Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Na, ennyi pénzért simán jó lenne. Ha ez tényleg ennyi, és eredeti Shimano fékbetét, nem valami utángyártott vacak, akkor 4 pár jöhetne. Szólj, ha elõre adjam a lóvét. Egyébként a fék a BR-M800 ha jól tudom. Mindenképpen M06-os kéne ami elvileg fekete színû. A másik az túl puha, és rohadt gyorsan kopik. Persze csak ha nem túl nagy gond neked ezek után rohangálni.

nah beugrottam hozzájuk és M06-os pont nincs nekik de tudnak hozni péntekre. viszont ez egy ezressel drágább, 4500 mer nem akciós.
és nem gond egyáltalán, itt van 10 percre :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
OK, 5-re ott vagyok.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Hulp az ns pályáról kell levinni, ha jól emléxem nem vittük be Maulékhoz
a zsák jó lenne, mert a sípályán is majd le kell vinni, és jó lenne, ha nem ölbe kellene, zsákban több is elfér talán, meg kényelmesebb iss
azért mondtam, hogy gyere hozzánk, mert ott meg tudom mutatni, hogy mink van, oszt el tudod dönteni, kell-e akkor még valami (utánfutó, csomagtartó, ....)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na, ennyi pénzért simán jó lenne. Ha ez tényleg ennyi, és eredeti Shimano fékbetét, nem valami utángyártott vacak, akkor 4 pár jöhetne. Szólj, ha elõre adjam a lóvét. Egyébként a fék a BR-M800 ha jól tudom. Mindenképpen M06-os kéne ami elvileg fekete színû. A másik az túl puha, és rohadt gyorsan kopik. Persze csak ha nem túl nagy gond neked ezek után rohangálni.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
okéj.
fékbetét elvileg itt van http://apro.bikemag....t=62431&cat=500 . majd meglesem hogy az e az :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ok Matt, akkor szerintem leügyezem a Biczóval, aztán ha még nem rakta hozzá, akkor jó lesz nekem az is. Nem sürgõs. Meg ha esetleg jártadban-keltedben összefutsz Shimano M06-os fékpofával, azt is hozhatnál nekem. Saint fékbe kéne, max 5e Ft-ért.
Jóvan McClane, még annyi kérdésem van, hogy akkor felszereljem a tetõcsomagtartót, vagy megoldjuk zsákokkal? Hova kell levinni? Hol vannak ezek a karók?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha nem tudjátok hozzárakni, www.kerekpar-outlet.hu-n is van ilyen árban single track és ha a boltban veszem át a cuccost akkor nincs szállítási díj, de leghamarabb csak jövö hétvégén tom vinni.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Hulp
zsák mekkora?
na ez jó kérdés
figy, gyere oda hozzánk ötre, és meglátjuk, mink van
akkor lesz 3 óránk.... :(
az kb arra elég, hogy kivigyük a karókat
mert azokat még össze kell szedni, le kell vinni, fel kell rakni, ki kell vinni
de legalább kint lesz
oszt jól eldugjuk :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, ha kérhetlek, akkor egy 32 lukas Sun Single track-et rendelj hozzá nekem légyszi. Mindenképpen a régi verzió kell http://ebike.hu/term...6-coll-disc/286 mert az új az már sokkal drágább. 32-es még pont van is nekik. Ez így kevesebb mint 5e Ft.
Meg majd lassan fékpofákat is kell rendelni, de azt majd mindenképpen máshonnan.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hulp, nekem a nem használattól törtek ki...pedig feszesek vótak..mert rászoktam nézni a biajra, és egyik héten még szépen állt, aztán már hiányzott egy két küllõje...

Hulp, és rendûtem e-bikeról, de még nem hozták, mert nincs raktáron, hozzácsapjuk a felnid?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ha tudsz szerezni zsákot, vagy dobozt, akkor szerintem mehet a dolog. Zsák lenne a legjobb. Méretre kb. mekkora? Mert van tetõcsomagtartónk is, ha azon elfér, akkor úgy is jó. Nekem csak 5-tõl jó.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
pici Hulp akkor bérlünk utánfutót? tudok egy helyet, onnan már béreltünk (amikor nagyobb tételben vettünk tetõlécet)
mondjuk 150 tetõléchez nem tudom, mennyire kifizetõdõ, na meg anno ezeket a pici pólóban vittem ki a pályára :-/
megpróbálhatnánk még valami zsák-vagy doboz szerûségbe belebombázni, és akkor kevesebbet is kellene cipelni

ma akkor mikor kezdhetünk?
én kb 4-tõl ráérek
nyomtatok terveket, és mehetünk
elkezdjük, holnap Maullal majd befejezitek, én nem érek rá....

tegnap én is voltam tekerni, május 6-án lesz 80 km-es ou verseny, annak a pályáját tekertem végig
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja szerintem is a küllõvel volt a baj. Bár még azt is el tudom képzelni, hogy egy meglazult, nem vettem észre, aztán emiatt a többin sokkal nagyobb volt a terhelés, és az meg elszakadt emiatt. Most mindenesetre nincs ilyen gondom, de minden tekerés után megnézem a küllõket, és ha valamelyik laza, akkor meghúzom. Laza alatt azt kell érteni, hogy kb 5 centit lötyög. Felnit is kéne vennem, mert elég ramaty állapotban van. Ebike-on van 4e Ft alatt Single track, csak most nincs más amit rendelnék. Itthon néztem, és igaz, hogy az új terepmintás (ami ebike-on is kétszer annyi, mint a régi) 10e Ft. Szóval szerintem annyit azért nem ér.
Én éppen ma kértem meg a Koczkáékat, hogy hozzanak szimeringeket a telómba, mert már elég szépen ereszti az olajat. Persze ez lehet, hogy csak azért van, mert kétszer olyan sûrû olaj van benne, mint kéne.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hajaj, szép bicaj lesz abból :) nekem legalábbis naon bejön az uj pyxis!
amint kész kéééépet! :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi.. én próbáltam kommunikálni,, de istennek és a szervernek hála->ami mindig túlterhelt.... nem nagyoon ment,, már unom egyébként,, de biztos lesz roszabb is..istenem sokan vagyunk...
Amúgy mi újs? Pénteken megyek haza, akkor jó lenne összeröffenni egy vacsi erejéig legalább.. !!!
Krisztának megrendûltem a vázat,, de mivel ocssó és szép megoldás érdekelt egyenlõre úgy néz ki nem lesz nekije Blastja, hanem 2007-es magellan pyxise.. de jó lesz az is,, a legfontosabb úgyis a rózsaszín felni lesz...:)!?

Hulp..Szeretnék ezúton tájokoztatni, hogy a a méltóságos hátsó kerekembõl nekem is kipotyogtak a küllõk -eddig jelentem 3-om! csak elfelejtettem mondani.. de megoldottam, mert most a többit erõsíttik azáltal hogy köréjük lettek tekerve..!így most bomba biztos..

Szóval a küllõ vót a szar........ahogy Hulp megmondta vala..
NA most meg meg kell néznem a red bull rampage c. fílm 3. epizódját.. mert ha már a bringázást nem mûvelhetem, akkó nézem..hui
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Legyõztem a fáradtságot, és voltam ma tekerni. Király volt, nagyon tetszik az a rövidke pálya.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
van egy karakoram (vagy mi) nevû túrabolt is a belsõ uránia udvarban. vagy az ugyanaz? ott egész jó cuccosok vannak.
az idõ jelentem itt is szép.

hétvégére meg hazavittem centrirozni az oúti hátsókerekét, és sikeresen otthonhagytam a gyorszárát :mad:
de ugy néz ki talán sikerül valakivel elhozatni..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nálunk szép az idõ, szerencsére betegségrõl nem nagyon tudok beszámolni. Gondolkodok rajta, hogy délután elmenjek-e bicajozni, de lehet, hogy nem megyek, mert rohadt fáradt vagyok, és ilyenkor csak szenvedés még a gurulás is.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Nem hinném, hogy sok túrabolt van szhelyen. Köszönöm a hozzászólást, várom a többit is ha van.
És mondd Hulp, milyen az idõ felétek? Valami betegség amirõl tudnánk csacsogni?:D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ha az van az ISIS alatt, akkor én ott vettem tök jó cipõt, meg azon kívül volt még egy csomó más cucc, de mást nem néztem. Ez gondolom nem sokat segített, de gondoltam hozzászólok. Végre valaki beszélget velem. :D