Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ok, csak csörgess meg elõtte, mert bicajozni megyek. Igen, arról az LX hatjókarról van szó, ami még a Mongoose-on volt. Ja, asszem egy-két fog lekopott róla.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
okés..gondolom az arany lx-rõl van szó nem? az tányér cserés igaz??vagy?...holnap átugrok este 7 körül-ha jó neked?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Elõször nézd majd meg, hogy milyen állapotban vannak, meg hogy kell-e egyáltalán, aztán majd megállapodunk valamilyen árban, ami mindkettõnknek megfelel.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
!mibe kerülnének ezek nekem???amire most gondolsz, annak csak felét szabad leírni..'!
Vazze szétdob az ideg- szemétszállítás:ebben p**ri városban 2x annyiba kerül a szemétszállítás mint Szhelyen, és még kukánk sincs..és köteleznek hogy 2x-es elszállítást fizess..nem értem..
--egyébként tele van környezetvédelmi maszlaggal, meg hogy törekedj e legkevesebb szemét keletkezésére...de mindenképp 2x er viszik el.. ez engem pont szemét elõállításra sarkal, mert üres kukát hogy ürítsenek-ami amúgy meg nincs...de nem untatok senkit..csak hát ez van..

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
meg van egy hátsóváltód is amit még mindig nem adtam vissza :o

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
A McClane poénkozási probálkozása volt rossz.
Elsõ váltóm az szinte biztos, hogy van. Meg van LX hajtómûvem monoblockkal együtt is, ha kell. Nem csillog-villog, de szerintem még simán használható. Fékkarom az szerintem nincs. Viszont van egy Magura Julie komplett elsõfékem, tárcsával együtt.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Mi volt rossz??? Háát igen , és még én se rendeltem a stabra.. csak a másikra.. alkatrész gyanánt elsõ váltója valakinek? fékkarja?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ez nagyon rossz volt. :D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
de ne tegnap, hanem ma

izé....
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ok, ott leszek úgy, mint tegnap.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Maul akkor ma nem kell kijönnöd, kimegyünk Hulp-al 5 után, nagyjából befejezzük a kijelölést
Maul lécciléccilécci csekk privi

Hulp akkor gyere lécci ötre :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Vazze, tényleg, majd külsõket is vennem kell. Újabb 10e Ft. Király.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
2 hete.. de mivel 4 gumit rendûltem amibõl 2 nem volt raktáron-ezért várok..ha sietni kell, akkor a két gumit hátrahagyva kihozatok mindent.. szóval addig meglesz..

Köszi Matt!Kriszta bicaja elvileg a 7 végén össze fog állni... remélem...egy két apróság még kell rá.. elfekvõben lévõ alkatrészetek van-e??????????????megvenném ha olyan ami nekem jó..

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
írtam nekik hogy csapassanak hozzá még kettõt. elvileg péntekre meg is lesz de most hétvégén nem megyek haza csak utána.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ok, köszi. Matt, akkor a felni rendelése tárgytalan. Biczó, kb. mire jönnek meg a cuccaid? Mikor rendelted meg õket? Mert mire megyünk Livignoba, azért jó lenne, ha már meglennének.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi, Matt légyszí nekem is hozz 2 párat! nekem a gyári fémszemcsés kell, amivel adják eredetileg.. pénzt utalok-ha küldesz smsben számot.. thx
Hulp a Tiedet hozzárakattam az enyémhez..!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jaaa, ok.
aszittem 8db csomag :D

túl sokat fékezel ;)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Két fék van rajta. :D Csak nem szeretnék úgy járni, mint tavaly, hogy sehonnan nem lehetett szerezni. A 4 párat úgy értem, hogy kettõt elõre, kettõt hátra, tehát ha jól számolom összesen 18e Ft lesz. Egy párnak tekintem a két darab fékpofát, amik a fékben egymással szemben helyezkednek el, és egy csomagban kaphatók, mivel külön külön nem sok értelme lenne. :D Na most ilyen csomagból kéne 4 db. Tavaly Pilában is úgy jártam, hogy utolsó nap már nem tudtam menni többek között a fékpofa elkopása miatt.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
4 pár? hány fék van a bringádon 'azze? :D
oks, akkor szólok nekik, hogy hozzanak :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ok, akkor légyszi rendelj nekem 4 pár fékbetétet, ha meg tudod nekem finanszírozni így elõre. Hálám örökké üldözni fog.