogy a letöltési és a feltöltési rész között hal meg olyan szinten, hogy nem lehet tovább folytatni. Én is pont ezekre a fenyegetésekre gondoltam, amiket te írtál.
Írta 2007. február 22. - 11:26
azzal nem mész semmire
nem igazán tudok ilyen progit, de neten biztos akad ezer ilyen...
de tuti, hogy õk nem fogják elfogadni, mert hogy nem hivatalosan az õ cuccukkal történt
én reklamálnék ezerrel, mindennap, amíg ki nem jönnek, és le nem mérik
meg lehet nyomni a vakert, hogy lemondo, meg újságcikk, meg ilyesmik
ezek be szoktak válni
legalábbis más szolgáltatóknál (gáz, villany, ....)
Hulp gmailre el tudnám küldeni azt az empéhármat, amit kiválasztottam
kicsivel rövidebb, mint a filmrészlet, de max vágj le az uncsi részbõl vmit plííz
Hulp privi ment
asszem ajaxot dobtak ebbe a verzióba
nem igazán tudok ilyen progit, de neten biztos akad ezer ilyen...
de tuti, hogy õk nem fogják elfogadni, mert hogy nem hivatalosan az õ cuccukkal történt
én reklamálnék ezerrel, mindennap, amíg ki nem jönnek, és le nem mérik
meg lehet nyomni a vakert, hogy lemondo, meg újságcikk, meg ilyesmik
ezek be szoktak válni
legalábbis más szolgáltatóknál (gáz, villany, ....)
Hulp gmailre el tudnám küldeni azt az empéhármat, amit kiválasztottam
kicsivel rövidebb, mint a filmrészlet, de max vágj le az uncsi részbõl vmit plííz
Hulp privi ment
asszem ajaxot dobtak ebbe a verzióba
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. február 22. - 08:42
Tisztában vagyok vele, hogy akár 8Mbit azt jelenti, hogy az a max. A probléma csak ott van, hogy ha kifizettetik velem a 8Mbit-es csomagot, és a legjobb esetben is csak az egyel kisebb csomag sebességét éri el a net, akkor nem fogom a nagyobbat fizetni. Ráadásul tavaly novemberben lemérték a hálózat áteresztõképességét, és akkor 2-3 napig nem igazán volt net. Akkor írtam felháborodottan, és azt válaszolták, hogy tesztelték a rendszert, csak a mi körzetünk nem bírta a nagy sávszélességet. Most ugyanezt produkálja, magyarul tudják, hogy nem fog menni, mégsem tettek semmit. Ha nem lenne ez, hogy órákra elmegy a net egy héten többször is olyan szinten, hogy egy nyomorék honlapot nem tud 10 percig betölteni, akkor most nem kezdtem volna el mérni a dolgot. Mert netezés közben nem tûnik fel senkinek, hogy most 8, vagy 5 Mbit van. Valószínûleg észre sem venném. Szóval én is arra gondoltam, hogy várok az átállás végéig, és ha akkor sem változik a helyzet, akkor reklamálni fogok. Azért nem kevés pénzt kell a netért havonta leperkálni, és azért nem ilyen minõségû szolgáltatást várok. Sokszor még a skype is belassul, pedig nincs wegkamera meg semmi, úgy meg annak nincs túl nagy sávszélesség-igénye. Nem volt semmi baj a 2Mbittel, mi a szarnak emelték fel, ha technikai fejlesztéseket meg nem hajtanak végre. Én most minden nap azt csinálom, hogy estenként mindenféle idõpontban megmérem a net sebességét, és beírom egy Excel táblázatba, aztán majd átküldöm nekik, hogy lesegessék csak.
Írta 2007. február 21. - 23:20
ne feledjük hogy "akár 8Mbit". szal ha nem bír a vonal csak 5-öt akkor soha nem fogsz 5nél többet tapasztalni. az meg hogy labilis azt én is észrevettem és engem is idegesít :\ március nemtomhányadika a határidõ amire befejezik mindenhol az átállást. ha azután is labilis marad akkor én is írni fogok a szolgáltatónak. nekem akár4mbit van otthon de általában csak az esti órákban megy max 3.2Mbittel, napközben 1mbit alá esik...
Írta 2007. február 21. - 23:06
Biczó, McClane tudtok valami olyan kis progit, ami folyamatosan méri, és naplózza a hálózat elméleti/gyakorlati sebességét? És egy olyan amatõr is boldogul vele, mint én. Csak mert kicsit el szeretném kapni a t-online grabancát. Eléggé kriminális, amit a sávszélesség emelés óta mûvelnek. A 8Mbit helyett 5 a max., de volt, hogy csak 200kbit volt, ami azért finoman szólva is durva. Az emelés elõtt nem volt semmi gond. Fasza, hogy felemelték a sávszélességet, de a hálózatot meg csesztek fejleszteni. Jellemzõ.
Írta 2007. február 21. - 20:50
Igen, ez a legjobb megoldás... szeretném egyszer megfejteni miért kerül 3dl hayes olaj 5000-be ami dot x.0 és miért kerül egy autós boltban 1l dot 4-es 500Ft-ba.. de örüljünk neki.. szabvány esetében mi értelme a névnek?ugyanazt tudja mind kettõ.akárki akármit mond...
Írta 2007. február 21. - 19:13
Trueman, menjél be egy motorboltba, és ha megmondod, hogy 5w-s olaj kell telóba, akkor tudnak neked adni. De autósboltban szerintem ugyanúgy van. Nekem is Aral van, mert ugyanaz, mint a gyári telóolajak, csak 10-ed annyiba kerül.
Írta 2007. február 21. - 17:51
Jó napot kívánok!
Látom van élet:) Ha kijön a jóidõ akár egy közös rideot is összehozhatunk, ha már õsszel elmaradt.
Maul! Új bringa?
Szhelyen valamelyik boltban nem lehet véletlenül telóolajat kapni? Mert nekem nem képesek hozni. Kb 5Ws motorex lenne jó. Vagy valami hasonló.
Látom van élet:) Ha kijön a jóidõ akár egy közös rideot is összehozhatunk, ha már õsszel elmaradt.
Maul! Új bringa?
Szhelyen valamelyik boltban nem lehet véletlenül telóolajat kapni? Mert nekem nem képesek hozni. Kb 5Ws motorex lenne jó. Vagy valami hasonló.