Nos akkor ismét a film zenei anyagára szeretnék visszatérni. McClane, a te klipedben a 15-ös és a 21-es szám hangzik fel azok közül, amiket küldtél. Ezzel ezt a klippet én befejezettnek tekintem. Ahogy korábban írtad a sisakkamerás DH felvételhez jó lenne a 22-es szám, ami 3:36 a klip viszont 6:33. Szóval a maradék idõhöz még kéne valami.
Biczó, te montad, hogy a klipedbe nem tetszik a második szám. 2 zenét javasoltál, amelyek közül a Fever Dream szerintem semennyire nem illik a filmhez, és én szívem szerint hanyagolnám. Namost, a másik szám az okés lenne, de idõben az 3:53, ami a klip végére sok (nagyon mert csak 2:30 kéne) a DH-hoz meg kevés, mert oda 5:42 kéne, és ha ezt a számot használom fel oda, akkor marad közel két perc, amire megint nem lesz zene. Szóval akkor most felhasználjam az Ooh, Aah címû számot a kliphez és vágjam le 2:30-ra (számomra ez az egyszerûbb megoldás)? Mondjuk ilyen rövid számot úgyis nehéz találni. És akkor még a sisakkamerás DH-s videóra mindig nincs semmi. Szóval ha lehet, akkor jó lenne, ha megneveznél mondjuk 10 számot, amit szívesen hallgatnál, meg mondjuk illik is a bicajozáshoz, aztán abból megpróbálok kiválasztani valamit.
Ja, és a freeride-os klipben marad az a zene, ami volt, mert azzal már nincs kedvem szórakozni.
Kérdés van, írjatok.