Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nálam is ott volt a szmájli :)
csekk privi!
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Csak viccbõl írtam, amit írtam. Azért a Biczónál nem mentél gyorsabban, az én telóm meg csak 18 centit mozog. :D

Ma délután én megyek ki tekerni, de most nem nagyon van kedvem építeni, inkább csak gurulgatok.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Hulp
az ou geometriája megabrutál, ültél már valaha ou-in? szinte siklik

erdõben lassan megyek?
pilában is lassabban mentem a 8 cm elsõ telóval, mit mások a 20 cm elsõ és hátsó telóval?
:)
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
naigen, ez a hasalós pozíció, meg a 40cm széles ( vagy inkább keskeny:) ) kormány, és a gyakorlatilag 0, azaz nulla rugóút elég ijesztõ tud lenni forgalomban, de jóóó )

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

jobban félek országúton, mint erdõben

Mert szar az oi geometriája, meg nincs benne teló. Meg mert erdõben lassan mész. :D

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Ma vki nem ér rá pályaszerüséget építeni?
*Revelations ch. XIII v.18*

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nyugis ou-ival??
majd meglátod :)
jobban félek országúton, mint erdõben
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Matt, te szemben haladsz az evolúcióval. Inkább a durvulás felé kéne tartanod, DH, freeride. :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Hogyhogy gyenge? Hiszen tele van vassal. Vagy a hidraulikát nem szereltetted be? :D
Ok Biczó, várom a zenéket.

én se értem..
tulképp tuningoltatni mentem magam ám hogy magasabbrol tudjak zuhanni :-)

ehe

de most egy ideig sztem ugyis nyugis leszek. nagyon tetszik ez az országúti. )

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hogyhogy gyenge? Hiszen tele van vassal. Vagy a hidraulikát nem szereltetted be? :D
Ok Biczó, várom a zenéket.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszi alakulgat.
mozgásra már egész jó, csak még gyenge..
idõvel tán teljesen rendbe lesz remélem.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi.. én mikor mehetek már tekerni?....ajjajj... de jó nektek...

Hulp próbálok összeszedni 10 zenét.. ami azért olyan nehéz mert ebben a stílusban nincsenek halggatható ötleteim...de dolgozok rajta..

Matt miz újs?javul a kezed?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ok, majd hívlak!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ok Matt, csörgess meg elõtte, aztán megdumáljuk az üzletet. A zenékkel kapcsolatban amúgy is az van, hogy sokat választottam korábbi Kranked meg NWD zenékbõl, mert szerintem jók.
Maul, mi csak kijavítottuk a második ugratót, mert azt mondtad, hogy lapos és mindig csörös lesz belõle. Na, akkor ezek szerint kicsit túllõttünk a célon. :D

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Én holnap meg azután egész nap rááérek erdõttúrni szal miattam mehtünk!
*Revelations ch. XIII v.18*

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Voltam kint tegnap tekerni!

Jó lett a vízmosás nagyon! Szép, tiszta, és nagyon-nagyon gyors! Köszi aki dolgozott rajta!

A fenti ugratóhoz meg hétvégén össze kellene dobni egy leérkezõt.
Az is jópofa, csak mivel eléggé dirtös jellegû, amikor fentrõl mentem izomból, felrepített a csillagokba, és a vízszintesre a leérkezés eléggé fájdalmas volt:S

Egyébként ha lenne egy leérkezõ, jól lehetne rajta trükköket gyakorolni!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
az Oooh Aaah-s számmal az a baj (már ha egyre gondolunk) hogy mindenki az NWD-re asszociál és ahhoz méri a filmet ;)

más: elkapott a vékonykerekes láz :D
majd csinálok képet ha fotozhato állapotban lesz a gép )

hulp, hétvégén tudunk valamikor találkozni? vagy hétfõn délután? délelõtt gondolom ugyse érsz rá mert locsolsz :)
vékonykerék-> szingoszelep vagy mi a neve és ha esetleg defektem lesz akkor benyakút se fog segiteni szal elmennék a pumpáért, meg visszaviszem a váltód is.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nos akkor ismét a film zenei anyagára szeretnék visszatérni. McClane, a te klipedben a 15-ös és a 21-es szám hangzik fel azok közül, amiket küldtél. Ezzel ezt a klippet én befejezettnek tekintem. Ahogy korábban írtad a sisakkamerás DH felvételhez jó lenne a 22-es szám, ami 3:36 a klip viszont 6:33. Szóval a maradék idõhöz még kéne valami.
Biczó, te montad, hogy a klipedbe nem tetszik a második szám. 2 zenét javasoltál, amelyek közül a Fever Dream szerintem semennyire nem illik a filmhez, és én szívem szerint hanyagolnám. Namost, a másik szám az okés lenne, de idõben az 3:53, ami a klip végére sok (nagyon mert csak 2:30 kéne) a DH-hoz meg kevés, mert oda 5:42 kéne, és ha ezt a számot használom fel oda, akkor marad közel két perc, amire megint nem lesz zene. Szóval akkor most felhasználjam az Ooh, Aah címû számot a kliphez és vágjam le 2:30-ra (számomra ez az egyszerûbb megoldás)? Mondjuk ilyen rövid számot úgyis nehéz találni. És akkor még a sisakkamerás DH-s videóra mindig nincs semmi. Szóval ha lehet, akkor jó lenne, ha megneveznél mondjuk 10 számot, amit szívesen hallgatnál, meg mondjuk illik is a bicajozáshoz, aztán abból megpróbálok kiválasztani valamit.
Ja, és a freeride-os klipben marad az a zene, ami volt, mert azzal már nincs kedvem szórakozni.

Kérdés van, írjatok.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ok, akkor sok sikert.
Maul, megyünk ma délután egyet bicajozni? 3-kor indulok haza, szóval olyan 15:45 körül mehetünk is.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Hulp ha május vége, akkor hagyjuk, beszereztetem máshonnan
Come on! It's on

Korn