Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
kakukk
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát erre asszem csak holnap tudok választ adni, de ha igen, akkor is csak kora délután, mondjuk 1-3-ig, és csakis aszfalton, mert máshol rohadt nagy a sár.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Holnap egy kis sárdagasztás?

vagy streetfight?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nem is esik. Hétágra süt a nap.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
aholy!

ez a szín még mindig ronda..semmi tónusa..:/

mér esik ez a kib esõ?

pedig most lenne idõm tekerni..:(
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Az tényleg normális ár. Különben nekem az a sisak tetszik, de már nem lehet kapni. Csak a remedy van, az meg nem ennyire karakteres.
Megnéztem a 661eket is, de már baromira nem az olcsó kategória. Azt a következtetést kellett levonnom, hogy valamirevaló fullfacet már nem arulnak 30-35 alatt.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás

mert vasárnap újraraktam az egész vinfost

Na végre, hogy kimondtad a rendszert megilletõ nevet:)

Basszus, ezt vártam, hogy végre hazajöhessek erre az esõ elmorzsolgat! Fantasztikus!

Én a Giro sisakomat a hibike.de -n vettem. 119 eurorét. Postával együtt volt 130.... Ami nem vészes, ha belegondoltok, hogy itthon a 661 kerül majdnem ennyibe!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, visszaírtak, hogy a vonal jó, biztos az én gépem a szar. Mindegy, mert vasárnap újraraktam az egész vinfost, és most viszonylag jónak tûnik a net is, bár éppen úgy egy órája sikerült mérnem egy 400kbit-et. Mondjuk az egész csak ott sántít, hogy ha az én gépem a szar, akkor hogy lehet az, hogy kora délután semmi baja, aztán este meg hirtelen rohadt nagyot zuhan a sebesség. Na mindegy, most egyelõre viszonylag stabilnak tûnik a dolog, ma volt az elsõ, hogy ilyen szar volt, és az is csak rövid ideig.

Srácok, most nézegettem a gúglit, és szerintem Livignoba nappal kéne menni, mert szerintem nagyon szép lesz, fõleg a Salzburg utáni rész. Nézzétek meg a Google Earth-ön a Livigno körüli részt, hihetetlen szép lehet, fõleg a tó. Van fenn jópár fotó is, érdemes megnézni.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
igaz ez németország:
http://www.preissuch...uct_412439.html

ennél olcsóbban nem nagyon talál google

hulp, dsl ügyben fejlemény?

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Ok Biczó, szólok, de ahogy néztem Giro pl nincs. Meg a többibõl is csak visszamaradt dolgok. De még nem adtam fel:) Te mit keresel konkrétan?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ha veszel sisakot, egy a lényeg, hogy szoros legyne, ne lötyögjön a fejeden, hogy a sisakkamerás felvételek jobbak legyenek. :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Igen kint vette,, nekem is kellene vennem...

Mcclane én biztos nem megyek már ki..!
Most hogy Trueman kérdezte, és is elkezdtem átnyálazni,, ha találsz vlamit Trueman szólj, ha én találok én szólok...
amit viszont találtam igen jó alsó-nadrágot a fox alá tele protektorral-olyat ami tele van protektorral!59EU
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ha jól tudom, Maul rendelt kintrõl Giro sisakot.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Girora gondoltam elsõsorban, az tudtommal nincs itthon. De még úgysem aktuális.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Még semmi, nem nagyon intézkedtem az ügyben. Ha Németországban, vagy Ausztriában nem lehet kapni, akkor úgyis felejtõs.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Hulp dvd-vel kapcsolatban van valami hír?

Maul és Biczó márciusban szeretném, ha kimennénk csúszkálni egy hétvégére a Dakira!

mit szólnátok a március 24-25-höz?
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szerintem sisakot max. akkor érdemes onnan rendelni, ha itthon egyáltalán nem lehet kapni, mert árban nem hiszem, hogy túl nagy különbség lenne.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Köszi a segítséget, átnyálazom ha lesz egy kis idõm. Csak a német nyelv nehézségeit sikerüljön leküzdenem.
Különben elsõsorban sisak kell késõb. Majd megírom jutottam-e valamire

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Igen, úgy ahogy a Biczó írta, a www.mountainbikes.net-rõl. Elég olcsó, és tök korrektek. Innen tudsz akár utánvéttel is rendelni, de az egy hónap a magyar posta szarakodása miatt, ha tudsz Ausztriába rendelni, akkor csak egy hét. Van még ez a kettõ:
http://www1.hibike.de/main.php
http://www.bike-mail.../shop/index.php
De ezek szerintem nem olyan olcsók, ellenben van egy csomó minden, amit itthon nem igazán lehet megkapni.
Vagy mondjuk menjél ki Grazba, aztán ott körül tudsz nézni, hogy mi a helyzet.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
hi, pl itt: www.mountainbikes.net én itt vettem a telót.. a protektort e-bay- n-,,de bolttól..! mit szeretnél?
http://sport.search....mZR8QQsacatZ888
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!