Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts

Hova visszacsúsztunk. A szombathelyi riderek topic mostanában elég kevés aktív tagot számlál. Lassan magammal fogok beszélgetni. Szomorú

Így van. Nehogy ez a topic is úgy járjon, mint a zegi:)
A szhelyi mountex boltban milyen a feldobás úgy általában?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
meló után kimegyünk az ns pályára faanyagért, oszt irány Kõszeg, elkezdjük, max másnap Maullal befejezzük
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Na, ha hívsz, akkor tuti nem fogom elfelejteni. :) De azért nincs az olyan messze, hogy ilyen könnyen kimenjen a fejembõl.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts

Hova visszacsúsztunk. A szombathelyi riderek topic mostanában elég kevés aktív tagot számlál. Lassan magammal fogok beszélgetni. Szomorú

Hulp ha akarsz róla beszélni, csak szólj! ;)

szerdát ne felejtsd el plííz, még hívlak addig!
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
szép idõ volt bizony. mi sétálgattunk egyett sziklaforrás, szent vid fele és rá kellett jönnöm naon el vagyok punnyadva. ideje aktivizálódni )

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hát sajnos errõl sem vagyok meggyõzõdve. Mindenesetre voltam tegnap Kõszegen tekerni, és nagyon jó volt.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
rendben, köszi!
akkor felhívom valamikor aztán átugrom érte.

reméljük azért nincs online senki mert mindenki tekereg )

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Matt, ma jártam Kõszegen, és odáig jutottam, hogy a Vidámnak odaadtam a pumpádat, úgyhogy ezentúl nála keresd. Gondolom hozzá könnyebben eljutsz, mint hozzám Szombathelyre.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
semmi probléma, amugyse tudtunk volna találkozni, max a hegyen mert nemrég értünk haza :)
szépidõ volt, azt a pár 5perces esõt kivéve!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Bocs Matt, ma mégsem mentem Kõszegre, és már félve mondom, hogy holnap viszont megyek. Mindegy, ha megyek, akkor majd hívlak.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Köszi hulp!
mi is valoszínûleg fenn leszünk valahol, de mi gyaloggal.
nem tom meddig lesztek/leszünk, másnem amikor leérünk találkozunka a városban.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Simán használható a kanyar, nem túl zavaró az a tuskó. Azt szerintem nem az erdészek vágták úgy ki, hanem vagy az etnikum, vagy a vihar törte le, vagy akik a nyomvonalat kijelölték, de végül is mindegy. Inkább a bejárati íven kellene ledöngölni a földet, mert ott rövid idõn belül szét fog menni.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
HI,ma is voltunk az erõben oszt csináltunk egy kanyart vagy mit,de még nem használható,mer a kanyar végénél kilóg egy tuskó a földbõl(mer az erdészek szakszerûen vágátk ki a fát) és azt még vmelyik nap kipiszkáljuk onnan.Jah és Bence is sokat dolgozott ugyhogy az érdem részben õvé is.

érdekes h mior épíettük a kanyart nem jött oda senki h köszönjön v vmi,de mikor mentünk egy kört h kipróbáljuk egyböl ellepék a pályáta faszfejek,ráadásul vmelyik állatnak sikerült is belerugni az ívbe(hogy hogyan azt nemtom).

edit:Úgy néz ki h az esõ fékemhez rövid lesza fékvezeték és vennem kel újat.A fékemehez ilyen:http://ebike.hu/term...esz/fekcso/2582 fékvez. kéne,de úgy akarom megcsinálni a cuccost,h a teló nyakán keresztül menjen a vezték a féktestig,csak aza gond h én még nem csináltam iylet,ha esetleg vki csinált/látott már ilyet az igazán kioktathatna.Jha és egy ilyen mûvelethez milyen spec alkatrészek kellenk(vmi spec rózsa v ilyesmi?)
*Revelations ch. XIII v.18*

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Kösz Matt, nekem sem volt eddig semmi gondom vele, már jópár éve Sram láncom van, és meg vagyok vele elégedve. Szerintem is valami külsõ behatásra ment szét. Koczkáékat megkértem, hogy ha jövõ héten mennek Pestre, akkor hozzanak néhány darabot.
Holnap valószínûleg megyek Kõszegre bicajozni, csak még nem tudom, hogy mikor. Majd megcsörgetlek, aztán ha otthon vagy, akkor oda tudom adni a pumpádat.
Pityu, gratulálok a legutóbbi döntött kanyarhoz, nagyon frankón megcsináltátok, nekem nagyon tetszik, csak így tovább. :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
hm, pedig sramokkal eddig csak jó tapasztalatom volt. lehet tényleg beakadt vhova.. vagy csak megöregedett.
megnézem, lehet van otthon a régi bicóról. mióta egyseb van nem naon volt ilyesmire szükségem :) de sztem bárhol kapsz párszáz forintért.

ebikeon 250ft, megéri rendelni :D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nem lehet rollerezni, mert rohadt kényelmetlen, minden útban volt. Szerencsére nem tekerés közben szakadt el, hanem gurulás közben. Sram PC59 patentszem volt. Ha esetleg valakinek van ilyen patentszem elfekvõben, az szóljon.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
láncszakadás nemjó :(
fõleg ha épp teker az ember és ráhajol a stucnira az ékszerrel :)

de nyereg letol tövig és lehet rollerezni :D
milyen lánc volt amugy?

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Ma is megyünk építeni,olyan fél3 kötül már az erdõben leszünk,akinek van kedve az jöjjön,de hozzon magának szerszámot.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Végre lelkes emberkék, akik tesznek is valamit azért, hogy kicsit jobbak legyenek a körülmények. Én pedig túl vagyok életem elsõ láncszakadásán. Szar volt hazatolni a bicajt Oladból. Van a vízmosásban két db fatuskó, amit jó lenne kiszedni, mert nagyon rossz helyen vannak, és szerintem valahogy azon szakadhatott el a lánc. Persze lehet, hogy már elõtte félig beteg volt, és semmi köze a fákhoz. Mindenesetre akkor is útban vannak szerintem.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Hi!
Ma voltunk kint építgetni,találkoztunk Hulppal.Amirõl Maul beszélt ugaratót azt vki megtoldotta és azértt van ilyen íve,mi laposabbar gyártottuk...