Ok, csak csörgess meg elõtte, mert bicajozni megyek. Igen, arról az LX hatjókarról van szó, ami még a Mongoose-on volt. Ja, asszem egy-két fog lekopott róla.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2007. április 12. - 21:54
Írta 2007. április 12. - 16:57
okés..gondolom az arany lx-rõl van szó nem? az tányér cserés igaz??vagy?...holnap átugrok este 7 körül-ha jó neked?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2007. április 12. - 14:20
Elõször nézd majd meg, hogy milyen állapotban vannak, meg hogy kell-e egyáltalán, aztán majd megállapodunk valamilyen árban, ami mindkettõnknek megfelel.
Írta 2007. április 12. - 12:22
!mibe kerülnének ezek nekem???amire most gondolsz, annak csak felét szabad leírni..'!
Vazze szétdob az ideg- szemétszállítás:ebben p**ri városban 2x annyiba kerül a szemétszállítás mint Szhelyen, és még kukánk sincs..és köteleznek hogy 2x-es elszállítást fizess..nem értem..
--egyébként tele van környezetvédelmi maszlaggal, meg hogy törekedj e legkevesebb szemét keletkezésére...de mindenképp 2x er viszik el.. ez engem pont szemét elõállításra sarkal, mert üres kukát hogy ürítsenek-ami amúgy meg nincs...de nem untatok senkit..csak hát ez van..
Vazze szétdob az ideg- szemétszállítás:ebben p**ri városban 2x annyiba kerül a szemétszállítás mint Szhelyen, és még kukánk sincs..és köteleznek hogy 2x-es elszállítást fizess..nem értem..
--egyébként tele van környezetvédelmi maszlaggal, meg hogy törekedj e legkevesebb szemét keletkezésére...de mindenképp 2x er viszik el.. ez engem pont szemét elõállításra sarkal, mert üres kukát hogy ürítsenek-ami amúgy meg nincs...de nem untatok senkit..csak hát ez van..
Írta 2007. április 12. - 11:09
Írta 2007. április 12. - 09:26
A McClane poénkozási probálkozása volt rossz.
Elsõ váltóm az szinte biztos, hogy van. Meg van LX hajtómûvem monoblockkal együtt is, ha kell. Nem csillog-villog, de szerintem még simán használható. Fékkarom az szerintem nincs. Viszont van egy Magura Julie komplett elsõfékem, tárcsával együtt.
Elsõ váltóm az szinte biztos, hogy van. Meg van LX hajtómûvem monoblockkal együtt is, ha kell. Nem csillog-villog, de szerintem még simán használható. Fékkarom az szerintem nincs. Viszont van egy Magura Julie komplett elsõfékem, tárcsával együtt.
Írta 2007. április 12. - 09:08
Mi volt rossz??? Háát igen , és még én se rendeltem a stabra.. csak a másikra.. alkatrész gyanánt elsõ váltója valakinek? fékkarja?
Írta 2007. április 12. - 08:49
Írta 2007. április 12. - 08:27
Írta 2007. április 12. - 07:39
Írta 2007. április 12. - 06:24
Maul akkor ma nem kell kijönnöd, kimegyünk Hulp-al 5 után, nagyjából befejezzük a kijelölést
Maul lécciléccilécci csekk privi
Hulp akkor gyere lécci ötre
Maul lécciléccilécci csekk privi
Hulp akkor gyere lécci ötre
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. április 11. - 22:34
Írta 2007. április 11. - 21:00
2 hete.. de mivel 4 gumit rendûltem amibõl 2 nem volt raktáron-ezért várok..ha sietni kell, akkor a két gumit hátrahagyva kihozatok mindent.. szóval addig meglesz..
Köszi Matt!Kriszta bicaja elvileg a 7 végén össze fog állni... remélem...egy két apróság még kell rá.. elfekvõben lévõ alkatrészetek van-e??????????????megvenném ha olyan ami nekem jó..
Köszi Matt!Kriszta bicaja elvileg a 7 végén össze fog állni... remélem...egy két apróság még kell rá.. elfekvõben lévõ alkatrészetek van-e??????????????megvenném ha olyan ami nekem jó..
Írta 2007. április 11. - 20:53
írtam nekik hogy csapassanak hozzá még kettõt. elvileg péntekre meg is lesz de most hétvégén nem megyek haza csak utána.
Írta 2007. április 11. - 20:48
Ok, köszi. Matt, akkor a felni rendelése tárgytalan. Biczó, kb. mire jönnek meg a cuccaid? Mikor rendelted meg õket? Mert mire megyünk Livignoba, azért jó lenne, ha már meglennének.
Írta 2007. április 11. - 19:47
Hi, Matt légyszí nekem is hozz 2 párat! nekem a gyári fémszemcsés kell, amivel adják eredetileg.. pénzt utalok-ha küldesz smsben számot.. thx
Hulp a Tiedet hozzárakattam az enyémhez..!
Hulp a Tiedet hozzárakattam az enyémhez..!
Írta 2007. április 11. - 15:59
Írta 2007. április 11. - 15:49
Két fék van rajta. Csak nem szeretnék úgy járni, mint tavaly, hogy sehonnan nem lehetett szerezni. A 4 párat úgy értem, hogy kettõt elõre, kettõt hátra, tehát ha jól számolom összesen 18e Ft lesz. Egy párnak tekintem a két darab fékpofát, amik a fékben egymással szemben helyezkednek el, és egy csomagban kaphatók, mivel külön külön nem sok értelme lenne. Na most ilyen csomagból kéne 4 db. Tavaly Pilában is úgy jártam, hogy utolsó nap már nem tudtam menni többek között a fékpofa elkopása miatt.
Írta 2007. április 11. - 14:50
4 pár? hány fék van a bringádon 'azze?
oks, akkor szólok nekik, hogy hozzanak
oks, akkor szólok nekik, hogy hozzanak
Írta 2007. április 11. - 14:42
Ok, akkor légyszi rendelj nekem 4 pár fékbetétet, ha meg tudod nekem finanszírozni így elõre. Hálám örökké üldözni fog.